Gepard Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Következő heti tali helyszíne ez is lehetne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Szombaton meg tudom kérdezni, ha többség is úgy gondolja. Hátha szabadok a faházak is .... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Következő heti tali helyszíne ez is lehetne. Akár a most pénteki is :lol: :huh: Hátha szabadok a faházak is .... :) Hétvégén lent leszek és utánnajárok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Gepárdal folytatott tegnapi megbeszélésünk alapján indítvényozom a szekciótagok gyűlését. A gyűlés témája: az augusztusi és szeptemberi rendezvényeink lebonyolítása. A gyűlés helye: Sztár Reklám Bt. Jókai Mór u. 22/A ( az irodám :huh: ) A gyűlés ideje: hát ezt még nem tudom de valamelyik este. Felhívnám a figyelmet, hogy nem kell minden kérdésben egyszerre dönteni, több ilyen témájú megbeszélést szeretnék. Időnk van, a hely adott, beszéljünk róla. Köszönettel: Tomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Gepárdal folytatott tegnapi megbeszélésünk alapján indítvényozom a szekciótagok gyűlését. A gyűlés témája: az augusztusi és szeptemberi rendezvényeink lebonyolítása. A gyűlés helye: Sztár Reklám Bt. Jókai Mór u. 22/A ( az irodám :huh: ) A gyűlés ideje: hát ezt még nem tudom de valamelyik este. Felhívnám a figyelmet, hogy nem kell minden kérdésben egyszerre dönteni, több ilyen témájú megbeszélést szeretnék. Időnk van, a hely adott, beszéljünk róla. Köszönettel: Tomi Akkor az 1Xűség kedvéért jelöljetek meg 1 időpontot.SZtem.Nekem 8, hogy mikor sétálok át, de jelezném, hogy csak 20:00 után jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Szerda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Nekem okéééé..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Szerda? Részemről is OK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 A tőserdővel mi újság? Jegelve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 A tőserdővel mi újság? Jegelve? a calibraclubbosok jelezték hogy jönnek egy páran mi is elnézünk de sajna csak dél körül tudunk odaérni. Lehet kellmajd navigátor mert ott mág nem jártunk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 A tőserdővel mi újság? Jegelve? A héten ha nem jár arra senki, akkor lenézek péntek körül, hogy mi újság arrafele. Sziszivel azt beszéltök, hogy a ha már ilyen szép számban jönnek caliclubbosok, nem napoljuk el. Maximum, lesz egy csoportos strandolas vagy valami ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Szerda OK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Szerda részemről is O.K. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Cartársak, utoljára helyezgettem át társalgást a C6-be.Legközelebb nemes 1Xűséggel törölni fogom........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július7, 2006 Megoszt Elküldve Július7, 2006 Skacok, szerdán eléggé sietnem kellett már el... valamit osztottatok még rám, miután eljöttem? (ha igen, PÜ-ben átnyomhatná valaki) köcci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július7, 2006 Megoszt Elküldve Július7, 2006 Skacok, szerdán eléggé sietnem kellett már el... valamit osztottatok még rám, miután eljöttem? (ha igen, PÜ-ben átnyomhatná valaki) köcci. Majd MA pontosítunk!De ém pl. nem emléxem rá, mondjuk ez éppen nem jelent semmit........... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július8, 2006 Megoszt Elküldve Július8, 2006 Skacok, szerdán eléggé sietnem kellett már el... valamit osztottatok még rám, miután eljöttem? (ha igen, PÜ-ben átnyomhatná valaki) köcci. Rendőrséget te is megkérdezed. Meg a büfés ismided is, hogy ő pedig szponzorálja a szépségversenyt 3 kupával. Márk kérése lenne, hogy aki ráér az jöjjön már el holnap (vasárnap) a gokartpályára 16:00-ra egy pályabejárásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 én Kecelre megyek de ha visszaérek ott leszek. 5-kor tenisz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Márk kérése lenne, hogy aki ráér az jöjjön már el holnap (vasárnap) a gokartpályára 16:00-ra egy pályabejárásra.Köszi Pisti! :huh: Gondoltam sokkal könnyebb különböző programokat kitalálni és leszervezni úgy, hogy a találkozó tervét szem előtt tartva nézzük át a helyszínt. Megnéznénk, hogy mire hol lenne helyszín, a terep milyen programoknak biztosít lehetőséget, milyen versenyeket, vetélkedőket lehetne szervezni. Szóval aki tud, kérem jöjjön el (persze a Kecs Szekció szervezői közül :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Köszi Pisti! :lol: Gondoltam sokkal könnyebb különböző programokat kitalálni és leszervezni úgy, hogy a találkozó tervét szem előtt tartva nézzük át a helyszínt. Megnéznénk, hogy mire hol lenne helyszín, a terep milyen programoknak biztosít lehetőséget, milyen versenyeket, vetélkedőket lehetne szervezni. Szóval aki tud, kérem jöjjön el (persze a Kecs Szekció szervezői közül :)) Sajna haverom jó programot talált nekem. Leengedett a kertitava, és megyünk reparálni. Víz ki, fólia be stb. Szal nem biztos, hogy el tudok menni, de azért igyekszem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Nekem is almás a dolog, egyenlőre "vidéken" vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Én megyek... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Nem hiszem,hogy ott leszek ma!Cégeskocsit ki kell glancolnom ma még! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Pedig bánhatjátok, gokartoztunk 1-et... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Pedig bánhatjátok, gokartoztunk 1-et... :D :D :) Én bánom is, de hát így is alig végeztünk azzal a fránya tóval. Viszont legalább fajin lett :) Kérdés az, hogy a víz is benne marad-e :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts