Gepard Elküldve Június24, 2006 Megoszt Elküldve Június24, 2006 Azt mondják, hogy nincs esély rá, hogy jul. 15.-re száraz legyen ott minden. Megkérdeztük a kempinget, és ott 600ft-ot kérnének koponyánként, azért hogy reggel megáljunk és este eljöjjünk. Persze használhatnánk a mosdót , tűzrakóhelyet stb. Nemhiszem, hogy ez jó megoldás lenne. Szerintetek mi legyen? Keressünk másik helyszínt vagy.....? Egy hónap van még a száradásra, hátha elég lesz... A kemping hol van, nem emlékszem rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június24, 2006 Megoszt Elküldve Június24, 2006 Egy hónap van még a száradásra, hátha elég lesz... A kemping hol van, nem emlékszem rá. Odavalósival beszéltem. Azt mondja, még ha vissza is húzódik akkor is puha lesz a terület. Kemping a strandal szemben van. Van betonos parkoló stb. szóval a hely az jó, csak a 600 ft a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június24, 2006 Megoszt Elküldve Június24, 2006 Ez az áradás egész évre betett mindenkinek, úgy látom. :huh: :lol: Mivel a fórumon nem politizálunk, ezért nem is folytatom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június24, 2006 Megoszt Elküldve Június24, 2006 Ez az áradás egész évre betett mindenkinek, úgy látom. :huh: :lol: Mivel a fórumon nem politizálunk, ezért nem is folytatom... Hát be :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június24, 2006 Megoszt Elküldve Június24, 2006 Ém a szelidi röfire szavaznék, hogy arra koncentráljunk, fő csapásirányként, és a Calis srácoknak is lehetne szólni, hogy ha van kedvük, jöhetnének. Szerintem. Aztán pedig Szeptember 30.-ára.De arra kőkeményen, aztán reméljük, hogy az égiek is velünk lesznek.. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június25, 2006 Megoszt Elküldve Június25, 2006 Ém a szelidi röfire szavaznék, hogy arra koncentráljunk, fő csapásirányként, és a Calis srácoknak is lehetne szólni, hogy ha van kedvük, jöhetnének. Szerintem. Aztán pedig Szeptember 30.-ára.De arra kőkeményen, aztán reméljük, hogy az égiek is velünk lesznek.. Szerintem. Te még mindig csak koncentrálsz? :huh: :lol: :) Nem vedd sértésnek, de szerintem nem nagyon befojásolják egymást. Jönnének is calisok szelídre, de nekik a dátum nem jó. Ekkor van az egri tali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június25, 2006 Megoszt Elküldve Június25, 2006 Egy hónap van még a száradásra, hátha elég lesz... A kemping hol van, nem emlékszem rá.Szinte esélytelen, hogy visszahúzodjon és felszáradjon addigra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június25, 2006 Megoszt Elküldve Június25, 2006 Szinte esélytelen, hogy visszahúzodjon és felszáradjon addigra. Ém is erre gondoltam volna............... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június25, 2006 Megoszt Elküldve Június25, 2006 1. Joee + Reni 2. Warwolf + Timi? 3. Gepard + család. 4. Corsarulez+Peti 5. S.S. (iszonyatosan kérdőjelesen) 6. Tomi023 + Csilla:D Szerintem a "Tomi + egy lány!" korrektebb lett volna... :D Hisz ki tudja, mi lesz még addig Tominkkal?!!?! :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Márk hozzászólása, most nagyon találó volt. :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Akkor most a talikkal hogy állunk? Dunapataj-Szelídi tó, és Gokart pálya projekt van? Vagy a Tőserdei is szerveződik? Nem fogunk besokallni hirtelen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Akkor most a talikkal hogy állunk? Dunapataj-Szelídi tó, és Gokart pálya projekt van? Vagy a Tőserdei is szerveződik? Nem fogunk besokallni hirtelen? Szelid leszervezve szinte, várjuk a jelentkezőket meg a részvételi dijjakat. Gokart pálya szemptember vége. Tős meg kétséges egyenlőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 1. Joee + Reni 2. Warwolf + Timi? 3. Gepard + család. 4. Corsarulez+Peti 5. S.S. (iszonyatosan kérdőjelesen) 6. Tomi023 + ? THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Tomi ! Ne is foglalkozz velük csak irigyek.... :huh: :lol: :) Szerintem ha az idő nem változik, van esély a felszáradásra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Tomi ! Ne is foglalkozz velük csak irigyek.... :huh: :lol: :) Szerintem ha az idő nem változik, van esély a felszáradásra... :D Ma mondták már nekem is ezt. Hét végén - jövő hét elején lemegyünk és megnézzük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Akkor most a talikkal hogy állunk? ... Gokart pálya projekt van? Az időpont fix, a pálya a miénk. Szervezésre fel 1000-rel! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Mit takar az, hogy a pálya fix? Hangosítás, időmérés, kiállítóknak helypénz, ilyenekért kell fizetni, vagy takarja az ár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Mit takar az, hogy a pálya fix? Hangosítás, időmérés, kiállítóknak helypénz, ilyenekért kell fizetni, vagy takarja az ár?Pisti! Leülünk személyesen és megbeszéljük! Szerintem! Egyébként --> ÁR? Milyen ár? :huh: Jaaa és én nem azt mondtam, hogy a pálya fix, hanem hogy az időpont! és, hogy miénk a pálya! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Leülünk személyesen és megbeszéljük! Szerintem! Péntek, meet? Persze az nekem nem biztos, hogy jó, de majd kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Emberek! Nem kellene elgondolkozni, hogy a szelidi-tali a lehető legrosszab időpontban van? Ütközik a -nemzetközi,-egri calibra,-manta találkozókkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Emberek! Nem kellene elgondolkozni, hogy a szelidi-tali a lehető legrosszab időpontban van? Ütközik a -nemzetközi,-egri calibra,-manta találkozókkal. Épp gondolkodtam rajta,hogy 1 héttel előrébb kéne hozni,ha a camping engedi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Épp gondolkodtam rajta,hogy 1 héttel előrébb kéne hozni,ha a camping engedi! Szombaton meg tudom kérdezni, ha többség is úgy gondolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Szombaton meg tudom kérdezni, ha többség is úgy gondolja. Részemről, sajnos nem jó, és ha így lesz akkor a nevem kihúzva a listából! :lol: Sajnos Aug. 04.-én megyek majd csak haza! :huh: De én nem is akarok beleszólni, úgyis ritkán vagyok otthon! És ne 1 ember miatt maradjon már az időpont! Ha a többség úgy gondolja nyugodtan! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Szombaton meg tudom kérdezni, ha többség is úgy gondolja. Kérdezd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Kérdezd meg. Pénteken megvitatjuk. Sok időre nem tudok, de egy fél órára beugrok a cp-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts