Speed Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Az időpont változott! 2006. szeptember 30. Sajnos a két korábban megbeszélt időpontban foglalt a helyszín. Így a szeptember 30. lett a miénk. és ez már 100%! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Az időpont változott! 2006. szeptember 30. Sajnos a két korábban megbeszélt időpontban foglalt a helyszín. Így a szeptember 30. lett a miénk. és ez már 100%! helloka kicsit elmaradtam a forum olvasasaval. mi is lesz ez pontosan? milyen tali? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 kecsói gokartpálya ingyen - lásd a lap tetjén! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 kecsói gokartpálya ingyen - lásd a lap tetjén! :) na ok addig en is eljutottam :D de olyan csaladi hetvege mint vadkert vagy valami mas lesz? bar lattam most hogy konkret progi meg nincs kiirva. :huh: de vegulis mindegy mert ottleszek az tuti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Reméljük, hogy sokan összegyűlünk megint! :lol: Bár szerintem én nem megyek végig a pályán, ahhoz túlságosan féltem az autóimat.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Reméljük, hogy sokan összegyűlünk megint! :lol: Bár szerintem én nem megyek végig a pályán, ahhoz túlságosan féltem az autóimat.... :huh: Egyenlőre kérem, hogy még ne kommunikáljunk részleteket. Egyenlőre rajzolódjon ki minden, álljon össze a kép és utána nyilvánosságra hozunk mindent! :) A lényeg, hogy szeptember 30-án szombaton miénk a gokart pálya Kecskeméten és egy komolyabb, nagyobb szabású rendezvényt tervezünk. A részletek, később! Okszi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Ma este jön valaki a Republic koncertre??? J0hnny-val 7-től bent leszünk (kocsi nélkül :) ) Megnézzük a borutcát is egy picit :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 J0hnny-val 7-től bent leszünk (kocsi nélkül :) ) Megnézzük a borutcát is egy picit :huh: :lol: Részegen, ki visz majd haza.......tam taramtam tam taramtam tam taramtam ....... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Részegen, ki visz majd haza.......tam taramtam tam taramtam tam taramtam ....... :huh: :lol: :) Sztem, majd asszonypajtás megy Joee-ért! :D :D :) És gondolom, a többi szenvedő alany is majdcsak hazakerül valahogy...! B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Sztem, majd asszonypajtás megy Joee-ért! :huh: :lol: :) És gondolom, a többi szenvedő alany is majdcsak hazakerül valahogy...! :) :) Asszonyék is nagyon meg akarják nézni a borutcát. Tavaly is tetszett nekik. Szóval a hazajövetel még kérdéses, de majdcsak lesz valahogy. :D :D Talán még Sziszi is csatlakozik hozzánk. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Ma este jön valaki a Republic koncertre??? J0hnny-val 7-től bent leszünk (kocsi nélkül :) ) Megnézzük a borutcát is egy picit :huh: :lol:Asszonyék is nagyon meg akarják nézni a borutcát. Tavaly is tetszett nekik. Szóval a hazajövetel még kérdéses, de majdcsak lesz valahogy. :) :D Talán még Sziszi is csatlakozik hozzánk. B) Meg még ki? Na még kicsoda? :D :) Hát éééén! ;) Na meg a Kriszti is, csak ő fél8-ig angolon van. Valszeg csak utána érkezünk, de ez még elválik! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Gyűűlnek a murci szagára a muslincák................ :huh: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 meg én is megyek 8 körül :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Most meg elkezdett borulni meg cseperegni az eső. Remelem nem kezd el szakadni az eső, mert mérges leszek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Most meg elkezdett borulni meg cseperegni az eső. Remelem nem kezd el szakadni az eső, mert mérges leszek. :lol:Nyugi... mi tavaly nyomtuk esőben is! :D Elég jó árnyékot adnak a fák! :) Egy kis eső nem tántoríthat el! :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Itt Albertirsán esik a jégeső, dörög az ég, Miskolcon meg Tornádó is volt diónyi jégesővel tűzdelve... hova lett a 4 évszak.. Aki borozik, annak meg egészségére! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Na pénteken felnézünk Demoval Kecsóra végre kész a moci dübörög a c20xe a vasban :) >kupak is van 60as rendszer kati meg közép nélkül :lol: Kicsit durva a hangja lehet kell belőle visszavenni majd :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Én a holnapi meatre csak benéznék, mert van itthon egy kis nemkevés dolgom! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Mi pedig céges borozást tartunk - kolléganőmet búcsúztatjuk. Na de azért majd benézek szerintem én is egy picit valamikor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Hallo emberek lesz valaki ma a CP-ben???????? mert úgy tűnik mindenki szanaszét megy Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Én megyek, Wolfinak jövök 1 lakással..... :lol: Ami nagyon kafa... :) Na jó csak 1 kulcsal.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Részemről kihagyom, ma a cp-ét. Jelenleg szakad az eső, és az egész napos strandolás kifárasztott. (ne meg a tegnapi koncert) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Megyek de kések :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Részemről kihagyom, ma a cp-ét. Jelenleg szakad az eső, és az egész napos strandolás kifárasztott. (ne meg a tegnapi koncert) :huh: Piskóta vagy öreg! :lol: Amúgy meg: HELLÓ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június24, 2006 Megoszt Elküldve Június24, 2006 Baj van a Tőserdei talival kapcsolatban. Sajna egy áradás miatt megint nagyon fent van a víz. A szépségkirálynő választás is a strandon lesz megtarva. Azt mondják, hogy nincs esély rá, hogy jul. 15.-re száraz legyen ott minden. Megkérdeztük a kempinget, és ott 600ft-ot kérnének koponyánként, azért hogy reggel megáljunk és este eljöjjünk. Persze használhatnánk a mosdót , tűzrakóhelyet stb. Nemhiszem, hogy ez jó megoldás lenne. Szerintetek mi legyen? Keressünk másik helyszínt vagy.....? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts