Joee Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Szóval ennyi a vélemény a felvetésemről? :huh: Nekem tetszik az ötlet, csak a számok nagyok kicsit :lol: Kellene vagy 250 fő, aki eljön vagy sponzorok. Én megyek, ha megvalósul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Tős ügyben nem egyszerű elérni a polgármester urat, de nem adom fel :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Az Euroringes buliban én is benne lennék! :lol: Meg szerintem még alighanem lennénk rá egy páran. Ha 5e-t bevállalnánk, már "csak" 96 jelentkező kell! Ami ugyan nem kevés, de lehet érdemes lenne rajta elgondolkozni. :) ui: remélem jól számoltam. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Az Euroringes buliban én is benne lennék! :lol: Meg szerintem még alighanem lennénk rá egy páran. Ha 5e-t bevállalnánk, már "csak" 96 jelentkező kell! Ami ugyan nem kevés, de lehet érdemes lenne rajta elgondolkozni. :) ui: remélem jól számoltam. :huh: Mondasz valamit. Én még az 5e-t is bevállalnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Kár hogy pont ütközik a nemzetközi opel talival, így nekem sajna ki kell idén is hagyni. :lol: Na bazz..., ezt nem néztük, hogy akkor lesz nemzetközi tali is! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Na bazz..., ezt nem néztük, hogy akkor lesz nemzetközi tali is! :huh: Sztem nem kell attól félni, hogy "elszívja" az érdelődőket, mert a Manta klub szervezi, és ugye tavaly is voltak "apró" nézeteltérések a szervezést illetőleg, akkor szakadt meg a kapcsolat a MOMC és a MOTE között.Szal aki inkább egy kicsit nyugisabb családi hétvégére vágyik, az Szelidre fog jönni. Ezért nem kell parázni na! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 A Kunmadarasi reptér 100 ezer forint 1 napra. Első körben szeritnem az sem lenne rossz... Mi terveztük, hogy csinálunk oda egy gyorsulós/sütögetős talit. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 A Kunmadarasi reptér 100 ezer forint 1 napra. Első körben szeritnem az sem lenne rossz... Mi terveztük, hogy csinálunk oda egy gyorsulós/sütögetős talit. :huh: Látom megmozdult a fantázia. No akkor valamit tenni kéne valamelyikért. :) Nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Na sikerült végre elérnem a polgármestert Tős ügyben. Holnap megyek személyesen tárgyalni vele. Július 15.-én gondoltunk megszervezni. (persze, ha nincs ott akkor más rendezvény) Jó az időpont szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 ....Szal aki inkább egy kicsit nyugisabb családi hétvégére vágyik, az Szelidre fog jönni. Ezért nem kell parázni na! :lol: Rendben, amúgy néztem utána, de nem is sok infó van arról a taliról! :) Sztem, is SZELÍD a nyerő! :huh: Részemről biztos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Látom megmozdult a fantázia. No akkor valamit tenni kéne valamelyikért. :D Nem? :huh: Hát a GSi team részéről ez már elég régi keletü vágy. :) :D Akkor első körben szerzek egy kontaktot és kiderítem, hogy még mindig annyi-e az ára. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Július 15.-én gondoltunk megszervezni. (persze, ha nincs ott akkor más rendezvény) Jó az időpont szerintetek? Nekem ez az időpont tuti, hogy nem jó(nyaralás), s így is elég kevés talira van módom elugrani.. :) A Kunmadarasi reptér 100 ezer forint 1 napra. Első körben szeritnem az sem lenne rossz... Mi terveztük, hogy csinálunk oda egy gyorsulós/sütögetős talit. :huh: Ez a Kunmadaras engem is érdekelne, de a másik 5ezres verziónak se lennék elrontója!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Hahóóóóóó emberek. Van igény a Tős-erdei talira? Ha nincs feleslegesen ne rohangáljak már! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Hahóóóóóó emberek. Van igény a Tős-erdei talira? Ha nincs feleslegesen ne rohangáljak már! Sztem egyenlőe koncentráljunk Szelidre, ill. egyesetleges Euroring, v. Kunmadaras is szóba jöhetne.Mert minden 1Xre sztem sok a népeknek.Valamiből tuningolni is kell bázz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Hahóóóóóó emberek. Van igény a Tős-erdei talira? Ha nincs feleslegesen ne rohangáljak már! Én nem vagyok semmi jónak az elrontója..... :lol: Különben ez az alkalom egész napos, vagy csak délutáni /esti program lenne ? ...mivel péntek.... :huh: Wolfinak is igaza van szerintem.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Nem igazán a témába vág, de minden pénteken szoktatok talizni? Kivettem két hét gyerek nélküli szabit, és kapkam kimaradást is, el látogatnék Kecskemétre. Persze, csak ha nem rontom a szinvonalat. :huh: Az igazi indok persze az, hogy vennem kellet autópályamatricát, és szeretném leautózni az árát. :lol: A viccet félretéve szeretnék személyesen is találkozni veletek, mivel nem nagyon van lehetőségem többnapos, vagy nagyobb országos rendezvényekre menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Én nem vagyok semmi jónak az elrontója..... :D Különben ez az alkalom egész napos, vagy csak délutáni /esti program lenne ? ...mivel péntek.... :) Wolfinak is igaza van szerintem.... :) Szombat lett volna amúgy :D Részemről akkor hanyagoljuk az egészet. Én csak azért kezdtem el érdeklődni, mert ti mondtátok, hogy szervezhetnénk valamit Tököl helyett. Holnap vár a polg, mester Lakiteleken, de akkor visszamondom. Vagy elmenjek hátha sikerül ingyen kicsikarni a placcot? (esély van rá, haverom jó ismerőse) Nem igazán a témába vág, de minden pénteken szoktatok talizni? Kivettem két hét gyerek nélküli szabit, és kapkam kimaradást is, el látogatnék Kecskemétre. Persze, csak ha nem rontom a szinvonalat. :huh: Az igazi indok persze az, hogy vennem kellet autópályamatricát, és szeretném leautózni az árát. :lol: A viccet félretéve szeretnék személyesen is találkozni veletek, mivel nem nagyon van lehetőségem többnapos, vagy nagyobb országos rendezvényekre menni. Tárt karokkal várunk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Szombat lett volna amúgy :lol: Részemről akkor hanyagoljuk az egészet. Én csak azért kezdtem el érdeklődni, mert ti mondtátok, hogy szervezhetnénk valamit Tököl helyett. Holnap vár a polg, mester Lakiteleken, de akkor visszamondom. Vagy elmenjek hátha sikerül ingyen kicsikarni a placcot? (esély van rá, haverom jó ismerőse) Szerintem ha már ennyit fáradtál a dologgal, tedd meg hogy a végére jársz.....légyci... :) Legalább tartunk 1 főpróbát a szakácsoknak Szelíd elött..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Tárt karokkal várunk. :lol: Egy itiner jól jönne. Kecskemétig elvezet a szallagkorlát, de onnan merre? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Egy itiner jól jönne. Kecskemétig elvezet a szallagkorlát, de onnan merre? :huh: Pü. ment. Szerintem ha már ennyit fáradtál a dologgal, tedd meg hogy a végére jársz.....légyci... :) Legalább tartunk 1 főpróbát a szakácsoknak Szelíd elött..... :lol: OK! Holnap megkérdem és ha sikerül ingyé beszervezni, vagy esetleg valami kis jelképes összegért akkor majd meglátjuk hogyan tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Nekem ez az időpont tuti, hogy nem jó(nyaralás), s így is elég kevés talira van módom elugrani.. :D Ez a Kunmadaras engem is érdekelne, de a másik 5ezres verziónak se lennék elrontója!! :DRendszeresen van nyílt hétvége, amikor 6 ezer forinttért (autónként) rá lehet menni 1 órára a pályára, vagy 10.000-ért fél napra! Egyik ilyen hétvégére szervezhetnénk egy pálya-próbálós / terepfelmérős / autózós napot... és aztán eldöntenék, hogy akarunk-e ott talit szervezni... na és kicsit ki is autóznánk magunkat! :) Hm? Mit gondoltok? Nem igazán a témába vág, de minden pénteken szoktatok talizni? Kivettem két hét gyerek nélküli szabit, és kapkam kimaradást is, el látogatnék Kecskemétre. Persze, csak ha nem rontom a szinvonalat. :huh: Az igazi indok persze az, hogy vennem kellet autópályamatricát, és szeretném leautózni az árát. :lol: A viccet félretéve szeretnék személyesen is találkozni veletek, mivel nem nagyon van lehetőségem többnapos, vagy nagyobb országos rendezvényekre menni.Mi minden pénteken este 19:30-tól találkozunk! :) Szóval várunk szeretettel! Hozzál magaddal még 2 barátodat (külön-külön Opellal) és kapsz egy üccsit ajándékba! B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 és kapsz egy üccsit ajándékba! :D :huh: Vagy a híres "Tomi tortilláját" !! :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Hahóóóóóó emberek. Van igény a Tős-erdei talira? Ha nincs feleslegesen ne rohangáljak már! Részemről lenne, de sajnos biztos nem tudok majd ott lenni! :huh: Amúg, meg lehet, hogy sok lenne tényleg a talikból! Gyúrjunk inkább SZELÍD-re! ;) Vagy a híres "Tomi tortilláját" !! :lol: :) :D :D :) :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Na ezzel a szelidi gyúrással kapcsolatban csak annyit, hogy oda nincs mit gyúrni. Megvan a menü, megvan a szállás. 1-2 programot még ki kell találni és kész. Tőssel kapcsolatban, pedig sikerült megeggyzni az illetékessel. Mivel nem profitorientált a rendezvény, így nem kell érte fizetni. Engedélyeztetni kell a rendőrségen, és a polgármesteri hivatalnál. Sajnos a parkolo belső része, amit kinéztünk az már bérbe van adva. Június végén érkezik oda egy dodgem-es. Viszont a színpad elötti részt megkapjuk. Ott a füves részen elférünk bőven. Szóval szerintem egy 1napos ingyenes autós találkozót, meg lehet ott szervezni. 1-2 progit kitalálunk, maximum főzűnk egy bográcsost és kész. NEM? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Na ezzel a szelidi gyúrással kapcsolatban csak annyit, hogy oda nincs mit gyúrni. Megvan a menü, megvan a szállás. 1-2 programot még ki kell találni és kész. Tőssel kapcsolatban, pedig sikerült megeggyzni az illetékessel. Mivel nem profitorientált a rendezvény, így nem kell érte fizetni. Engedélyeztetni kell a rendőrségen, és a polgármesteri hivatalnál. Sajnos a parkolo belső része, amit kinéztünk az már bérbe van adva. Június végén érkezik oda egy dodgem-es. Viszont a színpad elötti részt megkapjuk. Ott a füves részen elférünk bőven. Szóval szerintem egy 1napos ingyenes autós találkozót, meg lehet ott szervezni. 1-2 progit kitalálunk, maximum főzűnk egy bográcsost és kész. NEM? http://gallery.site.hu/d/778642-2/P1020251.JPGKirály! Nem lesz egy világra szóló találkozó... de a Miénk lesz! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts