Turci Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Sörünk már a gazella ülldőzőnél leleddzik.A bor még nem és hozok még haza némi mézesset is :)Pénteken találkozunk valakivel valahol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Én tuti csinálok valami sütinek látszó tárgyakat - sósat és édeset is. Zozor, aztán nehogy meglepődj, ha érkezik küldemény. :D :D A posta gyorsaságát ismerve, szerintem szőrös és mozgó lesz a süti, mire odaér hozzátok..... ;) Majd teszünk neki befőttesüvegbe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 ...Pénteken találkozunk valakivel valahol? ja! hol? beülünk v hova? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 ja! hol? beülünk v hova? Attól függ mennyien leszünk. Ha csak kevesen akkor mehetünk megint valamelyikünkhöz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 legyen már ezen a héten szombaton a meet ha lehet :) mert pénteken még nem megyek haza Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Én tuti csinálok valami sütinek látszó tárgyakat - sósat és édeset is. Zozor, aztán nehogy meglepődj, ha érkezik küldemény. :D :D A posta gyorsaságát ismerve, szerintem szőrös és mozgó lesz a süti, mire odaér hozzátok..... ;) Hát szívesen meglepődnék, ha szilveszter napján (persze még az idén... :D) a posta hozna süticsomagot... :rolleyes: Majd teszünk neki befőttesüvegbe. :) Óóókééé :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 legyen már ezen a héten szombaton a meet ha lehet :) mert pénteken még nem megyek haza Nekem jó a szombat. Többiek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 Nekem jó a szombat. Többiek? Nekem is ok a holnap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 Nekem jó a szombat. Többiek? Nekem is jó a szombat, de csak a jövő 7 végén.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 Nekem is jó a szombat, de csak a jövő 7 végén.. :D Akár akkor is összejöhetünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 Akár akkor is összejöhetünk. Rendben... Turci is otthon lesz már addigra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 Lehet, hogy mi is megyünk akkor. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December15, 2012 Megoszt Elküldve December15, 2012 Jövő hét szombat nekünk is jó lenne..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December15, 2012 Megoszt Elküldve December15, 2012 akkor csináljunk jövőhét szombaton egy meet-et ha az a többségnek jobb. lehetne egy pizza valahol. az ugye 22.-e Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December15, 2012 Megoszt Elküldve December15, 2012 nekem ok a jövő hét is de innék már egy forralt bort a cityben! akkor ma este ki csatlakozik? egyedül tuti nem megyek sehova! Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December15, 2012 Megoszt Elküldve December15, 2012 Na valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December15, 2012 Megoszt Elküldve December15, 2012 Szakad odakint az eső..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December15, 2012 Megoszt Elküldve December15, 2012 Szakad odakint az eső..... :( Már mind1 :) mentem-ittam-ittvagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December15, 2012 Megoszt Elküldve December15, 2012 akkor csináljunk jövőhét szombaton egy meet-et ha az a többségnek jobb. lehetne egy pizza valahol. az ugye 22.-e Dújv, Lille Venn Pizzéria... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December18, 2012 Megoszt Elküldve December18, 2012 Huh, ez nagyon jól hangzik, de én tuti nem megyek sajnos :( egyrészt mert az életben ennyire nem voltam még kiszipolyozva (suli), másrészt bejelentkezett a szokásos társaság hozzánk szilveszterezni, amit mondjuk nem bánok, de egyszer ki kéne már próbálni, hogy milyen máshol szilveszterezni, ahol nem neked kell utána takarítani... :whistle: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 Lesz akkor szombati meet? Mikor és hol? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 jaja tegnap Losi és Gepi kartársakkal a helykeresésben voltunk erről döntés nincs. de 19:30 szombat este Kecskemét Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 Tegnap beszéltem Gepárdal, ma pedig Tomival és azt beszéltük, hogy legyen: Szombat 19.30 Mathias pizzéria http://kecskemeten.hu/hova-menjek/vendeglato-helyek/Matthias-Pizzeria Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 Akkor holnap 19:30-kor ott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 Tegnap beszéltem Gepárdal, ma pedig Tomival és azt beszéltük, hogy legyen: Szombat 19.30 Mathias pizzéria http://kecskemeten.h...tthias-Pizzeria Asztalt is foglaltatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts