corsarulez Elküldve Október15, 2012 Megoszt Elküldve Október15, 2012 Tegnap beszéltem Bazsival, elméletileg jön, még megkérdezi az Ákost, hogy ő akar-e jönni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Október17, 2012 Megoszt Elküldve Október17, 2012 Lista csak azért, hogy lássuk kik jönnének. (zárójelben a kaja ötlet) 1. Joe + Reni (káposzta + csülök, de ha csak az egyik fajta lesz az is jó) 2. Axxon + Adri (mindegy, bár szerintem a csülköt kár elrontani a vörösborral)(illetve Adri még nem tudja, lehet, hogy ügyeletben lesz) 3. Turci + Hugi? 4. J0hnny + Hugi? 5. Gepard + Timi (káposzta + csülök) 6. Edit + Peti (bármit megeszünk) 7. Losi + Timi (részünkről is inkább a sültes dolgot preferálnánk) 8. Zsolti + Eszter? 9. Bazsi (pörköltre voksol) 10. Gabiék? 11. Sziszi? 12. Márk? 13. Tomi + Ági (bármit megeszünk) 14. Manta? 15. Zozor? 16. Straegaék? 17. 18. 19. 20. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Október17, 2012 Megoszt Elküldve Október17, 2012 1. Joe + Reni (káposzta + csülök, de ha csak az egyik fajta lesz az is jó) 2. Axxon + Adri (mindegy, bár szerintem a csülköt kár elrontani a vörösborral)(illetve Adri még nem tudja, lehet, hogy ügyeletben lesz) 3. Turci + Hugi? 4. J0hnny + Hugi? 5. Gepard + Timi (káposzta + csülök) 6. Edit + Peti (bármit megeszünk) 7. Losi + Timi (részünkről is inkább a sültes dolgot preferálnánk) 8. Zsolti + Eszter? 9. Bazsi (pörköltre voksol) 10. Gabiék? 11. Sziszi? 12. Márk? 13. Tomi + Ági (bármit megeszünk) 14. Manta? 15. Zozor? 16. Straegaék? 17. 18. 19. 20. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október27, 2012 Megoszt Elküldve Október27, 2012 Ma este lesz minimeet, vagy tegnap volt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október27, 2012 Megoszt Elküldve Október27, 2012 ma esik. én ma nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 Én meg most értem haza 3 napos konferenciáról a Dunántúlról.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 1. Joe + Reni (káposzta + csülök, de ha csak az egyik fajta lesz az is jó) 2. Axxon + Adri (mindegy, bár szerintem a csülköt kár elrontani a vörösborral)(illetve Adri még nem tudja, lehet, hogy ügyeletben lesz) 3. Turci (csak occsó legyen és gyöhet) :) 4. J0hnny + Hugi? 5. Gepard + Timi (káposzta + csülök) 6. Edit + Peti (bármit megeszünk) 7. Losi + Timi (részünkről is inkább a sültes dolgot preferálnánk) 8. Zsolti + Eszter? 9. Bazsi (pörköltre voksol) 10. Gabiék? 11. Sziszi? 12. Márk? 13. Tomi + Ági (bármit megeszünk) 14. Manta? 15. Zozor? 16. Straegaék? 17. 18. 19. 20. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Húúúúúúúúúú gyerekek... ez nagyon csábítóan hangzik, de nekem még lövésem sincs a szilveszterről... általában az nálunk szokott lenni, de most nem tudom, hogy lesz... gyerek is nagykorú már, meg minden, a világ kitágult... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Hajni, nem igazán értem, hogy a tágulás ebben az összefüggésben jót jelent-e vagy rosszat. :lol: :lol: Lényeg az, hogy gyere! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 1. Joe + Reni (káposzta + csülök, de ha csak az egyik fajta lesz az is jó) 2. Axxon + Adri (mindegy, bár szerintem a csülköt kár elrontani a vörösborral)(illetve Adri még nem tudja, lehet, hogy ügyeletben lesz) 3. Turci + Hugi? 4. J0hnny + Hugi? 5. Gepard + Timi (káposzta + csülök) 6. Edit + Peti (bármit megeszünk) 7. Losi + Timi (részünkről is inkább a sültes dolgot preferálnánk) 8. Zsolti + Eszter? 9. Bazsi (pörköltre voksol) 10. Gabiék? 11. Sziszi? 12. Márk? 13. Tomi + Ági (bármit megeszünk) 14. Manta? 15. Zozor? 16. Straegaék? 17. 18. 19. 20. 99. Kacsero (mivel nem voltam a listán feliratkozok) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 1. Joe + Reni (káposzta + csülök, de ha csak az egyik fajta lesz az is jó) 2. Axxon + Adri (mindegy, bár szerintem a csülköt kár elrontani a vörösborral)(illetve Adri még nem tudja, lehet, hogy ügyeletben lesz) 3. Turci + Hugi? 4. J0hnny + Hugi? 5. Gepard + Timi (káposzta + csülök) 6. Edit + Peti (bármit megeszünk) 7. Losi + Timi (részünkről is inkább a sültes dolgot preferálnánk) 8. Zsolti + Eszter? 9. Bazsi (pörköltre voksol) 10. Gabiék? 11. Sziszi? 12. Márk? 13. Tomi + Ági (bármit megeszünk) 14. Manta? 15. Zozor? 16. Straegaék? 17. 18. 19. 20. 99. Kacsero (mivel nem voltam a listán feliratkozok) :D Szuper. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November1, 2012 Megoszt Elküldve November1, 2012 Holnap este lesz tali? Hol, mikor? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 én betegségemből lábadozom, lehet inkább kihagyom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 én betegségemből lábadozom, lehet inkább kihagyom. Papírkutya :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 meg esik is :) de lehet egy vacsit összeszervezhetnél... lehet laverdébe elmennék ha mindenki eljön... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 meg esik is :) de lehet egy vacsit összeszervezhetnél... lehet laverdébe elmennék ha mindenki eljön... Az előbb láttam autódat, a József Attila utcában ;) Nekem mind1, hol... De nem sokan jelezték eddig, h bejönnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 Mert Ági nem állt meg be az udvarra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 Most jöttünk haza Szolnokról Kecskemét felé. :) Gondoltam, is, hogy be kéne nézni a CP-be. Ha beülőset terveztek valahol, valamikor, mi megyünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November9, 2012 Megoszt Elküldve November9, 2012 Na most én kérdem! Ma este meet? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November23, 2012 Megoszt Elküldve November23, 2012 Na akkor más nem jön? Egyedül nemsok mindent tudok csinálni még éhes sem vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 Szilveszterti buli: 15. Zozor? ... Szolgálatban leszek és választani kellett: karácsony vs szilveszter- kérésre család nyert. Persze nem ezt sajnálom, hanem hogy nem tudok elmenni... :( Bocsesz... :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 Na akkor nézzük újra a szilveszteri listát: 1. Joe + Reni 2. Axxon + Adri 3. Turci + Hugi + barát 4. J0hnny + Hugi? 5. Gepard + Timi 6. Edit + Bazsi 7. Losi + Timi 8. Tomi + Ági 9. Kacsero 10. Máté-Sebestyén 11. Zsolti + Eszter? 12. Márk? 13. Sziszi? 14. Manta? 15. Straegaék? 16. Gabiék? 17. 18. 19. 20. A menü pedig eldőlt, Vörösboros csülökpörkölt lesz. (vörösbornak egy üveg Hajósi Cabernet Savignon Signum-ot ajánlanék fel, melyet dr.Bábel Balázs Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye érseke tiszteletére palackoztak) Éjfélkor virsli és pezsgő. A lányokat kérem, hogy egy-egy tálca sütivel járuljanak hozzá a vacsihoz. Italt mindenki olyat hozzon amilyet szeret, vagy meg akar osztani a többiekkel. (mondjuk ebből sosem szokott gond lenni) A fejenkénti költségvetést előre láthatólag 1500-2000Ft körül saccolom. Pontos létszám esetén én is tudok majd pontosítani. Zenét Joe szolgáltatja, Máté-Sebestyén klubtársunk felszerelésével. Ő még új klubtag, sokan most fogtok először találkozni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 ... A lányokat kérem, hogy egy-egy tálca sütivel járuljanak hozzá a vacsihoz. ... . Én is szívesen fogadok finom sütiket szilveszterkor- cím a térképpel a pontosabb útvonaltervezéshez: http://fejer.kataszt...event=reszletek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Én tuti csinálok valami sütinek látszó tárgyakat - sósat és édeset is. Zozor, aztán nehogy meglepődj, ha érkezik küldemény. :D :D A posta gyorsaságát ismerve, szerintem szőrös és mozgó lesz a süti, mire odaér hozzátok..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 1. Joe + Reni 2. Axxon + Adri 3. Turci + Hugi + barát 4. J0hnny + Hugi? 5. Gepard + Timi 6. Edit + Bazsi +Ákos 7. Losi + Timi 8. Tomi + Ági 9. Kacsero 10. Máté-Sebestyén 11. Zsolti + Eszter? 12. Márk? 13. Sziszi? 14. Manta? 15. Straegaék? 16. Gabiék? 17. 18. 19. 20. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts