Turci Elküldve Szeptember20, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2012 Van itt elfekvőben 1 üveg mézes Jimi én viszem azt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember20, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2012 Mi elhozzuk a diópálinkát. :) Bazsi meg ígért rumot, szóval fázni nem fogunk. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember20, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2012 Szombaton autómentes nap lesz! :D Akkor gyere biciklivel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember21, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2012 Valaki megy ma be este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember21, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2012 Nekem ez a hétvége nem jó, legénybucsú lesz. "Jó kifogás" by shimán A múltkor meg esküvő, van aki halmozza az élvezeteket. :D Losi meg valami vodkát ígért... Ma voltunk a LIDL-ben, biztos ami biztos, vettem akciós sört 1 dobozzal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október12, 2012 Megoszt Elküldve Október12, 2012 Ma este esetleg valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október12, 2012 Megoszt Elküldve Október12, 2012 Ma este esetleg valaki? yesyesyesyes 8? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október12, 2012 Megoszt Elküldve Október12, 2012 sajnos én no :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október12, 2012 Megoszt Elküldve Október12, 2012 sajnos én no :( Hát már én is bedobtam egy pohár Cuba Libre-t. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október12, 2012 Megoszt Elküldve Október12, 2012 Hát már én is bedobtam egy pohár Cuba Libre-t. :D Érted elbirok menni menjek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október12, 2012 Megoszt Elküldve Október12, 2012 Cuba Libre jöhetne ide is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október12, 2012 Megoszt Elküldve Október12, 2012 Peti most hívott, hogy most van Kecskeméten. Honda Civic-et vettek egy haverjának. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október12, 2012 Megoszt Elküldve Október12, 2012 Peti most hívott, hogy most van Kecskeméten. Honda Civic-et vettek egy haverjának. :) Nincs ahhoz egy kicsit sötét ilyenkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október12, 2012 Megoszt Elküldve Október12, 2012 Részleteket nem tudok, lehet, hogy nem ott vették, csak már hazafelé jönnek. Ma "szabadnapos" volt és volt pár címük, hogy mit akarnak megnézi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október14, 2012 Megoszt Elküldve Október14, 2012 Teljesen megfelel mindkettő nekünk. :) Timivel beszélgettünk és elvileg a kölykök nem lesznek itthon azon a napon. Tehát Hajnika szobájában van egy két személyre kihúzható ágy, valamint Ricsi szobájában egy egyszemélyes heverő. Szóval ha költséghatékonyan akarjátok megoldani akkor nálunk is alhattok. Kocsi a kapuban elfér, nem kell aggódni a petárdák miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október14, 2012 Megoszt Elküldve Október14, 2012 Turcival és Joeval ötletelgettünk a szilveszteri menün. Joeval támogatnám a töltött káposzta bográcsos elkészítését, de Turcinak annyira nem jön be a dolog. Szóba került még a malacsütés is mint lehetőség... Esetleg egy vörösboros csülökpörölt... Továbbá beszéltük azt is, hogy csinálhatnánk akár két bográcsban is két különböző menüt. Vagy mindenki hoz amit akar. Természetesen a lányoktól minden esetben elvárjuk a sütivel való készülést. :wub: Lista csak azért, hogy lássuk kik jönnének. (zárójelben a kaja ötlet) 1. Joe + Reni 2. Axxon + Adri 3. Turci + Hugi? 4. J0hnny + Hugi? 5. Gepard + Timi (káposzta + csülök) 6. Edit + Peti 7. Losi? + Timi? 8. Zsolti + Eszter? 9. Bazsi? 10. Gabiék? 11. Sziszi? 12. Márk? 13. Tomi? 14. Manta? 15. Zozor? 16. Straegaék? 17. 18. 19. 20. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október14, 2012 Megoszt Elküldve Október14, 2012 Turcival és Joeval ötletelgettünk a szilveszteri menün. Joeval támogatnám a töltött káposzta bográcsos elkészítését, de Turcinak annyira nem jön be a dolog. Szóba került még a malacsütés is mint lehetőség... Esetleg egy vörösboros csülökpörölt... Továbbá beszéltük azt is, hogy csinálhatnánk akár két bográcsban is két különböző menüt. Vagy mindenki hoz amit akar. Természetesen a lányoktól minden esetben elvárjuk a sütivel való készülést. :wub: Lista csak azért, hogy lássuk kik jönnének. (zárójelben a kaja ötlet) 1. Joe + Reni (káposzta + csülök, de ha csak az egyik fajta lesz az is jó) 2. Axxon + Adri 3. Turci + Hugi? 4. J0hnny + Hugi? 5. Gepard + Timi (káposzta + csülök) 6. Edit + Peti (bármit megeszünk) :) 7. Losi? + Timi? 8. Zsolti + Eszter? 9. Bazsi? 10. Gabiék? 11. Sziszi? 12. Márk? 13. Tomi? 14. Manta? 15. Zozor? 16. Straegaék? 17. 18. 19. 20. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október14, 2012 Megoszt Elküldve Október14, 2012 Bár most gondolkodtunk el Renivel és akkor már 6 és fél hónapos lesz. Szóval nem tudni, hogy viseli majd stb, így lehet csak a kaján veszünk részt vagy még nem tudom...... Valahogyan majd csak lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október14, 2012 Megoszt Elküldve Október14, 2012 Bár most gondolkodtunk el Renivel és akkor már 6 és fél hónapos lesz. Szóval nem tudni, hogy viseli majd stb, így lehet csak a kaján veszünk részt vagy még nem tudom...... Valahogyan majd csak lesz. Viszünk neki széket és majd el lesz velünk. Megoldjuk a dolgot. Előtte kialussza magát és nem lesz gond. (Timi szerint könnyen) Így kettő után már bátran mondunk ilyeneket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október14, 2012 Megoszt Elküldve Október14, 2012 Viszünk neki széket és majd el lesz velünk. Megoldjuk a dolgot. Előtte kialussza magát és nem lesz gond. (Timi szerint könnyen) Így kettő után már bátran mondunk ilyeneket. Úgy legyen!!! Mindenféleképpen szeretne ott lenni minél tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október14, 2012 Megoszt Elküldve Október14, 2012 (edited) Lista csak azért, hogy lássuk kik jönnének. (zárójelben a kaja ötlet) 1. Joe + Reni (káposzta + csülök, de ha csak az egyik fajta lesz az is jó) 2. Axxon + Adri 3. Turci + Hugi? 4. J0hnny + Hugi? 5. Gepard + Timi (káposzta + csülök) 6. Edit + Peti (bármit megeszünk) :) 7. Losi? + Timi? 8. Zsolti + Eszter? 9. Bazsi? 10. Gabiék? 11. Sziszi? 12. Márk? 13. Tomi? 14. Manta? 15. Zozor? 16. Straegaék? 17. 18. 19. 20. Módosítva Október14, 2012 : Gepard Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október14, 2012 Megoszt Elküldve Október14, 2012 Szolgálat, de mindent megteszek a szabadságért!!! Ja és mi is mindent megeszünk...! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október15, 2012 Megoszt Elküldve Október15, 2012 Lista csak azért, hogy lássuk kik jönnének. (zárójelben a kaja ötlet) 1. Joe + Reni (káposzta + csülök, de ha csak az egyik fajta lesz az is jó) 2. Axxon + Adri 3. Turci + Hugi? 4. J0hnny + Hugi? 5. Gepard + Timi (káposzta + csülök) 6. Edit + Peti (bármit megeszünk) :) 7. Losi? + Timi? 8. Zsolti + Eszter? 9. Bazsi? 10. Gabiék? 11. Sziszi? 12. Márk? 13. Tomi + Ági (bármit megeszünk) 14. Manta? 15. Zozor? 16. Straegaék? 17. 18. 19. 20. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október15, 2012 Megoszt Elküldve Október15, 2012 Jövünk, segítünk, részünkről is inkább a sültes dolgot preferálnánk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október15, 2012 Megoszt Elküldve Október15, 2012 Lista csak azért, hogy lássuk kik jönnének. (zárójelben a kaja ötlet) 1. Joe + Reni (káposzta + csülök, de ha csak az egyik fajta lesz az is jó) 2. Axxon + Adri 3. Turci + Hugi? 4. J0hnny + Hugi? 5. Gepard + Timi (káposzta + csülök) 6. Edit + Peti (bármit megeszünk) :) 7. Losi + Timi (részünkről is inkább a sültes dolgot preferálnánk) 8. Zsolti + Eszter? 9. Bazsi (pörköltre voksol) 10. Gabiék? 11. Sziszi? 12. Márk? 13. Tomi + Ági (bármit megeszünk) 14. Manta? 15. Zozor? 16. Straegaék? 17. 18. 19. 20. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts