Joee Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Mondhatjuk így is.Sztem lehet, hogy Tőserdő lenne a megfelelő, esetleg Szelid.Annak hangulata van.Persze egy reptér is klassz dolog, de mivel Haga már nem fórumozik aktívan, sztem a Kméti reptérlátogatásról lemondhatunk. :huh: Hétvégén, ha tudok pénteken utánnanézek a Tőserdőnek. Szelíden is jártam ma, de sajna nem volt ott a gondnok. Anyuék lent lesznek vasárnapig, és felírtam nekik pár dolgot amit megkérdeznek az augusztusi talival kapcsolatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 .... az augusztusi talival kapcsolatban. Az még nem fix? Merthogy az utolsó infó amit tudok,az az, hogy lesz! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Az még nem fix? Merthogy az utolsó infó amit tudok,az az, hogy lesz! :huh: Nemtom, én kimaradtam a tervezésből sajna, de ma beszéltem az elnökünkel és még eddig a campingel nem beszélt senki. Amint van infó tudatom veletek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Amint van infó tudatom veletek. THX! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Azért reméljük, jobb idő lesz, mint tavaly Szeliden. Bár az itineres versenyen én érkeztem be elsőnek, ha jól emlékszem. :lol: Az eső ellenére is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 ...de mivel Haga már nem fórumozik aktívan, sztem a Kméti reptérlátogatásról lemondhatunk. :) Ezt Te sem mondod komolyan, hogy a Kecskeméti Katonai Reptéren akartál Opel Talit szervezni! :huh: Majd gondolod, hogy Haga-t nem röhögték volna körbe ezért a reptéren! :D Azért reméljük, jobb idő lesz, mint tavaly Szeliden. Bár az itineres versenyen én érkeztem be elsőnek, ha jól emlékszem. :) Az eső ellenére is. :lol: Nem volt ott nagy baj az idővel szerintem! :) Annyi eső belefért! B) Mellesleg, ahogy az idei nyár kinéz, én nem sok jóban reménykednék! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Nem volt ott nagy baj az idővel szerintem! :) Annyi eső belefért! B) Mellesleg, ahogy az idei nyár kinéz, én nem sok jóban reménykednék! :) Annyi azért esett, hogy meg(el)ázzon pár ember. :huh: :lol: :) De utána a tűznél lehetett szárítkozni, kenyeret pirítani, stb.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Annyi azért esett, hogy meg(el)ázzon pár ember. :huh: :lol: :) De utána a tűznél lehetett szárítkozni, kenyeret pirítani, stb.... :D :D :) :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Na sikerült tárgyalni a campingel Szelíden. Visszavárnak és mondták, hogy menjünk nyugodtan :huh: :lol: A megbeszélt időpontban minden üres kivéve a faházakat. Árak nem változtak, de majd hétvégén kapok árlistát. Kaptunk tel. számot, és lehet velük egyezkedni ha már mindent tudunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Na sikerült tárgyalni a campingel Szelíden. Visszavárnak és mondták, hogy menjünk nyugodtan :huh: :lol: A megbeszélt időpontban minden üres kivéve a faházakat. Árak nem változtak, de majd hétvégén kapok árlistát. Kaptunk tel. számot, és lehet velük egyezkedni ha már mindent tudunk. KIRÁLY ! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 :huh: :lol: PEdig a faházak voltak a legjobbak! :) A csudába is! Azok körül olyan kalsszul felsorakoztunk... s ott jó volt a zene is, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 :huh: :lol: PEdig a faházak voltak a legjobbak! :) A csudába is! Azok körül olyan kalsszul felsorakoztunk... s ott jó volt a zene is, stb. Beszéltem a csókával, és jövőhéten meg kellene monjduk hány fő-re kell szállás. Jelenleg 25 főre van hely, ott helyben. Árak a tavalyihoz hasonlóan fognak alakulni. Szekció vezetőnk nemsokára jelentkezik a részletekkel. Jah, és szeretettel várnak minket vissza, azt mondták "legalább egy kis szinességet viszünk" :D Ma megyünk Sziszivel Tősbe érdeklődni. Este már onnan is tudunk infókat mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Beszéltem a csókával, és jövőhéten meg kellene monjduk hány fő-re kell szállás. Jelenleg 25 főre van hely, ott helyben. Árak a tavalyihoz hasonlóan fognak alakulni. Szekció vezetőnk nemsokára jelentkezik a részletekkel. Sokkal többet én sem tudok. Viszont jó lenne ha mindenki eldöntené gyorsan, hogy akar-e jönni, összességében kb 7500-8500 Ft közé tippelem a fejenkénti költséget, ha kevesebb lesz az nem okoz problémát. Ha valakinek ahhoz lesz kedve akkor sátorban is alhat, mivel ez egy kemping így lesz rá lehetősége. Ha nagyon szoros lesz a hely akkor én lehet, hogy lehúzom faterom lakókocsiját, és abban lesz a főhadiszállás. Ha már a faházat kiadták. Indítok egy listát aki tutira jön az írja fel magát. Azért kellene tudni, hogy le lehessen foglalni a szállást. Augusztus 4-5-6. II. Szelidi Összeröfi. 1. Gepard 2. Timi 3. Ricsi 4. 5. 6. 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Augusztus 4-5-6. II. Szelidi Összeröfi. 1. Gepard 2. Timi 3. Ricsi 4. Joee 5. Reni 6. 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Voltunk Sziszivel a Tősben délután. A helyszín szerintünk megfelelő. Hétfőn tudunk a polgármesterrel beszélni, ha gondoljátok. (lehet lesz egy kis protekciónk) :huh: Viszont kellene tudjuk az időpontot. Csináltunk pár fotót: Ezt a rész gondoltuk parkolásra, kb 40 autó fér el Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Voltunk Sziszivel a Tősben délután. A helyszín szerintünk megfelelő. Hétfőn tudunk a polgármesterrel beszélni, ha gondoljátok. (lehet lesz egy kis protekciónk) :lol: Jó a hely, de szerintem úgy lenne igazán klassz, ha rámehetnénk a fűre! Ott klassz lenne gyülekezni és parkoltatni az autókat! Az olyan klassz talis lehetne! :) Max. beígérnénk a maximális óvatosságot a fűvel kapcs! hm? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Jó a hely, de szerintem úgy lenne igazán klassz, ha rámehetnénk a fűre! Ott klassz lenne gyülekezni és parkoltatni az autókat! Az olyan klassz talis lehetne! :lol: Max. beígérnénk a maximális óvatosságot a fűvel kapcs! hm? :huh: Gondoltunk rá mi is, bár az ültetett gépekkel gond lehet. Persze minden variációt megkérdek. Este úgy is pontosítunk, hogy ki mit gondol :) Környzetet, ahol lehet bográcsozni, stb: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Augusztus 4-5-6. II. Szelidi Összeröfi. 1. Gepard 2. Timi 3. Ricsi 4. Joee 5. Reni 6. Kacsero 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 A legközelebbi vendéglátó egységek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Én sajna nem tudok ma menni CP-be..... :huh: :lol: :) Augusztus 4-5-6. II. Szelidi Összeröfi. 1. Gepard 2. Timi 3. Ricsi 4. Joee 5. Reni 6. Kacsero 7. Paja 8. Márti 9. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Én sajna nem tudok ma menni CP-be..... :huh: :lol: :) Augusztus 4-5-6. II. Szelidi Összeröfi. 1. Gepard 2. Timi 3. Ricsi 4. Joee 5. Reni 6. Kacsero 7. Paja 8. Márti 9. :D Én megyek, de vagy napszemüvegben leszek és semmit nem látok, vagy nézitek az ocsmány begyulladt szememet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Én sajna nem tudok ma menni CP-be..... :D :D :) Huh, ezt ma megúsztam! :huh: :lol: :) Augusztus 4-5-6. II. Szelidi Összeröfi. 1. Gepard 2. Timi 3. Ricsi 4. Joee 5. Reni 6. Kacsero 7. Paja 8. Márti 9.Ww (de csak sztem szombat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Én sajna nem tudok ma menni CP-be..... :huh: :lol: :) Augusztus 4-5-6. II. Szelidi Összeröfi. 1. Gepard 2. Timi 3. Ricsi 4. Joee 5. Reni 6. Kacsero 7. Paja 8. Márti 9. Bocsi, de meglehet hogy mi is csak szombat-vasárnap megyünk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Bocsi, de meglehet hogy mi is csak szombat-vasárnap megyünk.... Na ezeket kellene lefikszálni jövő hét közepére, mert le kellene adni a szállásfoglalást és fizetni hamarosan az előleget a campingben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Én biztos lenézek hozzátok, bár csak 1 napra! :huh: Reggel le-este haza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts