Turci Elküldve Augusztus31, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2012 Köszi hogy meg vártatok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus31, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2012 Készülnek a sütik. :) Küldhetem a címet...? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus31, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2012 Szerintem mindkét fajta nagyon jól sikerült, csináltam egy külön "metal edition"-t is (ezüstszínű díszítéssel). Ha máshol nem, akkor az évzárón majd megkóstolod. (mármint nem ezeket, hanem hasonlókat) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus31, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2012 Akkor már hűvös lesz......vagy murva hideg! :D Akkor legalább nem lesz melegünk a tűz mellett... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus31, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2012 Köszi hogy meg vártatok :( Nem maradsz le semmiről, ha jössz haza akkor is kitalálunk valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus31, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2012 Köszi hogy meg vártatok :( Addigra ősz lesz mire te itthon leszel megint. Na de majd akkor is összejövünk valahol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
HellTomy Elküldve Szeptember5, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2012 Most pénteken(09.07.) lesz minitali? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember6, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2012 én nem leszek Kecskeméten csak majd 14-én pénteken meg 21-én Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember6, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2012 Én egyetemnek leszek, szóval én sem teszem tiszteletemet. Straega, átküldöd annak a video-nak a linkjét, amiről beszéltünk szombaton? Tudod, az az angol. Köszi!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Szeptember6, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2012 Én egyetemnek leszek, szóval én sem teszem tiszteletemet. Straega, átküldöd annak a video-nak a linkjét, amiről beszéltünk szombaton? Tudod, az az angol. Köszi!!!! :) A malacosra gondolsz? http://www.youtube.c...c.1.omDak8aynhQ Én ki megyek pénteken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember6, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2012 Ez mekkora!!!! :D :D Tök jó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember7, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2012 Most pénteken mi sem tudunk menni meet-re. Meló után irány a Szelidi-tó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember7, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2012 Részemről benézek 20:00-ra.Elég régen voltam annyi szent.Ég is a pofám rendesen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Szeptember7, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2012 Részemről benézek 20:00-ra.Elég régen voltam annyi szent.Ég is a pofám rendesen! :D Akkor akkor ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 Szombati sütésröl valami infó? Gepard otthon leszel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 Sziasztok!Szombat este tudok indulni meló után azaz este 6-kor és vasárnap hajnalba érek haza!Sajnos a felsőbb hatalom dirigál itt kinn is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 Szombati sütésröl valami infó? Gepard otthon leszel? Persze itthon így beszéltük meg a múltkor. Straega, Bazsi, Tomiék, Joék, Losiék, Udi, Editék mindenki így készül. Turci te meg csapj a képébe valamit annak a Fritznek, hányszor tegyük már arrébb ezt a nyavalyás időpontot?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 Én most szombaton lagziba megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 esetleg vasárnap délután vagy estefelé de max 22 ig maradnánk mert másnap iskola Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Pisti írt, hogy Turci miatt halasztódik a dolog. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 esetleg vasárnap délután vagy estefelé de max 22 ig maradnánk mert másnap iskola Neked iskola? :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember19, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2012 Neked iskola? :huh: :D Most hétvége lesz a buli, mindenki úgy készüljön. Délután 4-től lehet jönni. :D A múltkorról maradt 4 liter kóla, 2 liter meggymárka, 8 doboz sör vegyesen. Mi vettünk már egy üveg fehér rumot, hozzá lime-ot, szalonna van, krumpli is, paradicsom érik. Editék ecetes almapaprikája is megvan még, kenyeret veszek, ha valaki még ezen kívül kíván egyebet az kérem gondoskodjon róla. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember19, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2012 Most hétvége lesz a buli, mindenki úgy készüljön. Délután 4-től lehet jönni. :D A múltkorról maradt 4 liter kóla, 2 liter meggymárka, 8 doboz sör vegyesen. Mi vettünk már egy üveg fehér rumot, hozzá lime-ot, szalonna van, krumpli is, paradicsom érik. Editék ecetes almapaprikája is megvan még, kenyeret veszek, ha valaki még ezen kívül kíván egyebet az kérem gondoskodjon róla. :D Nekem ez a hétvége nem jó, legénybucsú lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember19, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2012 Akkor ismét készítek édes és sós sütiket, hátha elfogy. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember19, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2012 Szombaton autómentes nap lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts