Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskeméti régió találkozói

uhuhu

Recommended Posts

Az opelos szilvesztert nagyon jó ötletnek tartom és persze segítek a főzésben, csak ne pár nappal előtte tudjam meg a dátumot, hogy ha melóznék tudjak cserélni.

Most szombaton én vagy dolgozom este 7-ig, vagy ha sikerül elcserélnem a műszakot akkor szintén csapatépítő iszogatáson leszek egész nap.

Szóval így az este kérdéses, de ha most lesz sütögetés valahogy csak ott leszünk.

Mi bicajjal is el tudunk menni, szóval nekünk parkoló sem kell :)

Megosztás:

Az opelos szilvesztert nagyon jó ötletnek tartom és persze segítek a főzésben, csak ne pár nappal előtte tudjam meg a dátumot, hogy ha melóznék tudjak cserélni.

Most szombaton én vagy dolgozom este 7-ig, vagy ha sikerül elcserélnem a műszakot akkor szintén csapatépítő iszogatáson leszek egész nap.

Szóval így az este kérdéses, de ha most lesz sütögetés valahogy csak ott leszünk.

Mi bicajjal is el tudunk menni, szóval nekünk parkoló sem kell :)

Mivel eddig nem nagyon volt jelentkező a szalonnázásra úgy gondolom tegyük el a jövő hétvégére.

Akkor Tomiék is itthon lesznek.

Szombaton pedig Timivel csapatépíteni megyünk a Varga tanyára, szóval annyira nekünk sem jó a most szombat.

Szilveszterre a többiek mit mondanak?

Megosztás:

Mivel eddig nem nagyon volt jelentkező a szalonnázásra úgy gondolom tegyük el a jövő hétvégére.

Szombaton pedig Timivel csapatépíteni megyünk a Varga tanyára, szóval annyira nekünk sem jó a most szombat.

jövő hét szalonnázás ok.

Szilveszter : akár! de olyan messze még akármi is lehet :)

Megosztás:

elmeletileg en is othon vagyok szalonnäzunk :) ha jöhetek :)

Megosztás:

Beszéltem Gepivel:

-16.00-17.00 között kellene kezdeni

-mindenki hozzon sütnivalót és innivalót

-eső esetén elmarad

Ha nem lesz durva eső akkor van egy 3*3 méteres pavilon, és vettem a nyáron egy 4 méteres napernyőt is.

Szombaton sajnos dolgozom, de délutánra már szeretnék otthon lenni, illetve otthon is leszek. :D

Aki jön:

- Joék

- Tomiék

- Editék

- Tas

- Straega

Kenyeret veszek, sós fehér szalonna, hagyma, krumpli van.

Aki ezen felül kíván mást is sütni, akkor persze hozhatja. :D

Edit a süti kell!

Losinak nem jó, Turcinak sem.... majd később is csinálunk ilyet....Losiéknál... :sneaky:

Megosztás:

Losinak nem jó, Turcinak sem.... majd később is csinálunk ilyet....Losiéknál... :sneaky:

Részemről nincs akadálya, de jelen szombat úgy néz ki, hogy délelőtt meló, utána valószínűleg repülés, aztán a helyi Siklóernyős Egyesülettel lesz csapatépítő training.Amolyan fedémesi záró vacsi, és ezt még akkor megbeszéltük, és nem akarom már vissza mondani.Mind2 csapat fontos, de ez előbb volt levajazva.

Nálunk csak a parkolás necces de megoldható! :D

Esetleg november első szombatján? :lurker:

Akkor már hűvös lesz......vagy murva hideg! :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.