Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskeméti régió találkozói

uhuhu

Recommended Posts

• 2 months later...

Akkor mondjuk most pénteken egy minitali?

Nekem nem lesz jó sajnos.Holnap lelépünk és talán szombaton vagy vasárnap érünk haza.Ellenben a Johnny által korábban felvetett összejövetelt össze kellene hozni.Tényleg régen voltunk már együtt.

Pajáékat meglepni?Ott lehet kényelmesen parkolni a szomszéd telken! :D :D :D

Megosztás:

Srácok,

Sajnos nekem sem jó ez a hét, mert holnap indulunk a hosszú hétvégére Balcsira.

Nekem jövő hét szombat délutántól lenne jó, de ha esetleg pénteken késő délután találkoztok akkor elmegyek egy picit és köszönök/bemutatkozok Nektek! :blush: :icon1: ;)

Megosztás:

Ha más nem én azért benézek pénteken 20:00 körül.

A sütéssel pedig meg kellene várni Turcit, Csabi meddig lesz itthon?

Nálam 3 autó elfér a kapuban, ha fateromé nem lesz itthon (megoldom), akkor a 4.-nek is van hely, plusz egy a szomszéd kapujában.

Ha többen összeülnek egy kocsiba akkor kényelmesen elférünk mindannyian.

25.-én csapatépítő tréningre megyünk, de estefelé, már itthon leszünk. Addigra Turci is kialussza magát, vagy csúsztatjuk még egy hetet a dolgot.

Kérdés:

Vojtilában akarunk főzni? Mondjuk egy szeptemberi hétvégén.

A miért:

Megbeszélném velük, hogy szilveszterre adják ide az ebédlőt, és buliznánk ott egyet. Mintegy bepótolva az elmaradt pályanapos pizzázásokat is.

Vélemény?

Megosztás:

Úgy látszik, csak jövő hét lesz a dologból: én tegnap megjártam Kecskemétet plusz Nyárlőrincet, sikerült este 10-re hazaérnem (Bazsi szerelte a az Astrát - plusz 10 lóerő került az autóba :) ).

De jó lenne, ha lenne már nyaralónk Vadkerten, nagyon szívesen vendégül látnálak titeket. :)

Megosztás:

Ha más nem én azért benézek pénteken 20:00 körül.

A sütéssel pedig meg kellene várni Turcit, Csabi meddig lesz itthon?

Pénteken én is úgy tervezem, hogy benézek, 8 körül... :)

Sajnos nem leszünk már itthon, holnap indulunk vissza.. szvl, nyugodtan csináljátok nélkülem...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.