straega Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 akkor holnap este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Ma este kint leszek 8 körül az új járművemmel részletek ott Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Ma este kint leszek 8 körül az új járművemmel részletek ott csak szerintem senki nem mozdul meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Ma este kint leszek 8 körül az új járművemmel részletek ott uj jármű? lenyultál egy harckocsit ? ha lesz lent Hajni nálam akkor képviselnénk magunkat egy mini talin, Tast is kirángatom ha itt van ! + öcsémet is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Ma este kint leszek 8 körül az új járművemmel részletek ott Új jármű? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 (edited) Jah tankot! Szép is lenne itt a belvárosban. Attól sokkal gazdaságosabbat, kezdtem taposni. Már vagy 3 hete mégse mozdul az üzemanyag mutató, mert nincs ;-) Én már itt vagyok vagy 30 perce1magam Módosítva Június1, 2012 : straega Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Én mennék szívesen, de már kissé késő elindulni 50 km-ről. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Vegul is van mit nézni egz bordó senator meg egy a8 üldözik egymást a körúton körbekorbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Egyszer szervezhetnénk egy "nagyobb minitalit" és mi is jönnénk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Én mennÉk szívesen, de már kissÉ kÉső elindulni 50 km-ről. :( Köszi Edit :)) igazoltan távol Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Vegul is van mit nézni egz bordó senator meg egy a8 üldözik egymást a körúton körbekorbe no fene...... jelzem az a senatoros nem én vagyok ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 no fene...... jelzem az a senatoros nem én vagyok ! Az látszik! Viszont én feladtam mentem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 FX is igazoltan távol maradt, klímakompresszort, szíjfeszítőt cseréltünk benne. Persze ez könnyűnek hangzik de C14NZ/SE motorrnál még a szervópumpát is le kell szerelned, mert az alatt van a kompresszor egyik csavarja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 jövő pénteken előreláthatólag Kecskeméten leszek lehet nagyobb minitali :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 jövő pénteken előreláthatólag Kecskeméten leszek lehet nagyobb minitali :) LOL :D Azt hiszed csak miattad nem tartjuk meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 Én éjszakás leszek, így kimaradok........ha lesz egyáltalán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 Lusták, nyuggerek!!! :) Tessék beülni a kocsiba és lejönni szombaton egy fröccsre füredre. Ha 4-en ülnek egy autóba ocsóé is kijön! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 előbb pénteken minimeet ami nem is ígérkezik olyan mininek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Kik jönnek-? Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Én ott leszek igaz most csak fél kilenc után Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 hol lesz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 én is hol legyen? elbandinál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Elvileg mi ráérünk, csak mondjatok egy helyet és időt. :) Nem tudom, hol van az elbándi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Elvileg mi ráérünk, csak mondjatok egy helyet és időt. :) Nem tudom, hol van az elbándi :( Piac mellett a lángosos során EB ok de csak mögötte jó mert a megszokott helyen most a piac üzemel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Hű, én azt sem tudom, hogy merre van a piac, de hátha a Peti igen. :) Régebben mindig a centrum parkolóban voltunk. :D Hány órakor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts