tomi023 Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 oké nagytescoparkoló Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Akkor a hatot már lekéstük 19:00 régi-tesccso Rendben, 7 után ott leszünk... :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 tomi023 , Turci ok a hét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 tomi023 , Turci ok a hét? Tomi írta hogy OK, Turci meg azt írta, hogy csörgessük meg. Szvl,valaki csörgesse meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Tomi írta hogy OK, Turci meg azt írta, hogy csörgessük meg. Szvl,valaki csörgesse meg :D persze tudom de noszogttatni kell kicsit őket Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 megcsörgettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Jó volt kicsit csúszkálni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Jó volt kicsit csúszkálni. :D :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 se defekt se felni, nem is volt az igazi, de legalább egy törött hátsó lámpát láthattunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 én utána még mentem városban is és láttam a kombi bömöst megtörve, a varosban takaritott utak jobban csusznak minta a parkolok sajnos ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 most én voltam papírkutya!bocs srácok majd legközelebb most lépek csomagolni lassan indulnom kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 én utána még mentem városban is és láttam a kombi bömöst megtörve, a varosban takaritott utak jobban csusznak minta a parkolok sajnos ;-) Ugyanazt a kombi bömöst láttad aki a parkolóban is csúszkált? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 már ott is látszódott rajta, hogy nem mindig tudja mikor mi fog történni nem elképzelhetetlen, hogy besokallt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Ugyanazt a kombi bömöst láttad aki a parkolóban is csúszkált? szinte 99 % mert kicsit arrébb ott volt a kék is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 szinte 99 % mert kicsit arrébb ott volt a kék is Régi 5-ös BMW fekete, vagy sötét szürke? Engem nem láttatok? Én is kint voltam GSI vel, de nem pörögni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Régi 5-ös BMW fekete, vagy sötét szürke? Engem nem láttatok? Én is kint voltam GSI vel, de nem pörögni... Mintha láttunk volna egy GSI.t, de elhessegettük a gondolatot, hogy Te vagy az. Ha jól rémlik egy kér BMW-vel állt egy kupacban a parkolóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Régi 5-ös BMW fekete, vagy sötét szürke? Engem nem láttatok? Én is kint voltam GSI vel, de nem pörögni... nem ez egy ezüst vas volt Szerintem akkor ti voltatok a külső parkoló közepén gsi 2 böm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 nem ez egy ezüst vas volt Szerintem akkor ti voltatok a külső parkoló közepén gsi 2 böm. Igen, én voltam ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Ma este valaki valahol? Vagy hideg van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Vannak Papírkutyák! Ok hol? Mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Ma este valaki valahol? Vagy hideg van? Itt az első :D Hideg van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Itt az első :D Hideg van :( Senki többet? Akkor hagyjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 ááááá Papírkutyák! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Senki többet? Akkor hagyjuk. Sorry, de az idő alatt is majd meg fagyok, amíg ki megyek a kazánházba rakni a tűzre. Ez a fa tüzelés átka. Fázós lesz az ember. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 én pesten vagyok most hétvégén, jövő héten megyek haza. akkor ott leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts