tomi023 Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 A fekete golya etteremben vagyunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 A fekete golya etteremben vagyunk Jó étvágyat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 A fekete golya etteremben vagyunk ajókurvaanyjukat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 ajókurvaanyjukat... :lol: Johnny berendelt egy olyan allat lababol amit sosem latott en palinkas madarat ettem abban Legalabb a palinka jo volt. Lehet mar tul.kritikusak vagyunk de michelin csillagot ide nem adunk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 Johnny berendelt egy olyan allat lababol amit sosem latott en palinkas madarat ettem abban Legalabb a palinka jo volt. Lehet mar tul.kritikusak vagyunk de michelin csillagot ide nem adunk. :lol: Megnéztem pár receptet, tényleg én is tévedtem mit is rendeltem, de a recept szerint húst is tartalmaz az étel...szal...érted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 Ma este valahol, valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 Ma este valahol, valami? én itthon maradtam :lol: majd holnap este Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 én itthon maradtam :devlish: majd holnap este Én is itthol asszony ment csajos "sörözésre" :lol: Ők már tegnap megtervezték én meg itthon a srácokkal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Nagy hirtelen eltaláltuk, hogy elmegyünk este éjszakai pancsolásra Majsára. Turci és Gepárdék csatlakoztak. Ha valakinek van még kedve, ne fogja vissza magát :rolleyes: Kb 19.00 körül indulunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Nagy hirtelen eltaláltuk, hogy elmegyünk este éjszakai pancsolásra Majsára. Turci és Gepárdék csatlakoztak. Ha valakinek van még kedve, ne fogja vissza magát :lol: Kb 19.00 körül indulunk. Jó pancsit nektek és egy jó tanács ! kell egy-két(-három) üveg sör, ülni egy forró vizes medencében amikor este van és 0-10 celsius ha visztek söt minden adott lesz, csak legyen ki hazavezet - Kedves feleségek se hagyják otthon a jogsikat :rolleyes: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Nagy hirtelen eltaláltuk, hogy elmegyünk este éjszakai pancsolásra Majsára. Turci és Gepárdék csatlakoztak. Ha valakinek van még kedve, ne fogja vissza magát :huh: Kb 19.00 körül indulunk. Lassan érdemes lesz helyi viszonylatban is gondolkodni ilyesmi progin.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Lassan érdemes lesz helyi viszonylatban is gondolkodni ilyesmi progin.... :rolleyes: Beszéltünk róla, hogy ide is be kellene kukkantani egyszer. Csak mér volt pár belépő Majsára.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Beszéltünk róla, hogy ide is be kellene kukkantani egyszer. Csak mér volt pár belépő Majsára.... :rolleyes: Habár drága vagyis nem olcsó az új uszoda! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Habár drága vagyis nem olcsó az új uszoda! Nem olyan vészes. 1900 a felnőtt jegy. Viszont nincs üzemanyag költség, bár ahogy nézem nincs éjszakai fürdőzés :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Nem olyan vészes. 1900 a felnőtt jegy. Viszont nincs üzemanyag költség, bár ahogy nézem nincs éjszakai fürdőzés :rolleyes: Ja utána néztem jegyárat én is!Végül is ugyan ott vagyunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Ja utána néztem jegyárat én is!Végül is ugyan ott vagyunk! Majd legközelebb megnézzük, ha haza jövöl a messziségből :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Majd legközelebb megnézzük, ha haza jövöl a messziségből :lol: Sztem hamarosan itt is elindul majd az éjszakai szakasz is. Ha minden a helyére kerül. :rolleyes: Én voltam megnézni, amíg Flóra edzésen volt, nagyon állat lett! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 kezdhetjük szervezni a pályanapot elsö kérdés: legyen-e az idén 2? Tavaszi és öszi esetleg lehet éjszakai is... akinek van 5lete jöhet idöpont javaslat is A Fürediék biztosan jönnek, minden héten megkérdezik mikor lesz...odaadtam nekik a 2009-es dvdt Köszi Udi nagyon be vannak zsongva :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 kezdhetjük szervezni a pályanapot elsö kérdés: legyen-e az idén 2? Tavaszi és öszi esetleg lehet éjszakai is... akinek van 5lete jöhet idöpont javaslat is A Fürediék biztosan jönnek, minden héten megkérdezik mikor lesz...odaadtam nekik a 2009-es dvdt Köszi Udi nagyon be vannak zsongva :huh: Szerintem április tavaszira szeptember meg az őszire tökéletes lenne pont most szereztem 4 játszós gumit :rolleyes: már csak 4 kerék kellene hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 Este valahol valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 Este valahol valami? Ügyeletes vagyok, szal most nátting! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február1, 2012 Megoszt Elküldve Február1, 2012 III. MODELLFESZTIVÁL 2012.02.24-26.FÖLDES FERENC GIMNÁZIUM TORNACSARNOKA MISKOLC, HŐSÖK TERE 7. Az Egyesület 40 méter hosszú, modulrendszerű terepasztala Terepasztalok H0-H0e, TT-TTe, N, méretarányban Vasútmodellek, modellritkaságok 1:20-tól 1:160 méretarányban Egyedülálló kertivasút terepasztal Diorámák különböző méretarányokban A keleti blokk személy- és teherautó modelljei A közúti fuvarozás története 1945-től napjainkig, 1/87-es méretarányban Slot Car terepasztal Miskolci Makettezők Egyesülete tagjainak díjnyertes makettjei Látványmodellezés: dioráma építés, makettezés-technikai bemutató. Kiss Márton Playmobil gyűjteménye Modell-, makett- és játékbörze, szaktanácsadás Playmobil és favonatos játszósarok Nyitvatartás: 02. 24-én: 8:00-18:00 óráig 02.25-26.-án: 9:00-18:00 óráig Belépőjegy: Felnőtt: 500 Ft Gyermek (14 éves korig): 300 Ft Csoportos belépőjegy árak: Iskolák:200 Ft/fő, 2 fő kísérő részére a belépés ingyenes. Óvodák: 200 Ft/fő, 3 fő kísérő részére a belépés ingyenes. Egyéb gyermekintézmény: 200 Ft/fő 3fő kísérő részére a belépés ingyenes. Mozgássérültek és kísérőjük számára a belépés ingyenes. A kiállítótér akadálymentesített! Csoportos jegyigénylés : E-mail: modelfesztival2012@hotmail.com Telefon: +36 70 315 6196 Kiállítási információ: E-mail: m.vasutmodell@gmail.com Telefon: +36 70 612 6118 Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Február1, 2012 Megoszt Elküldve Február1, 2012 III. MODELLFESZTIVÁL ... Csak reklám? vagy Szervezünk vmi kis buszt, ha lenne érdeklődés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február2, 2012 Megoszt Elküldve Február2, 2012 elmehetünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Február2, 2012 Megoszt Elküldve Február2, 2012 elmehetünk... Most beszéltem az ősökkel úgy volt h megyünk "haza" Miskolcra de nem hiszitek el! Lebeszéltek, olyan ganaj az időjárás előrejelzés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts