straega Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Lesz ma EBP?Úgy tűnik nem kell végig huhogni a műszakot 22:00-ig, hanem olyan 20:00 körül vége a dalnak, így arra kanyarodnék ha lesz bent valaki. mikor? 20:15? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Turci megy be, sajna én nem tudok. Kicsit megcsúsztam a dolgaimmal, mert délután közbejött egy kis társadalmi munka V. Zsoltinál. Egy teherautónyi fát kellet segíteni lepakolni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Ma megint kihagyom a meet-et. :D Asszonynak délután kirántották két fogát. Másodikat már vésni kellett. 1 órán át szenvedett a doki vele. Maga a művelet nem fájt neki (mondjuk ennyiért már ne is fájjon), de lassan megy ki a zsibbasztó hatása. Ápolgatom kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Ápolgatom kicsit. De ne úúúúúgyy és ne aaazzzaalll! :D Jobbulást néki! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 De ne úúúúúgyy és ne aaazzzaalll! :D Jobbulást néki! :D Köszi! Mondjuk így egyre kevesebb a veszély, hogy fogynak a fogak :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Mondjuk így egyre kevesebb a veszély, hogy fogynak a fogak :D :P Hülyeállatvagy! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 Üdv Gepárd! Üdv mindenki! Üdv Ádám Opel! Rég fújt erre a szél! Korán sötétednek az esték, és ezzel kapcsolatban feltűnt, hogy a nyáron feledésbe merült G Astra olvasólámpa még mindig nem érkezett meg a járgányomba! Lesz pénteken tali EBP-nál? Előkerült már az olvasólámpa? Végül is karácsonyig ráér, majd meglepem vele magamat a fa alatt! :P Mostantól sűrűbben benézek. Mármint a talikra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 EBP? Ma valaki ott lessz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 EBP? Ma valaki ott lessz? Én itthon vagyok!Megyek be! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Lehet én is benézek. Hányra mentek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Lehet én is benézek. Hányra mentek? Fél8? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Fél8? OK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Na ma sem jön össze megyünk az ügyeletre lázasok a srácok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Na ma sem jön össze megyünk az ügyeletre lázasok a srácok Pedig már éppen írni akartam, hogy mi ketten a Turcival már nem is vagyunk elegek? ;) Csak a fejesekkel vagy hajlandó meet-elni. Viszont így érthető. Jobbulást a srácoknak!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Én itthon vagyok!Megyek be! Ha már a kocsidnál leszel, küld már el a kontaktot! ;) Te is olyan leszel már mint a kormány... ígérni tudsz... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Te is olyan leszel már mint a kormány... ígérni tudsz... ;) Ez viszont is igaz... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 Ez viszont is igaz... :lol: ;) miért is? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 Sziasztok Én is benéztem, de csak sajnos fél 9 felé értem oda. Kicsit eltolódtak a dolgok. Jó lenne összefutni pár márkatárssal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 Fél8? Neked nem egy ezüstszínű Astrád van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 Sziasztok Én is benéztem, de csak sajnos fél 9 felé értem oda. Kicsit eltolódtak a dolgok. Jó lenne összefutni pár márkatárssal. Akkor kb 5 percel elötted adtuk fel a fagyoskodást Turcival. Amúgy fehér f astra-ja van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 Akkor kb 5 percel elötted adtuk fel a fagyoskodást Turcival. Amúgy fehér f astra-ja van. Értem. Hát sajnálom, hogy nem jött össze a dolog. Én egy fekete GSI Astrával voltam. Na nem baj, majd legközelebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Akkor kb 5 percel elötted adtuk fel a fagyoskodást Turcival. Amúgy fehér f astra-ja van. Fehér még egyenlőre! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Fehér még egyenlőre! ;) Egyelőre. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Este megy be valaki bandihoz? Nem mintha túl fitt lennék, mivel éjszaka melóztam és reggeltől mostanáig megint fát vágtunk (de végre befejeztük). Azért, ha lesz valaki lehet benéznék ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Este megy be valaki bandihoz? Nem mintha túl fitt lennék, mivel éjszaka melóztam és reggeltől mostanáig megint fát vágtunk (de végre befejeztük). Azért, ha lesz valaki lehet benéznék ;) Tervezem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts