J0hnny Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Akkó meg se mozdulok... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Este E.B? 22-ig dolgozok,munka után benézek, ha lesztek! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Este E.B? 22-ig dolgozok,munka után benézek, ha lesztek! B) Én megyek, ha nem leszek egyedül akkor megvárlak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Jön ma este valaki az El Bandihoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Jön ma este valaki az El Bandihoz? Annyiban változott a helyzet, hogy J0hnny, és Losi hozzám jönnek szerelni. Affinitás függő a dolog, hogy mikor fejezzük be. Szóval aki ma talizni akar az hozzám jöjjön, de legalábbis csörgessen meg, hogy merre vagyunk. J0hnny ne kapkodj te sem, mert Hajnit viszem allergiatesztre 3/4 5re, és csak fél 6 körül érünk haza. Tomi, Turci! Ma sem vette fel a hölgy a telefont, de kb egy óra elteltével visszahívott. Szóval az ügy elvileg sínen van, ha bármi fejlemény lesz akkor már engem fog keresni, meghagytam a számom nála. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Annyiban változott a helyzet, hogy J0hnny, és Losi hozzám jönnek szerelni. Affinitás függő a dolog, hogy mikor fejezzük be. Szóval aki ma talizni akar az hozzám jöjjön, de legalábbis csörgessen meg, hogy merre vagyunk. J0hnny ne kapkodj te sem, mert Hajnit viszem allergiatesztre 3/4 5re, és csak fél 6 körül érünk haza. Tomi, Turci! Ma sem vette fel a hölgy a telefont, de kb egy óra elteltével visszahívott. Szóval az ügy elvileg sínen van, ha bármi fejlemény lesz akkor már engem fog keresni, meghagytam a számom nála. Maximum fél 8-ig érek rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Maximum fél 8-ig érek rá. Oksa, rendben, köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Ma lesz meet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Üdv! Ma este El Bandi? Gepard, ott leszel az olvasólámpával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Én 5-re megyek Garaci mesterhez G astrát javítani Bazsival, utána lehet szó meetről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Én is megyek be ma este. Joe korán keltél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Én is megyek be ma este. Joe korán keltél. Mármint az El Bandihoz jössz? Hány órára? Olvasólámpát el tudod hozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Mármint az El Bandihoz jössz? Hány órára? Olvasólámpát el tudod hozni? Igen. 20:00 körül. Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Joe korán keltél. Ilyen a dolgozó ember sorsa :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Igen. 20:00 körül. Igen. Bocsi, be kellett mennem dolgoznom este, ez nem volt előre tervezve. Meglátjuk, talán a jövő hét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Bocsi, be kellett mennem dolgoznom este, ez nem volt előre tervezve. Meglátjuk, talán a jövő hét. Feltéve, hogy megtalálom:) Egyelőre nyoma tünt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Feltéve, hogy megtalálom:) Egyelőre nyoma tünt. :D Üdv! Péntek este 8? Megkerült a lámpa nyoma? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Üdv! Péntek este 8? Megkerült a lámpa nyoma? :D Szerintem most péntek este biztosan nem, mert Vadkerti tali lesz péntek-szombat-vasárnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Szerintem most péntek este biztosan nem, mert Vadkerti tali lesz péntek-szombat-vasárnap. Jaja. így van. Amúgy a hét vége óta kerestem a régi számlapokat. Erre tegnap amikor a fűnyírót vettem elő, megtaláltam a fűnyíró mellett. Kicsit sem voltam ideges, á nem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Jaja. így van. Amúgy a hét vége óta kerestem a régi számlapokat. Erre tegnap amikor a fűnyírót vettem elő, megtaláltam a fűnyíró mellett. Kicsit sem voltam ideges, á nem.... Akkor majd jövő hét. Jó szar időjárást fogtatok ki. Az olvasólámpa megkerült? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Holnap este EB. 20:00? Tomi, hozol matricát, vagy bemenjek a Jókaira délután? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Holnap este EB. 20:00? Tomi, hozol matricát, vagy bemenjek a Jókaira délután? :D menjél be érte mert bécsben vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május20, 2011 Megoszt Elküldve Május20, 2011 Holnap este EB. 20:00? Tomi, hozol matricát, vagy bemenjek a Jókaira délután? :D Sajna megyek melózni 19.00-ra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Ma este jön be valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Ma este jön be valaki? én Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts