tomi023 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Ma este jön be valaki Bandihoz? én jövök Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Számolgattam és a következőre jutottam a lengyelországi kirándulásunkkal kapcsolatban. Indulási időpontnak a 2011. július 20-át jelölném meg. Programot majd délután bevésem, most nincs nálam a pendrive. Elvileg 4-5 naposra tervezzük az utat, ebben lenne szlovákiai nevezetességek meglátogatása, valamint 2 nap amit Auschwitz körbejárására használnánk fel. Amennyiben van kedve a csapatnak akkor maradhatunk vasárnapig, ekkor egy csomó szabad program is belefér még a kirándulásba. Aki a részvételi díj miatt aggódik annak írom, hogy addig lesz még 6 fizetés. Sajnos oda nem tudunk menni, valamikor akkor jön a 2. baba! de ha már a júliusi program megvan, kérdezném ,hogy a májusi vadkertről van-e valami hír? Lesz-e? Ha igen ott, vagy máshol? Mi nagyon várjuk már, lehet idén csak oda tudunk menni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 én jövök Én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Sajnos oda nem tudunk menni, valamikor akkor jön a 2. baba! de ha már a júliusi program megvan, kérdezném ,hogy a májusi vadkertről van-e valami hír? Lesz-e? Ha igen ott, vagy máshol? Mi nagyon várjuk már, lehet idén csak oda tudunk menni. :lol: Lesz vadkert, most egyeztetjük az időpontot. Elvileg május 13-15. Persze ez változhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Nyitottam egy topicot a lengyelországi túrának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Este lesz valaki-valami valahol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Este lesz valaki-valami valahol? jah Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Este lesz valaki-valami valahol? Jah! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Pesten resetre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Este lesz valaki-valami valahol? Jah persze, ha Losi bevisz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Jah persze, ha Losi bevisz :lol: Szólj ha nem és beviszlek én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Szólj ha nem és beviszlek én. Szerintem jön Losi, mert Nála van a megrendelt cucc, és rendezni is akarom Vele... de köszi azért :lol: Amúgy lehet, mégsem megyek be meetre, mert soose tudni mikor kell indulnunk a kórházba... szvl, lehet kihagyom ma mégis... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Szólj ha nem és beviszlek én. Már lestipistopiztam! :D Amúgy lehet, mégsem megyek be meetre, mert soose tudni mikor kell indulnunk a kórházba... szvl, lehet kihagyom ma mégis... B) Nyugoccság' van! :lol: Nem megy ez olyan gyorsan! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Már lestipistopiztam! B) Látod milyen vagy. Mindent csak magadnak akarsz :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 mert soose tudni mikor kell indulnunk a kórházba...... :lol: Ha gáz van nekem is csöröghetsz, éjjel is. Ilyen esetben még fel is veszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Ha gáz van nekem is csöröghetsz, éjjel is. Ilyen esetben még fel is veszem. Köszi! Már elég sok felajánlás történt... :lol: Majd meglátjuk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Köszi! Már elég sok felajánlás történt... :lol: Majd meglátjuk... :D Oksa majd látod, Turci, és én vagyunk a legközelebb. (ha éppen nem melózunk) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február5, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2011 Nyitottam egy topicot a lengyelországi túrának. ne mán, de jó lesz ez.... de elmennék.... én már voltam 2x a haláltáborban, megrenditő, De ugyanakkor bombasztikus is. bombasztikus, ahogy mindent megcsinűáltak eredetire, és rémisztő látni, és belegondolni, hogy mi is történt ott.... akit érdekelnek egy kis ízelitő képek: www.akoskep.ini.hu - alul valahol megtalálja.. hopp letöröltem. Veletek tartanék, de júli 22 től a jólmegérdemelt pihenés következik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 ...ne mán, de jó lesz ez.... de elmennék.... én már voltam 2x a haláltáborban, megrenditő, De ugyanakkor bombasztikus is. bombasztikus, ahogy mindent megcsinűáltak eredetire, és rémisztő látni, és belegondolni, hogy mi is történt ott.... Ha jól tudom, amit lehetett, eredetiben meghagytak az utókornak elrettentésként... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február6, 2011 kő kép, mert akkor feltöltöm valahova.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február6, 2011 akoskep.ini.hu onnan belépsz a képkönyvtárban, és alul a legalsó sorban van 2 könyvtárnyi auswitz. sok kép egyforma, mert én 2x voltam, és mindkétszer végigfényképeztem. illetve sok kép sötét, és homályos, mert ott nem volt szabad fényképezni, és vaku nélkül tettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Mivel megint hideg van mehetünk laverdébe bár tudom Turcitól ezért is kapni fogok mert biztos jutalékot kapok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Mivel megint hideg van mehetünk laverdébe bár tudom Turcitól ezért is kapni fogok mert biztos jutalékot kapok <_< Én melózni megyek este 7-től reggel 7-ig. Reggel meg irány a olajfás, aztán remélem minél többet sikerül kitermelni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Mivel megint hideg van mehetünk laverdébe bár tudom Turcitól ezért is kapni fogok mert biztos jutalékot kapok <_< Mehetünk oda, mert Turci délutános, és tuti nem ér rá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Srácok én most kihagyom a dolgot. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts