Kacsero Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Ma az L.V-t is, meg a topogós teaparty-t is kihagyon, megyek éjszakára... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Pistivel mi az EB-t beszéltük meg, egy rögtönzött teaparty kicsi topogással, aztán ágesz bugyesz.Beülni per.pill nekem nincs kedvem sehova.Főleg, hogy reggel ugyanúgy meló mint ma. :lol: ok megyek EB Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 01. Joee 02. Reni 03. Turci 04. Gepard 05. Timi 06. Losi 07. Losi Timije :lol: Zsoltiék jönnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Zsoltiék jönnek? Beszéltem vele telón más ügyből kifolyólag, úgy tűnik erősen igen. :lol: Szóval gyűlik a nép.Nem tudom Pajáék terveznek-e ilyesmit, Dórit le lehet-e már adni megőrzésre nagyszülőknek...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Beszéltem vele telón más ügyből kifolyólag, úgy tűnik erősen igen. :lol: Szóval gyűlik a nép.Nem tudom Pajáék terveznek-e ilyesmit, Dórit le lehet-e már adni megőrzésre nagyszülőknek...... Gyanús, bár én nem bánnám, ha jönnének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Zsoltiék jönnek? Ma beszéltem vele és azt mondta hogy hétvégén pontosít a családdal, de úgy néz ki hogy jönnek. Garaci Gabival is megbeszéli, lehet ők is jönnek. Viszont a lóvét össze kellene dobni, mert jövőhéten el kellene már menni lefoglalni az asztalt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Srácok! A hagyományokhoz szokva, idén is meg kellene rendeznünk a kecskeméti szekció évadzáró vacsoráját. Persze, ha van rá igény.... Időpontot kellene egyeztetnünk, hogy lefoglaljam a Csalánosiban a termet! Légy szíves írjátok be, hogy kinek mikor is lenne jó... Gondoltam a 2 ünnep közötti időre... Nekünk, Dec. 26-tól bármelyik nap jó! Erre senki? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Erre senki? :lol: :lol: Mi két ünnep között is melózunk, szóval annyira nem ragaszkodunk hozzá. Ha lesz pontos dátum, megpróbáljuk úgy intézni, hogy ott legyünk. December 27. az biztosan nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Erre senki? :lol: :lol: Részünkről két ünnep között Kiskőrösön leszünk, szóval kihagynánk. :) Viszont egy tavaszi v.hol pörit főzős amolyan családi dologban benne lennénk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Szerintem akkor stornózzuk is, nem sok érdeklődés van erre.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 01. Joee 02. Reni 03. Turci 04. Gepard 05. Gepard Timije 06. Losi 07. Losi Timije :lol: 08. Valkai Zsoti 09. Valkai Zsolti Esztere 10. ifj. Valkai Zsolt 11. Garaci Gabi 12. Garaci Gabi Zsuzsája 13. Szilvi (Valkai Zsolti nővére) Senki többet? Holnap foglalom az asztalt, jövőhéten pedig vinnem kellene a jegyárakat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Hali ! Mikor is lesz akkor a vacsi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Hali ! Mikor is lesz akkor a vacsi ? A Joe féle szilveszterkor. A másik érdeklődés hiányában elmarad. Ma este ki hova jon? EB? Márk is jonne, valamit neki is üzenni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Akkor EB vagy Lóvéverde ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Akkor EB vagy Lóvéverde ?Mar EB-nel vagyok, eddig egyedul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 20:15-ig varok utana lepek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 széthullik a csapat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 széthullik a csapat... Ezt most miből szűrted le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Ezt most miből szűrted le? Be tankolt! :lol: Ne is törődj vele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 széthullik a csapat... Semmi ilyesmi.Csak elég sokunknak elég sok dolga van.Plusz hideg is van.Ilyenkor az ember inkább otthon dekkol a családdal. :lol: Én legalább is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Turci, biztos jó a motorkód az aláírásodban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Semmi ilyesmi.Csak elég sokunknak elég sok dolga van.Plusz hideg is van.Ilyenkor az ember inkább otthon dekkol a családdal. :lol: Én legalább is. :lol: Szintén így vagyok ezzel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Beszéltünk múltkor páran arról, hogy esetleg szervezhetnénk egy kirándulást Auschwitz - Birkenau-ba. Nos én belevettem magam a témába, és keresgélek rendesen látnivalókat út közben, szállást, stb. Arra gondoltam, hogy a nyáron valamikor júniusban mehetnénk. Remélem 1-2 napon belül tudok egy hozzávetőleges tervet, és árakat prezentálni. Axxxont, Turcit érdekli a dolog, ha jól emlékszem Manta, és Mantakemiék is csatlakoznának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Beszéltünk múltkor páran arról, hogy esetleg szervezhetnénk egy kirándulást Auschwitz - Birkenau-ba. Nos én belevettem magam a témába, és keresgélek rendesen látnivalókat út közben, szállást, stb. Arra gondoltam, hogy a nyáron valamikor júniusban mehetnénk. Remélem 1-2 napon belül tudok egy hozzávetőleges tervet, és árakat prezentálni. Axxxont, Turcit érdekli a dolog, ha jól emlékszem Manta, és Mantakemiék is csatlakoznának. Ahoj! Nem tudom múltkor írtam-e, hogy van lengyel származású ismerősöm-sz'al ha érdekelne magyar idegenvezetés, esetleg megkérdezhetem az illetőt, hogy vállalná-é... :lol: 2003-ban Lengyelországban táboroztunk és hazafele mi is megnéztük a helyet...durva... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Ahoj! Nem tudom múltkor írtam-e, hogy van lengyel származású ismerősöm-sz'al ha érdekelne magyar idegenvezetés, esetleg megkérdezhetem az illetőt, hogy vállalná-é... :lol: 2003-ban Lengyelországban táboroztunk és hazafele mi is megnéztük a helyet...durva... :lol: Király vagy koszi, természetesen ha megyünk akkor élnénk a lehetőséggel. Sőt ebben a felállásban lehet, hogy a szállás terén is kérnénk majd segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts