Gepard Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Lemehetünk a malom parkolójába is, mint télen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Én azt javallanám, hogy a mai meetet halasszuk el a jövő hétre.Elég ramaty idő van, sztem senki senem akar megfázogatni, meg elázni, meg iljenek! Joee, amit ígértem, nincs ám elfelejtve ám!!!! :) Nem rossz ötlet. Ilyen időben nem sok kedve van az embernek még kimozdulni sem. Valszeg elmegyünk Ballószögbe éjszakai fűrdőzésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Én is inkább pihentetek.Asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Hadjuk a mai meetet msn-re. A gép előtt csak nem esik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Ennyire papírok vagytok? :) Menjünk pizzériába!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Most én is beleegyezem abba, hogy elmaradjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Akkor halaszuk holnapra! Szombat 19:00! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Akkor mikor lesz esőnap ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 Akkor halaszuk holnapra! Szombat 19:00! Na akkor ma este jön valaki? Feltéve ha nem kezd el szakadni az eső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 Na akkor ma este jön valaki? Feltéve ha nem kezd el szakadni az eső.én igyekszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 én igyekszem... Tőlem ok,csak a helyi elnökség ne legyen cukorhuszár! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 Én is megyek nemsokára Kecskemétre, de sajna nem maradunk estig... A családdal a majomcentert látogatjuk ruházatbeszerzés miatt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 Én is megyek nemsokára Kecskemétre, de sajna nem maradunk estig... A családdal a majomcentert látogatjuk ruházatbeszerzés miatt. :) Majd csak figyeld meg, hogy elhúzódik az estig. Nekünk egész naposak szoktak lenni az ilyen jellegű bevásárlások :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 Na akkor mindenki 19:00 CP!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 Morgó most hívott, ő is benéz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 Mindenki ott volt, jó volt, csak sajnos elmosta az eső.Káár :) Ém azért léptem le, mert megígértem Timinek, hogy segítek gyereket fürdetni.A hajrára hazaértem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Végre én is eljutottam. :huh: Hazafelé baaazi nagy eső volt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Végre én is eljutottam. :huh: Hazafelé baaazi nagy eső volt...... Látod mondtam én, hogy estig vásároltok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Sajnálom, hogy nekem le kellett lépni olyan korán, de az asszony már sütötte a vacsit, na meg kezdődött a SW 2... és megbeszéltük, hogy megnézzük! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Sajnálom, hogy nekem le kellett lépni olyan korán, de az asszony már sütötte a vacsit, na meg kezdődött a SW 2... és megbeszéltük, hogy megnézzük! :huh: Te is voltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Te is voltál? Volt, de csak beköszönt.Aztán tovasuhant. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Srácok gáz van! A szekciók, régiók találkozóját idén, Tökölön 2006.06.24.-én rendezzük meg a FUTAM.hu keretein belül. A találkozó elmarad, elnézést kérünk minden klubtagunktól. Hm... 2 dolog jutott eszembe most... (azon kívül, hogy baxxxxxxxxxg :huh:) 1. Elmegyünk a hétvégén Esztergomba - Opel és Tuning Találkozó lesz... (a MOTE Kecskeméti Szekciója megjelenhetne... :lol:) 2. Szervezünk valami talit itt Kecskeméten vagy a környéken. De nem ilyen "egész hétvégés kerti-party"-szerűt mint a Soltvadkert, meg a Szelíd. Hanem valami találkozó jellegűt. hm? Vagy már késő? HM? Mit gondoltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Vagy már késő? Idénre szerintem ami mindenkinek jó lenne időpontban olyat nehéz. De az ötlet tetszik. Gondolkodhatunk rajta. Egy egynapos taliban simán benne lennék. Csak helyszín kell hozzá ami megfelelő, időpont, meg tudni mennyi emberre tervezzünk, milyen program legyen, szponzori lehetőségek, stb... Gong rádióban nincs valakinek ismerőse? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Én arra gondoltam, hogyha találnánk egy placcot, ahol tudnánk rendezni egy ilyen talit - itt Kecskemét környékén - akkor oda összeszervezhetnénk egy kis összeröfit. :huh: Tudom... ez kissé általános volt... de majd agyalok valami konkrétan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Idénre szerintem ami mindenkinek jó lenne időpontban olyat nehéz. De az ötlet tetszik. Egy egynapos taliban simán benne lennék. Az ötlet nekem is tetszik, csak sajnos korlátozva vagyok időben! :huh: De ha meglesz az időpont akkor tudok, majd pontosan mondani rá valamit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts