Speed Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Én pedig beteg vagyok... szóval így nekem is kimarad a mai este. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Délután dolgozom a mai napon, kicsit én is késni fogok. 20:00 körül érek majd. Holtegoldozol??20:00-ig?Mert ÉÉÉNN vagyok a délutános szakasz! :) Azért meló után kinézek, és ha sikerül, akkor oda is érek majd 19:30-ra.S, miért ne sikerülne ugye?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Wolfi! Én kb. 20 órakor érkezem remélem és nálam van az a bizonyos világítás... Gepárdnak meg viszem a "hangjelzőt"...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Wolfi! Én kb. 20 órakor érkezem remélem és nálam van az a bizonyos világítás... Thx! Én meg viszem Demó Kadet LCD-jét! :) Meg ugye a tortilládat+innivalót ÉN állom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Tudom, hogy még van idő addig, de azért lenne kérdésem,a Cartársakhoz! Mivel én nem leszek se ma, se a jövő pénteki meeten! :) Szóval a kérdésem az lenne a szekciótársakhoz, hogy a vadkerti talira pénteken eggyütt megy-e a csapat, vagy mindenki külön? Mert ugye azért gondolom jó lenne együtt menni!(már aki péntektől jön kecsóról) Ha esetleg ezt a mai, vagy a jövő pénteki meeten megbeszélitek akkor majd értesítsetek engem is, hogy miként döntöttetek! Jó meetet mára! :) Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Átraktam az orvosi ajánlatokat az enyémmel együtt a C6be.Ott folyt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Üdv! Van még két V.I.P. jegyem a holnapi szigetszentmiklósi roncsderby-re. Jön valaki? Én megyek egyik haverommal. Két fő kerestetik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május13, 2006 Megoszt Elküldve Május13, 2006 Tudom, hogy még van idő addig, de azért lenne kérdésem,a Cartársakhoz! Mivel én nem leszek se ma, se a jövő pénteki meeten! :) Szóval a kérdésem az lenne a szekciótársakhoz, hogy a vadkerti talira pénteken eggyütt megy-e a csapat, vagy mindenki külön? Mert ugye azért gondolom jó lenne együtt menni!(már aki péntektől jön kecsóról) Ha esetleg ezt a mai, vagy a jövő pénteki meeten megbeszélitek akkor majd értesítsetek engem is, hogy miként döntöttetek! Jó meetet mára! :( Üdv Én szertnék lemenni péntek délelőtt mert mit csináljak itthon. Beszéltünk róla de még nincs eldöntve. Mivel a szállást csak 14 után foglalhatjuk el addog láblógatás a parton, fagyizás meg döglés :) szabadság! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május13, 2006 Megoszt Elküldve Május13, 2006 Ém majd eccercsak ottleszek. Szvsz olyan 17:00 környékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május13, 2006 Megoszt Elküldve Május13, 2006 Én szertnék lemenni péntek délelőtt mert mit csináljak itthon. Beszéltünk róla de még nincs eldöntve. Mivel a szállást csak 14 után foglalhatjuk el addog láblógatás a parton, fagyizás meg döglés :) szabadság! Szintén zenész! 10körül kelés,indulás 11körül,érkezés vadkertre 12körül,mivel ha jó idő lesz,letekert ablak,zene és lassan csapatok majd! :) Fagyi,kaja és majd 14:00 körül kigurulunk majd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 idő lesz,letekert ablak,zene és lassan csapatok majd! ;) Azért csak vigyázz nehogy félre értsék a tempót, és leintsenek 1-2 parkolónál a "hölgyek"... :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 Azért csak vigyázz nehogy félre értsék a tempót, és leintsenek 1-2 parkolónál a "hölgyek"... :) :) :( Irigykedsz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 Jó volt a tenisz bár a végére esett az eső :) Következő alkalom Vasárnap 17-19h-ig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Jó volt a tenisz bár a végére esett az eső :) Következő alkalom Vasárnap 17-19h-ig! Ha minden jól megy, én ismét ott leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Következő alkalom Vasárnap 17-19h-ig! Hol is lesz helyileg? Mivel otthon leszek, lehet hogy kinéznék! :( Na nem játszani, csak jót mulatni! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Hol is lesz helyileg? Mivel otthon leszek, lehet hogy kinéznék! :( Na nem játszani, csak jót mulatni! :) :) Lánchíd suli pályáján. Planetárium mögötti suli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Lánchíd suli pályáján. Planetárium mögötti suli. Az jó, mert akkor csak át kell sétálnom az úton! ;) De ha nagyon akarom, akkor az ablakból is odalátok! :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Srácok! A ma esti El Bandi előtti beszélgetésemből kiindulva jó lesz, ha holnap estére mindenki 2 pulóvert + 1 kabátot hoz! CEFET HIDEG VAN!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Srácok! A ma esti El Bandi előtti beszélgetésemből kiindulva jó lesz, ha holnap estére mindenki 2 pulóvert + 1 kabátot hoz! CEFET HIDEG VAN!!! :) + Sapi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Én melózok, :) Inkább fagyoskodnék....a CP-ben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 + Sapi. +Esernyő vagy esőkabát Mi jön még? 20 centis hó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Mi jön még? 20 centis hó? Talán téligumi! Az minden esetre tuti, hogy nem lesz hósszú-tikkasztó és száraz nyarunk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Talán téligumi! Az minden esetre tuti, hogy nem lesz hósszú-tikkasztó és száraz nyarunk... :) Már a nyár sem az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Már a nyár sem az igazi. Miért hol van itt nyár? Lassan a CP-ből újra vissza kell szokni a pizzériába! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Én azt javallanám, hogy a mai meetet halasszuk el a jövő hétre.Elég ramaty idő van, sztem senki senem akar megfázogatni, meg elázni, meg iljenek! Joee, amit ígértem, nincs ám elfelejtve ám!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts