J0hnny Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Én reggel 6-ra értem haza,de megcsinláltuk a hibás mocit! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Lehetne egy olyan kérésünk, hogy egyszer egy ilyen szombati/pénteki(?) pizzázásotokon részt vehetnénk mi is?.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Lehetne egy olyan kérésünk, hogy egyszer egy ilyen szombati/pénteki(?) pizzázásotokon részt vehetnénk mi is?.... Már bocs, de ez megint 1 hüle kérdés volt.... :D Miért ne lehetne?? Általában (99%) péntek este szokott lenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Akár La Verdézhetnénk is........vagy inkább Király pizza?Vagy KEBAP? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Lehetne egy olyan kérésünk, hogy egyszer egy ilyen szombati/pénteki(?) pizzázásotokon részt vehetnénk mi is?.... gyertek el köv pénteken és megyünk laverde :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Akár La Verdézhetnénk is........vagy inkább Király pizza?Vagy KEBAP? :) Tihanics Bt forever! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Tihanics Bt forever! :D Már vártam. :) Amúgy Losi köszi a kábelt, de majd adom is vissza, sajnos nem ez a gond. Lehúzott hőmérséklet jeladónál is probléma van. Az agip kutas etanollal senkinek sincs gondja? Legközelebb a shellnél fogok tankolni. Kíváncsi vagyok a benya befolyásol-e valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Már vártam. :) Amúgy Losi köszi a kábelt, de majd adom is vissza, sajnos nem ez a gond. Lehúzott hőmérséklet jeladónál is probléma van. Az agip kutas etanollal senkinek sincs gondja? Legközelebb a shellnél fogok tankolni. Kíváncsi vagyok a benya befolyásol-e valamit? Csak halkan jegyezném meg gyűjtöm a poharakat! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Csak halkan jegyezném meg gyűjtöm a poharakat! :) ;) Szerinted én nem? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Szerinted én nem? ;) :) Ferraris pohár egy mercisnek?De gáz ciki fész! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Ferraris pohár egy mercisnek?De gáz ciki fész! :) Nem merci, Schumi!!! Ma este 6-ra van foglalva pálya, ha valaki menne akkor csörgessen már meg. még nap közben. Ha senki, sem akkor is szóljatok, mert le kell mondani, én pedig nem leszek net köözelben délután. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 A McLarennek és a Mercedes Motorsportnak gyűjtök fejlesztésre! Látom sikeres volt a gyűjtés. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Nem merci, Schumi!!! Ma este 6-ra van foglalva pálya, ha valaki menne akkor csörgessen már meg. még nap közben. Ha senki, sem akkor is szóljatok, mert le kell mondani, én pedig nem leszek net köözelben délután. Ma kihagyom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Ma kihagyom. Senki sem szólt, ezért lemondtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Holnap esti meet hol lesz? EB? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Holnap esti meet hol lesz? EB? Részemről rendben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Részemről rendben. Részemről Balaton, szal' lélekben leszek csak veletek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Holnap esti meet hol lesz? EB? Lehet megyek,de lehet nem.Túlórázunk.Ebben a hónapban én nyertem: 275 órával! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Srácok este merre leszünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Srácok este merre leszünk? Csak 2-3 hozzászólást kellene vissza olvasni és rájönnél tesó! Amúgy EB-t tűzték ki eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Csak 2-3 hozzászólást kellene vissza olvasni és rájönnél tesó! Kezd Tomis lenni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Csak 2-3 hozzászólást kellene vissza olvasni és rájönnél tesó! Amúgy EB-t tűzték ki eddig. De nehezedre esett ezt leírni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 De nehezedre esett ezt leírni! :D Egyáltalán nem esett nehezemre, csak ettől akartalak megóvni: Kezd Tomis lenni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 akkor hol lesz a meet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 akkor hol lesz a meet? A holdon!!!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts