warwolf Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Szasztok. Lesz ma meet? Ha igen, hol és mikor? Kicsit haza beszélve, javasolnám a Király pizzériát.Előtte ha lenne létszám, foglalnék asztalt, a biztonság kedvéért.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Részemről ok...bár GPS-t kell telepítenem GSICsabinak remélem elférünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Tudlak sajnálni! :lol: :) Eddig úgy fest , hogy nem lesz kan rajtam kívül, próbáltam kihúzni magam, de már megvették a jager-t nekem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Eddig úgy fest , hogy nem lesz kan rajtam kívül, próbáltam kihúzni magam, de már megvették a jager-t nekem... Ha gondolod, elkísérlek, hogy NE FÉLJ egyedül... ;) :) :lol: Amúgy Neked, nem a Turcinál kéne már lenned?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Kicsit haza beszélve, javasolnám a Király pizzériát.Előtte ha lenne létszám, foglalnék asztalt, a biztonság kedvéért.... :)Melyik a király pizzéria? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Ha gondolod, elkísérlek, hogy NE FÉLJ egyedül... :cry: :P :) Sztem csapatként hatékonyabbak tudunk lenni!Ha kell menni, szólj és mejünk! ;) ;) ;) Melyik a király pizzéria? :lol: Piac háta mögött abban a kis utcában amibe bekanyarodsz a Jókairól mikor a Bundihoz mész.Vagy a piacra.Vagy a Kaszap utcára.Vagy a Budaira......vagy a piactéri Univerbe! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Részemről ok...bár GPS-t kell telepítenem GSICsabinak remélem elférünk. :lol: 20.00-ra. Foglalt Valaki asztalt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Melyik a király pizzéria? :lol: Hát a Király te buta fiú! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Srácok, nem kellene Március 20-án meglátogatni az élményfürdőt egy éjszakai pancsira? Én voltam már többször éccaka, marha nagy feeling. :lol: Szóval akkor Majsa: Március 20.-a Ki jön?? 1. GsiCsabi 2. 3. 4. 5. 6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Srácok meg jött a Démásztól az árajánlat én seggre ültem!Este viszem be! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Tehát 20:00 Király pizza?Mert arról nem írt senki..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Tehát 20:00 Király pizza?Mert arról nem írt senki..... :lol: Igen!Ok a buli! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Igen!Ok a buli! Asztal lefoglalva 20:00-ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Csak az a gáz, hogy késő asztalt foglalni.Szal vagy-vagy..... :lol: Akkor átmegyünk Kebap-ot enni... úgyis jövök Neked 1-el ;) Pont beelőztél... akkor marad a KIRÁLY... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Szép számmal össze gyűltünk ma! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 a most vasárnapi fallabda randi miatt elmarad a részemről. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 a most vasárnapi fallabda randi miatt elmarad a részemről. ;) Na fene rá ér Béla bá! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 a most vasárnapi fallabda randi miatt elmarad a részemről. ;) Nem tudom miért kell betegesen nők után futni,de te tudod tesó. :lol: Aztán megint játszhatom a csernus dokit! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Nem tudom miért kell betegesen nők után futni,de te tudod tesó. :lol: Aztán megint játszhatom a csernus dokit! :) "láttá má pncikát?" ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 "láttá má pncikát?" :lol: :) ;) Láttam,de rágörcsölni sosem érdemes! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Azt a majsai dolgot ne hagyjuk szvsz. ki.Kis szerencsével az idő is jó lesz addigra. :lol: Ha meg v.kinek topogni támad kedve, nincs messze a bulibál! ;) Én anno jókat "csörögtem" ott, bár nyáron a nyitott rész volt az igazi királyság. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Azt a majsai dolgot ne hagyjuk szvsz. ki.Kis szerencsével az idő is jó lesz addigra. :lol: Ha meg v.kinek topogni támad kedve, nincs messze a bulibál! ;) Én anno jókat "csörögtem" ott, bár nyáron a nyitott rész volt az igazi királyság. :) én megyek az tuti!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Azt a majsai dolgot ne hagyjuk szvsz. ki.Kis szerencsével az idő is jó lesz addigra. :lol: Ha meg v.kinek topogni támad kedve, nincs messze a bulibál! ;) Én anno jókat "csörögtem" ott, bár nyáron a nyitott rész volt az igazi királyság. :) Ezzel kapcsolatban, én már indítottam 1 listát, hogy ki is akar jönni ;) de eddig nem sok "jelentkező" van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Ezzel kapcsolatban, én már indítottam 1 listát, hogy ki is akar jönni :lol: de eddig nem sok "jelentkező" van... Szóval akkor Majsa: Március 20.-a Ki jön?? 1. GsiCsabi 2. Warwolf+Timi+Flóra 3. 4. 5. 6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Szóval akkor Majsa: Március 20.-a Ki jön?? 1. GsiCsabi 2. Warwolf+Timi+Flóra 3. Tomi023 4. 5. 6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts