Gepard Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 jah arra vigyázunk :lol: :) ;) zunk???? ;) :cry: ;) ;) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Ma délután, összefutottam Paja Cartárssal, épp ellenőrizte az alkalmazottakat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Srácok, nem kellene Március 20-án meglátogatni az élményfürdőt egy éjszakai pancsira? Én voltam már többször éccaka, marha nagy feeling. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Srácok, nem kellene Március 20-án meglátogatni az élményfürdőt egy éjszakai pancsira? Én voltam már többször éccaka, marha nagy feeling. :lol: De Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Mi is jöhetünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Mi is jöhetünk? Gepárdnál még 11db véradásos belépő van...... :) Amit úgy lehet felhasználni, hogy mellé venni kell egy teljes árú belépőt.Tehát egyedül nem lehet felhasználni.Ez a hátulütője.Úgyhogy mindenki hozzon magával még egy embert! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Gepárdnál még 11db véradásos belépő van...... ;) Amit úgy lehet felhasználni, hogy mellé venni kell egy teljes árú belépőt.Tehát egyedül nem lehet felhasználni.Ez a hátulütője.Úgyhogy mindenki hozzon magával még egy embert! :) Most konkrétan melyik fürdőről is van szó?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Most konkrétan melyik fürdőről is van szó?? :lol: A vizesről! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 A vizesről! ;) :) marha... :lol: Majsa, vagy Tiszakécske? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 :) marha... :lol: Majsa, vagy Tiszakécske? ;) Kécske egy nagy semmi,csakis majsa,de már az sem a régi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 csakis majsa,de már az sem a régi. Nyáron egy élmény élményfürdeni éjszakásossan, mert a jányok buli előtt mennek élményfürdeni.Olyankor van látnivaló bőőven! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Nyáron egy élmény élményfürdeni éjszakásossan, mert a jányok buli előtt mennek élményfürdeni.Olyankor van látnivaló bőőven! :) Ezért kell menni cserkére! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Ezért kell menni cserkére! :lol: De oda nem jók a belépők. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 No, akkor melyik fürdő? :lol: Mórahalom? Mert oda ln is tudok belépőt. De komolyan, még nem mondtátok, hogy jöhetünk-e..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 De komolyan, még nem mondtátok, hogy jöhetünk-e..... Nem,nem jöhettek és egyébként is büntiben leszel a sarokban...hogy kérdezhetsz ilyet? :lol: Ne hülyéskedj már!Persze,hogy jöhettek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Köszi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Köszi. ;) 1 sör! :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 No, akkor melyik fürdő? ;) Mórahalom? Mert oda ln is tudok belépőt. Én voltam Mórahalmon, kb 2 éve, az sem volt valami nagy durranás... :) Akkor már inkább majsa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 1 sör! :lol: :) ;) Oké, megjegyzem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Holnapi Meet-en aki kért poroltót az legyen kedves odaadni a Turcinak az árát, mert lehet hétvégén megjönnek és nem igen van forgótőkém :lol: Köszöntem Sajnos én meetre nem tudok menni, mert Reni metrós barátnőihez megyünk házavatóra és valszeg utána bulizni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Gepárdnál még 11db véradásos belépő van...... ;) Amit úgy lehet felhasználni, hogy mellé venni kell egy teljes árú belépőt.Tehát egyedül nem lehet felhasználni.Ez a hátulütője.Úgyhogy mindenki hozzon magával még egy embert! :lol: Nincs ennek egy picit Fideszes fillingje? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 :lol: :) Mindenki jöjjön narancs színű úszóbugyiban?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 ;) marha... :lol: Majsa, vagy Tiszakécske? :P Majsa. :P ;) Mindenki jöjjön narancs színű úszóbugyiban?? Végülis.................nem kötelező.................lehet anélkül is................... :) ;) :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Reni metrós barátnőihez megyünk házavatóra Tudlak sajnálni! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Szasztok. Lesz ma meet? Ha igen, hol és mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts