Speed Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Én is nagyon örültem, hogy lejöttetek és megtiszteltetek minket azzal is, hogy az első utatok Kecskemétre vezetett a géppel! B) Kemény volt, hogy az 1,4-es fekete gép mellett elindultatok - amikor megjöttetek - és váltáskor lefújt a Turbo... jöttek oda a többiek (nem opelesek), hogy "hallottátok? Milyen hangja volt! Azt mondta "sssssszz"" :D Viszont a fogyi überjó lett. :blink:105 km/h-s átlagnál lehet is! :D Jó volt, hogy lenéztetek! Várunk Titeket máskor is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Jó buli volt a tegnap esti... :D :blink: A fakabátok nem annyira hiányoztak... B) de legalább elhúztak, mire kezdődött a "műsor"... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Itt a következő: http://disney.go.com/disneypictures/index.html klikk to Watch Trailer A Verdák (Cars) című rajzfilm. megnézhetnénk a moziban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Na akkor netközelben ismét... Nagyon jó volt lemenni, nagyon jóó kis társaság van ám Kecsón is...na meg volt showműsor is... :blink: Legközelebb ha megyünk, viszünk ki széket meg kamerát és lecsüccsenünk a korforgalomszerű képződménybe ami tulképpen csak egy nagy kanyar B) , de ott tolja minden ember fia... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 ilyen amikor oldalbavágom Gepárdot :blink: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 ilyen amikor oldalbavágom Gepárdot :blink: http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/060423/10...ltoltes.hu_.jpg S, azért támasztod a falat, mert kiütött a jobbegyenes? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Srácok ! A fallabda nem küzdősport..... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Lassan ápolónő kell a meccsekre. A múltkor meg ugye, pofánvágtam magam az ütővel. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Lassan ápolónő kell a meccsekre. A múltkor meg ugye, pofánvágtam magam az ütővel. :blink: Én meg ott szakadok meg a röhögétől,szal tényleg kell egy bögyös ápolónő! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 ilyen amikor oldalbavágom Gepárdot B) Eddig nem szóllt senki, hogy nem egymást kell ütni, hanem a labdát? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Itt a következő: http://disney.go.com/disneypictures/index.html klikk to Watch Trailer A Verdák (Cars) című rajzfilm. megnézhetnénk a moziban erre nem reagált senki megnéztétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Klassz kis izelítő :D Szerintem én megvárom a DVD-t... ;) ( Ha úgy jár mint az Üvegtigris még lehet hogy hamarabb lessz DVD-n :blink: B) :D ) De bizti buli lehet "mozihangulatban" nézni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Itt a következő: http://disney.go.com/disneypictures/index.html klikk to Watch Trailer A Verdák (Cars) című rajzfilm. megnézhetnénk a moziban erre nem reagált senki megnéztétek? Bocsi... szóval tényleg jó pofa! :blink: Én is megnéztem a múltkori kis trailert! Zsííír! B) Megbeszéljük, ha már játszák, hogy megnézzük-e és hogy mikor! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Na végre :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 A Soltvadkerti talival kapcsolatban beszéltem Tommal és azt mondta, hogy van előttünk egy csoport tehát a szállást csak 14h után lehet elfoglalni. Na ez nem vaj mert addig is volna mit csinálni, fürdés táblázás, zászlózás...etc. Majd még pontosítunk. Én mennék reggel 8-9körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Kértem időpontot Squash-ra. Vasárnap este 19:00 óra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 OK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Kértem időpontot Squash-ra. Vasárnap este 19:00 óra. Ez jónak tűnik nékem is.....ha beférek a csapatba... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 .....ha beférek a csapatba... :( Eddig igen. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Lefoglaltam a tenisz pályát, lehet jönni minden pénteken 17-19-ig! A teljes szezonra szóló bérlet ára idén 26.000Ft. Én tavaly végig jártam, nagyon tetszett. Aki szeretne jönni, vasárnap du 5-kor a Lánchíd tornacsarnokánál tali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Én megyek. A bérleti díjat meg majd még megbeszéljük, részemről beszállok a megfelelő összeggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 A Pénteki meetre 8 után érkezem, egy előadásra kell mennem és eltart estig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május12, 2006 én ma nem megyek sajnos... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 ma én se megyek, a héten nem volt idöm összerakni 16ost, hétfön viszem eredetvizsgázni, össze akarom fércölni, mer porig bontottam szegényt. meg holnap is megyek, meg hétfön is megyek Kecsóra alkatrészt nézni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Délután dolgozom a mai napon, kicsit én is késni fogok. 20:00 körül érek majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts