Joee Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Joee, J0hnny ? Ti jöttök??? :lol: Asszony ébredezik már, 90%, hogy megyünk, de lehet késünk 5-10 percet a találkáról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Én külön utakon járok, de majd csatlakozom hozzátok. J0hnny ne felejtsd a darálót, meg a töltőt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 ...... de lehet késünk 5-10 percet a találkáról. :lol: ezen nem is csodálkozok.... :( de megvárunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 AKINÉL VAN "UGAFON", HOZZA!!!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Baleset mentes utat,most kihagyom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Baleset mentes utat,most kihagyom. :lol: Köszi , megvolt. Turci, Joee és én épségben hazaértünk...de qrva nagy köd volt hazafelé is... :lol: Gepárd más utakon ment, Tomi meg ott maradt... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Köszi , megvolt. Turci, Joee és én épségben hazaértünk...de qrva nagy köd volt hazafelé is... :lol: Gepárd más utakon ment, Tomi meg ott maradt... :lol: A pizza viszont nagyon ízlett :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Tomi meg ott maradt... :lol: jelentem hazaértem...és mikor én jöttem már nem is volt köd. végig a 4-esen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Köd se volt,baleset se volt!Ha még a fo.ás se jön rá a kajától akkor Tominak itt a kánaán! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Dénes jön ma Kecskemétre. Losival és velem tuti meetelünk, többiek. Estére meg elmegyünk topogni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Dénes jön ma Kecskemétre. Losival és velem tuti meetelünk, többiek. Majdnem elfelejtettem.... :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Majdnem elfelejtettem.... :lol: :lol: :( majd csörgünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 20:00 Malom P3 utána 3. emelet valamelyik vendéglátó egység Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Köszi , megvolt. Turci, Joee és én épségben hazaértünk...de qrva nagy köd volt hazafelé is... :lol: Gepárd más utakon ment, Tomi meg ott maradt... :lol: Én is megvagyok, a disznót is leöltem.(sógoromon nem volt sapka, picit bajba is került majdnem) J0hnny köszi a cuccot! Tomi nem jött sült vért enni, így járt. Turci ma délelőtt volt nálam, elvitte a régi üléseket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 J0hnny köszi a cuccot! Legközelebb nálatok vágunk klubbosat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 jössz 18-ra squasholni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Én is megvagyok.... Amúgy, halkan megjegyezném, hogy nemkicsit csalódtam ebbe a szolnoki meetben.. :lol: Én őszintén megmondom, valamivel kicsit több "helybelire" számítottam... :lol: Szvl, részemről, ez volt az első és utolsó,hogy elmenjek csak úgy 1 pénteki meetre kecskeméten kívülre... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Tomi nem jött sült vért enni, így járt! Az igazat megvallva ezen nem vagyok cseppet sem meg lepődve! :lol: Meg különben is csak hasmenést kapott volna és megint hallgathattuk volna hogy "kösz szépen én fo.ok"! :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Na ez megint nem sikerült valami jaffán!Köszi Gepi holnap bele is kerülnek a verdába! :( Ja és kérném az idézetem megszólásának mellőzését!THX :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Én is megvagyok, a disznót is leöltem... Legközelebb nálatok vágunk klubbosat! :( Arra be is nevezek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Amúgy, halkan megjegyezném, hogy nemkicsit csalódtam ebbe a szolnoki meetben.. :lol: Én őszintén megmondom, valamivel kicsit több "helybelire" számítottam... :lol: Szvl, részemről, ez volt az első és utolsó,hogy elmenjek csak úgy 1 pénteki meetre kecskeméten kívülre... :( Teljesen egyet értek, bár a pizza kicsit kárpótolt, de a helyi erő tényleg lehetett volna erősebb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Teljesen egyet értek, bár a pizza kicsit kárpótolt, de a helyi erő tényleg lehetett volna erősebb. :lol: Fáj még az állad? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Teljesen egyet értek, bár a pizza kicsit kárpótolt, de a helyi erő tényleg lehetett volna erősebb. :lol: Ez nem mindenkit érdekel!Egyszer megnéztük azt jó idő!Inkább a kebab! :lol:Ja és a mandarin!Holnap megyek állítólag akciós! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Fáj még az állad? :lol: Az még a múlt 7végén volt... :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Ez nem mindenkit érdekel!Egyszer megnéztük azt jó idő!Inkább a kebab! :lol: Ja és a mandarin!Holnap megyek állítólag akciós! :lol: Így van 1X megnéztük...Hát, ha még jó idő is lett volna... :( KEBAP!! Teeeeeeeee :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts