Turci Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 És a buktatott elnökünk aki csak a gazellákat kergeti a szavannán folyton? :rolleyes: Ő még miért nincs feliratkozva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 És a buktatott elnökünk aki csak a gazellákat kergeti a szavannán folyton? :rolleyes: Ő még miért nincs feliratkozva! Egyelőre dögrováson van a szentem.... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 jah de én tegnap beszéltem vele és azt találtuk ki, hogy a családot leadjuk Tiszaakármin és jön velünk aztán este oda jön vissza Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 jah de én tegnap beszéltem vele és azt találtuk ki, hogy a családot leadjuk Tiszaakármin és jön velünk aztán este oda jön vissza Segítek Tiszakürtön!Te földrajz 5ös! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 ..... Tiszaakármin és jön velünk aztán este oda jön vissza :rolleyes: vazze... ennyi év alatt,azért megjegyezhetted volna, hogy TISZAKÜRT! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 jah, amúgy meg ma délután össze futottam Turci Cartárssal..dumcsiztunk kicsit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 jah, amúgy meg ma délután össze futottam Turci Cartárssal..dumcsiztunk kicsit :D Ja jaffa volt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Ja jaffa volt! :rolleyes: Jaffa? nem Tonic volt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Jaffa? nem Tonic volt? :D Nem mindegy lecsó volt oszt annyi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Nem mindegy lecsó volt oszt annyi! :D hm... lecsó??? erre nem is emléxek, hogy ettünk is :P :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 hm... lecsó??? erre nem is emléxek, hogy ettünk is :P :rolleyes: Zsákos frodó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 vasárnap 18h fallabda! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Ma este 7 előtt, Turci jött velem szembe a Csöpinél,Ő ment a Budai kapu felé,én meg a szembe sávba álltam a lámpánál, dudáltam, de lehet, hogy nem vett észre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Ma este 7 előtt, Turci jött velem szembe a Csöpinél,Ő ment a Budai kapu felé,én meg a szembe sávba álltam a lámpánál, dudáltam, de lehet, hogy nem vett észre... :lol: Küldtem pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Küldtem pü-t. Jah, tényleg... :lol: OKÉ úgy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Ma este 7 előtt, Turci jött velem szembe a Csöpinél,Ő ment a Budai kapu felé,én meg a szembe sávba álltam a lámpánál, dudáltam, de lehet, hogy nem vett észre... :lol: Előferdülhet drága tezsvírem!A zene miatt nem hallhattam a gyenge dudád hangját :( !Bocs bakker vegyél rá légkürtöt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Előferdülhet drága tezsvírem!A zene miatt nem hallhattam a gyenge dudád hangját :( !Bocs bakker vegyél rá légkürtöt! :lol: Az ok, hogy nem hallod, a traktor hang miatt, de hogy nem is látsz... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Az ok, hogy nem hallod, a traktor hang miatt, de hogy nem is látsz... :lol: :lol: Mér azt is kéne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Szevasztok japperek! Egy kisebbfajta arcüreggyulladásom volt jófajta köhögéssel, és orrfolyással. Akkor ma este hol, merre? Család marad itthon, én meg egyelőre passzolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 PÉNTEK 18.30 Szőlőfürt MOL kút... Amúgy ki jön még? Írjunk má' 1 listát: 1. GsiCsabi + 1fő 2. Tomi 3. Turci + 1fő 4. Wolfi 50% 5. Joee 50% 6. j0hnny 50% 7. Pjoc Szolnokon vár minket 8. Gepard Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 PÉNTEK 18.30 Szőlőfürt MOL kút... Amúgy ki jön még? Írjunk má' 1 listát: 1. GsiCsabi + 1fő 2. Tomi 3. Turci + 1fő 4. Wolfi 50% 5. Joee 50% 6. j0hnny 50% 7. Pjoc Szolnokon vár minket 8. Gepard Részemről kibuktam.Családi legöthösödés rlz.Velem együtt.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 PÉNTEK 18.30 Szőlőfürt MOL kút... Amúgy ki jön még? Írjunk má' 1 listát: 1. GsiCsabi + 1fő 2. Tomi 3. Turci + 1fő 4. Joee 50% 5. j0hnny 50% 6. Gepárd 7. Pjoc Szolnokon vár minket 8. Joee, J0hnny ? Ti jöttök??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Részemről kibuktam.Családi legöthösödés rlz.Velem együtt.. :lol: Jobbulást... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Joee, J0hnny ? Ti jöttök??? :lol: Nem sok kedvem van nyári gumival elcsuszkálni most oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Nem sok kedvem van nyári gumival elcsuszkálni most oda. Ha akarsz jönni, beférsz... nem kell kocsival jönnöd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts