Gepard Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Gepard jövő hétre kértél időpontot? Még nem. De majd intézem. Patológiára? :rolleyes: Ja nem, fallabda.... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Ja nem, fallabda.... :rolleyes: :D Gyomortükrözés?? :P :lol: :D befejeztemazoffolást..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 :lol:Gyomortükrözés?? :rolleyes: :D :P befejeztemazoffolást..... Urológia? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Szombat este! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Még nem. De majd intézem. Patológiára? :rolleyes: Ja nem, fallabda.... :D :P Proktológia :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Proktológia :P Azzal a dokival üzleti kapcsolatom van, bármikor meg tudom nézetni :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Azzal a dokival üzleti kapcsolatom van, bármikor meg tudom nézetni :P :rolleyes: A sajátod vagy Tomiét? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 A sajátod vagy Tomiét? :rolleyes: nem buzulunk ez csak karverés Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 nem buzulunk ez csak karverés :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Szombat este! :D nem tom letölteni... :rolleyes: Másnak sikerült? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 A sajátod vagy Tomiét? :rolleyes: Eddig kiéről volt szó? Majd a tiedét! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 :D nem tom letölteni... :rolleyes: Másnak sikerült? Rányomsz a free user-re aztán megvárod a visszaszámlálást és már töltheted is. (elvileg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Rányomsz a free user-re aztán megvárod a visszaszámlálást és már töltheted is. (elvileg) Ma,már sikerült, de tegnap este, nem. ERROR-t írt ki... :D Amúgy jók lettek a videók. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Visszatérve az időpontra nem fogok kérni erre a hétre, mert én nem érek rá. Itthon sem leszünk elvileg. Tehát ha van Tominak partnere akkor egyeztessenek, és kérjenek időpontot. 06-76/506-389 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Pénteken részemről nem vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Pénteken részemről nem vagyok! Ezen a 7en, én senem leszek... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Szolnokról jönnek át tárgyalni, akarnak helyi szekciót. Gepárd leszel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Szolnokról jönnek át tárgyalni, akarnak helyi szekciót. Gepárd leszel? Tolják át egy héttel későbbre szvsz.Akkor meg összecsördítünk mindenkit aki tud jöni, aztán jóól megjelenünk mi is, sokkocsival! :rolleyes: Aztán bandázunk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Tolják át egy héttel későbbre szvsz.Akkor meg összecsördítünk mindenkit aki tud jöni, aztán jóól megjelenünk mi is, sokkocsival! :rolleyes: Aztán bandázunk! :D Így van, akkor többen leszünk... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Szolnokról jönnek át tárgyalni, akarnak helyi szekciót. Gepárd leszel? Leszek, de a Balatonnál. Szóval rám se számítsatok pénteken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Morgó, Kiskasza és én leszek...javaslom a La Verde-t. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Morgó, Kiskasza és én leszek...javaslom a La Verde-t. :rolleyes: támogatom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 támogatom Na mán meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Na mán meg! Tihanics bt. :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Mi is megyünk Morgóval! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts