warwolf Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Nem hiszem,hogy nekem kellene megváltoznom,sajnos ez elég sok helyen rossz beidegződés,hogy én kérek elnézést,mert valahol elköltöm a pénzem és én vagyok a vevő/vendég. Legközelebb előre küldünk és mérjük az időt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Legközelebb előre küldünk és mérjük az időt! :rolleyes: Nem értitek miről beszélek...a hozzáállás nem tetszett és ahogy kezelték a dolgot,de ezt betudom annak,hogy még friss a hely. Nem gond,teszünk még egy próbát és ha akkor is ez lesz,majd bemutatkozom "szépen" hogy én vagyok a vevő,én adom a zsét,amiből megéltek és az én se@@em kell kinyalni ezért! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 majd bemutatkozom "szépen" hogy én vagyok a vevő,én adom a zsét,amiből megéltek és az én se@@em kell kinyalni ezért! :D Csak előtte borotválkozzá' meg, nehogy kihívják a rendőröket egy hajléktalan miatt! :rolleyes: :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Qrva jót csúszkáltunk kint a tecsó parkolóba... :rolleyes: Eredmény: 2 leperemezett felni+ 1 koptató ... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Eredmény: 2 leperemezett felni+ 1 koptató ... :rolleyes: :D De jó hogy nem mentem! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 nagyon jó volt! főleg a szőke hómunkás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 De jó hogy nem mentem! :D Na persze, mindez annak aki nem tud vezetni :P IGAZ TURCI??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Na persze, mindez annak aki nem tud vezetni :P IGAZ TURCI??? :rolleyes: Nem mondod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 nagyon jó volt! főleg a szőke hómunkás :rolleyes: Na jah... :P "- de sok energiájuk van, nem hogy jönnének havat lapátolni"- by szőke pics@ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Na persze, mindez annak aki nem tud vezetni :P IGAZ TURCI??? :rolleyes: Fostoskát se hagyd ki a sorból! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Fostoskát se hagyd ki a sorból! :D Fostoska... ez de nagy már :P Nem mondod? :lol: Na jó, nem csak Ő volt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Fostoskát se hagyd ki a sorból! :rolleyes: küld a linket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Na akkor tisztázzunk valamit!Nem Fostoska hanem Fostika! :rolleyes: A másik én csak az acél felnit ütöttem meg míg tomi majdnem a lököst is leszakította a felni mellé! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Gepard jövő hétre kértél időpontot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Gepard jövő hétre kértél időpontot? Gumishoz?vagy a fényezőhöz?Vagy esetleg a háziorvoshoz hasmenés miatt?? :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Gumishoz?vagy a fényezőhöz?Vagy esetleg a háziorvoshoz hasmenés miatt?? :rolleyes: :D :P hehehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Gumishoz?vagy a fényezőhöz?Vagy esetleg a háziorvoshoz hasmenés miatt?? :rolleyes: :D :P Először végbél tükrözés hátha ott van a hasmenés végett a gond! :lol: A gumissal azért nem viccelek mert viszi az én felnimet is holnap! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 A gumissal azért nem viccelek mert viszi az én felnimet is holnap! :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 A gumissal azért nem viccelek mert viszi az én felnimet is holnap! :lol: :rolleyes: :D biztos vagy Te abba, hogy ezek után elviszi? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 http://epa.oszk.hu/00800/00804/00404/pityoka.jpg :rolleyes: 5 kilós krumplis-zsák... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 http://epa.oszk.hu/00800/00804/00404/pityoka.jpg :rolleyes: What a fuck is that? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 What a fuck is that? :rolleyes: Képpel nem idézünk, Teeee tudatlan :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Képpel nem idézünk, Teeee tudatlan :P :rolleyes: Nem baj hátha elnézik nekem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Nem baj hátha elnézik nekem! :rolleyes: johnny kimoderál Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Nem baj hátha elnézik nekem! :P Nem igazán. :rolleyes: johnny kimoderál Vagy más. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts