paja Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Hol is van ez a Király pizzéria ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Hol is van ez a Király pizzéria ? Ahogy jössz a Jókairól, a piac jobb oldalt van, a pizzéria meg bal oldalt! De szerintem, majd az autóinkat már meglátod ott :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Nekem bejött ez a Kebap.Szvsz. finom volt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Nekem bejött ez a Kebap.Szvsz. finom volt! :rolleyes: Nekem is ízlett! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 köszi én fosok. mondtam, hogy nem jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 köszi én fosok. mondtam, hogy nem jó! Mitől nem fosol?Ja bocs La Verdes pizza!Über Alles Über Alles La Verde!Kedves cartársak szeretnék mindenkit meg kérni mivel tegnap nem La Verdebe voltunk a lehetőségeihez képest mindenki dobjon fel egy jelképes összeget a pizzéria megsegítésére!Köszi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Mitől nem fosol?Ja bocs La Verdes pizza!Über Alles Über Alles La Verde!Kedves cartársak szeretnék mindenkit meg kérni mivel tegnap nem La Verdebe voltunk a lehetőségeihez képest mindenki dobjon fel egy jelképes összeget a pizzéria megsegítésére!Köszi :rolleyes: A jó kis La Verdés tojáshéjas pizza minden pénzt megér :D Nekem semmi bajom a kebabtól, sőt gondolkozom hogy ma is azt vacsorázok majd :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Mitől nem fosol?Ja bocs La Verdes pizza!Über Alles Über Alles La Verde!Kedves cartársak szeretnék mindenkit meg kérni mivel tegnap nem La Verdebe voltunk a lehetőségeihez képest mindenki dobjon fel egy jelképes összeget a pizzéria megsegítésére!Köszi :rolleyes: Semmi gond nem volt a kajával,de...ugyanezt megkapod "máshol" pont fele ennyiért,van ilyen jó,2 perc alatt kész van és megtudnak jegyezni 6-7 rendelést is,mivel van papír meg toll a kezükben. Szóval jó a hely,csak van még mit tanulniuk,pl a pita aljába először húst teszünk egy kis öntettel és rétegesen pakoljuk bele a cuccot. Most Azt mondod túl kényes vagyok...nem,amúgy nincs gond a hellyel,csak vannak még "apróbb" hibáik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Semmi gond nem volt a kajával,de...ugyanezt megkapod "máshol" pont fele ennyiért,van ilyen jó,2 perc alatt kész van és megtudnak jegyezni 6-7 rendelést is,mivel van papír meg toll a kezükben. Szóval jó a hely,csak van még mit tanulniuk,pl a pita aljába először húst teszünk egy kis öntettel és rétegesen pakoljuk bele a cuccot. Most Azt mondod túl kényes vagyok...nem,amúgy nincs gond a hellyel,csak vannak még "apróbb" hibáik. Azért az mond már meg hol kapok 380-ért finomabb kebabot, mert már azonnal indulok is. Úgy sem reggeliztem még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Semmi gond nem volt a kajával,de...ugyanezt megkapod "máshol" pont fele ennyiért,van ilyen jó,2 perc alatt kész van és megtudnak jegyezni 6-7 rendelést is,mivel van papír meg toll a kezükben. Szóval jó a hely,csak van még mit tanulniuk,pl a pita aljába először húst teszünk egy kis öntettel és rétegesen pakoljuk bele a cuccot. Most Azt mondod túl kényes vagyok...nem,amúgy nincs gond a hellyel,csak vannak még "apróbb" hibáik. Lehet van még mit tanulniuk de szerintem nagyon rendben van a kaja és a hely is!Viszont arra tényleg kíváncsi lennék én is hogy lehet fele ennyiért legalább ilyen jó kebabot kapni!Ezt oszd meg velem is!Mármint itt a városba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 köszi én fosok. mondtam, hogy nem jó! Nem kéne össze enni minden xart, oszt nem fosná'! :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Lehet van még mit tanulniuk de szerintem nagyon rendben van a kaja és a hely is!Viszont arra tényleg kíváncsi lennék én is hogy lehet fele ennyiért legalább ilyen jó kebabot kapni!Ezt oszd meg velem is!Mármint itt a városba! Írtam,hogy nem itt,pesten a bosnyák téren van egy hely,ahol 400-ért iszonyat jó gyrost lehet enni. Mindegy nem kötözködöm,elmegy a hely,olyan 3 pontot adnék az estére a kiszolgálás miatt! :rolleyes: Aki pedig ilyen kajától is fosik annak üzenem: felejtse el a ribancokat és éljen normális életet,ne keserítse meg bármilyen cafka! :D Jah és engem megtanítottak elköszönni is! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Írtam,hogy nem itt,pesten a bosnyák téren van egy hely,ahol 400-ért iszonyat jó gyrost lehet enni. Azért a gyros, és a kebap nem ugyanaz ám :rolleyes: Itt is kapsz gyrost már 500-ért :lol: Aki pedig ilyen kajától is fosik annak üzenem: felejtse el a ribancokat és éljen normális életet,ne keserítse meg bármilyen cafka! :D Jah és engem megtanítottak elköszönni is! :P :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Azért a gyros, és a kebap nem ugyanaz ám :rolleyes: Itt is kapsz gyrost már 500-ért :D Nem sok a difi! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Nem sok a difi! :rolleyes: Azért némi külömbség van!Én se kötözködni akarok de nem írtad csak azt hogy máshol fele ennyiért kapni!A lényeg nekem jó volt a kaja is a hely is várni meg tudok mert nem rohanok sehova! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Azért némi külömbség van!Én se kötözködni akarok de nem írtad csak azt hogy máshol fele ennyiért kapni!A lényeg nekem jó volt a kaja is a hely is várni meg tudok mert nem rohanok sehova! :lol: DE kötözködjééééééé :rolleyes: :D Tényleg nem írta, hogy a nagy büdös P...-en, csak, hogy MÁSHOL!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Sajna nem tudtam menni talira volt egy kis melóm amit nem tudtam lemondani, viszont előtte taliztam J0hnny-val. Megvendélgeltek és isteni jót ettem, egyből kigyógyultam a megfázásból....mégegyszer köszönöm!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Sajna nem tudtam menni talira volt egy kis melóm amit nem tudtam lemondani, Láthattalak a 44-esen Nyárlőrinc felé a Szentkirályi leágazás előtt kb. 16:40 magasságában tegnap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Sajna nem tudtam menni talira volt egy kis melóm amit nem tudtam lemondani, viszont előtte taliztam J0hnny-val. Megvendélgeltek és isteni jót ettem, egyből kigyógyultam a megfázásból....mégegyszer köszönöm!!! :rolleyes: Megleptél,de jó volt látni,gyere máskor is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Írtam,hogy nem itt,pesten a bosnyák téren van egy hely,ahol 400-ért iszonyat jó gyrost lehet enni. Mindegy nem kötözködöm,elmegy a hely,olyan 3 pontot adnék az estére a kiszolgálás miatt! :rolleyes: Mi most voltunk Renivel kebabért, és kb 3 perc alatt megkaptuk csomagolva a vacsinkat. Szerintem te nem vagy szimpatikus első látásra a személyzetnek sehol és ezért bacarintanak ki veled :D JAh és megnéztem, az alján is volt hús, ki is potyogott a pólómra. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Szerintem te nem vagy szimpatikus első látásra a személyzetnek sehol és ezért bacarintanak ki veled :lol: Végülis, mi is tegnap hajléktalannak néztük, nem??? :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Tudnám javasolni kis jeti borotválkozz meg!Lehet hajléktalannak néztek aki kéreget és kaptad útóljára kicsi Johnny fiú! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Homeless vagy sem,a vendég én vagyok és elvárom,hogy tudják mit rendeltem!Nem túl bonyolult feladat! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Homeless vagy sem,a vendég én vagyok és elvárom,hogy tudják mit rendeltem!Nem túl bonyolult feladat! :D Majd ki növöd!Ne aggódj! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Majd ki növöd!Ne aggódj! :rolleyes: Nem hiszem,hogy nekem kellene megváltoznom,sajnos ez elég sok helyen rossz beidegződés,hogy én kérek elnézést,mert valahol elköltöm a pénzem és én vagyok a vevő/vendég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts