Kacsero Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Jó volt együtt látni a társaságot.Már csak Paja+Maja, Dini, Johnny hibádzott.. (+egyéb oldalbordák! :rolleyes: ) Jaja, jó volt ez az este... miután elmentél, Paja is befutott... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Én is jól éreztem magam, régen voltam már és hiányzott a sok hülyeség. Régen röhögtem már ekkorát, mint most az 5 kg-os krumplis zsákon. :rolleyes: Már szúrt az oldalam. Jah és a pizza is nagyon finom még mindig (legalábbis szerintem), csak kár hogy a személyzetnél műszakváltás volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 , csak kár hogy a személyzetnél műszakváltás volt. Amíg ott voltam, volt látnivaló! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Amíg ott voltam, volt látnivaló! :D Megint olyan állat volt tegnap éjjel,hogy a fejem mintha nem is vóna! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 19-kor fallabda Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 19-kor fallabda Ezen is túl vagyunk már. A következő, szombaton 19:00 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Holnap este lesz valami? Meg nem 100% hogy tudok menni, de szeretnék. Főleg, ha megint Mathiasba lesz a vacsi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Holnap este lesz valami? Meg nem 100% hogy tudok menni, de szeretnék. Főleg, ha megint Mathiasba lesz a vacsi :rolleyes: Én faviorizálnám a Király pizzát a piac háta mögött.....mer' ott még nem voltunk.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Holnap este lesz valami? Meg nem 100% hogy tudok menni, de szeretnék. Főleg, ha megint Mathiasba lesz a vacsi :D Részemről, lehetne, de akkor jó lenne kicsit hamarabb, mert éjcakára megyünk dolgozni... :rolleyes: Olyan 1/2 8? TURCI intézi az asztalt?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Én faviorizálnám a Király pizzát a piac háta mögött.....mer' ott még nem voltunk.. :rolleyes: nekem mind1...többség dönt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Tőlem is mehetünk a piac mellé. Ott biztosan van parkoló. Ma este J0hnnyéknál volt mini meet. Turci, Tomi, és én futottunk össze pár szóra. Aztán én léptem, a többiek pedig indultak Lurdyba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 ... a többiek pedig indultak Lurdyba. Engem is hívtak, de sajnos mennem kell éjszakára... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Én faviorizálnám a Király pizzát a piac háta mögött.....mer' ott még nem voltunk.. :rolleyes: Megnézhetjük, de ha nem finom....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Megnézhetjük, de ha nem finom....... :rolleyes: Akkor oda menjünk, de fél 8-ra inkább :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Akkor oda menjünk, de fél 8-ra inkább :rolleyes: OK fél8, 90% hogy ott leszek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Megnézhetjük, de ha nem finom....... :D Én már egy ideje onnan rendelem a pizzát+olykor frissensültet ish... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Én már egy ideje onnan rendelem a pizzát+olykor frissensültet ish... :D Akkor csak nem lesz túl rossz (remélem :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Akkor csak nem lesz túl rossz (remélem :rolleyes: ) Legfeljebb ha nem ízlik, mind megetetjük Losival. :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Legfeljebb ha nem ízlik, mind megetetjük Losival. :lol: :rolleyes: :D Az biztos :P , de bízok az ízlésében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Legfeljebb ha nem ízlik, mind megetetjük Losival. :P :rolleyes: :D Nem tolhattok így ki velem! :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Nem tolhattok így ki velem! :rolleyes: :D :P Dehogynem. De most nehogy elkezdj mindenféle vörös hajú lányokat is ajánlgatni, hátha nem tetszenek nekünk. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 De most nehogy elkezdj mindenféle vörös hajú lányokat is ajánlgatni Vörös hajúú??Hooollll?????? :rolleyes: :D :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Akkor hol és mikor? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Akkor hol és mikor? :D fél 8. piac mellett a Király pizzériánál... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Turcival megyünk Ámorba 19-kor mgnézzük a Rékát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts