Joee Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Elmaradt évzáró jövő szombaton? 16.-a Ha addig meggazdagszok :lol: Jelenleg nem túl fényes a helyzet, kicsengettem minden csekket aztán alig maradt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Nevezzük a nevén a gyereket: Kajázás! :lol: :lol: Mi mennénk! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Részemről OK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Ha addig meggazdagszok :lol: Jelenleg nem túl fényes a helyzet, kicsengettem minden csekket aztán alig maradt :P Ismerős az érzés.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Csak egy 5let.Nem lenne jobb egy baráti jellegű marhapöri főzős dolog?Jobban illik hozzánk, és költséghatékonyabb is lenne.....nem mellékesen mindenki szereti a marhapörit.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Csak egy 5let.Nem lenne jobb egy baráti jellegű marhapöri főzős dolog?Jobban illik hozzánk, és költséghatékonyabb is lenne.....nem mellékesen mindenki szereti a marhapörit.... :lol: Sztem, jó az ötlet, csak meg kell akkor várni a jó időt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Sztem, jó az ötlet, csak meg kell akkor várni a jó időt... :P Gepárd garázsa elég tágas....... :lol: Mondjuk nem akarok a nevében beszélni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Ismerős az érzés.... :lol: :lol: Azt hittem már csak én vagyok ezzel így egyedül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Azt hittem már csak én vagyok ezzel így egyedül. Amekkora buli volt szilveszterkor.... :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Azt hittem már csak én vagyok ezzel így egyedül. Hát akkor tévedtél kicsit drága barátom!Én most szembesülök azzal milyen mikor jönnek a számlák és mire kifizeted már itt a másik! :lol: És csak vegetálsz bakker hónapról hónapra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 ma este? meet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 ma este? meet? Beülős La Verde vagy ilyenek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Lehetne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 jah laverde! ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 jah laverde! ok La verde lehet. Nálam a garázsban, még nem megfelelő a hőmérséklet egy ilyen bulira. De persze, ha sokan leszünk akkor a szigetelést gyorsan fel tudjuk szerkeszteni a padlásra, és utána már ehetünk is. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 La verde lehet. Nálam a garázsban, még nem megfelelő a hőmérséklet egy ilyen bulira. De persze, ha sokan leszünk akkor a szigetelést gyorsan fel tudjuk szerkeszteni a padlásra, és utána már ehetünk is. :lol: :P hamár, akkor nálam egy kis favágás van, ma visszakaptam a gépet a szervizből, este be is fogom... de már nincsen olyan sok :lol: viszont jövőre lehet csak brikett tüzelés lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Beülős La Verde vagy ilyenek? Én ma szintén kihagyom, nix idő beülni, éjszakás vok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Ezzel még lógtam joe-nak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Losival beszéltünk, és abban maradtunk, hogy akár a Kertibe is mehetnénk. Többiek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Losival beszéltünk, és abban maradtunk, hogy akár a Kertibe is mehetnénk. Többiek? Tőlem ok klubtárs! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Tőlem ok klubtárs! :P :lol: én úúúgy ennék egy La Verde pizzát... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 no? Hol lesz??? Lehet a La Verde-ben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 no? Hol lesz??? Lehet a La Verde-ben? La Verde!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Mire oda értünk, addigra már nem volt senki... :lol: Na majd jöv7en Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Mire oda értünk, addigra már nem volt senki... :lol: Na majd jöv7en öregszünk, nem bírjuk már olyan sokáig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts