Joee Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Timi sütött egy tál pogit, én meg egy üveg vöröskeresztest viszek. Reni is csinált egy kis kókusztekercset. Fényképezőt hoz-e valaki? Én vinnék, de az enyém nem nagyon fér bele az asszony kis táskájába, külön meg nem igazán akarom vinni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Reni is csinált egy kis kókusztekercset. Fényképezőt hoz-e valaki? Én vinnék, de az enyém nem nagyon fér bele az asszony kis táskájába, külön meg nem igazán akarom vinni :rolleyes: Akkor ha nem felejtem én viszek. Legfeljebb Losi kezeli. :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Akkor ha nem felejtem én viszek. Legfeljebb Losi kezeli. :rolleyes: :blink: Jó nagy memókártyával vigyétek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Jó nagy memókártyával vigyétek! :blink: Engem?? :rolleyes: :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Engem?? :rolleyes: :blink: :lol: :D A fényképezőt,te agyalágyult corsás! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 A fényképezőt,te agyalágyult corsás! :blink: Jaaa! :rolleyes: :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Köszi Gepárd, hogy hozol gépet!!! Mi kb 18.45-19.00 körül szeretnénk odaérni, majd ott talizunk gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Csabiékat meg majd meg mondja a csóka, hogy jöhetnek-e még ha csak 31.-én dől el. Sajnálom, de mégsem megyünk... :blink: talán majd jövőre Nektek jó szórakozást, és BÚÉK! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Köszi Gepárd, hogy hozol gépet!!! Mi kb 18.45-19.00 körül szeretnénk odaérni, majd ott talizunk gondolom. Vazze gyertek időben, most rendeltem taxit 18:15-re. Úgy volt, hogy fél hétre ott lesztek. Sajnálom, de mégsem megyünk... :blink: talán majd jövőre Nektek jó szórakozást, és BÚÉK! :rolleyes: Kár, hogy kimaradtok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Mi már hangolunk..... Csak aztán nehogy gáz zene legyen, mert akkor nagyon "lehangolt" leszek.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Vazze gyertek időben, most rendeltem taxit 18:15-re. Úgy volt, hogy fél hétre ott lesztek. Nem emlékszem, hogy konkrétan megbeszéltük volna, de ez biztosan az én lukas agyam miatt van. 6-ra megyek Turciért, és utána megyünk gyalog haveromék érintésével. Igyekszünk fél környékére odaérni, de lehet lesz belőle 5-10 perc csúszás. Wolfi, ne parázz már annyit a zene miatt!!! Szervező emberke elég jó csóka, biztosan lehet vele dumálni ez ügyben is. Ha meg végkép gáz a zene, akkor leerőltetünk a torkodon annyi mennyiségű jagert, amennyi kell hogy a gáz zenét is élvezd majd :rolleyes: Csabi nektek meg Boldog Új Esztendőt Kívánnék, és sajnálom, hogy nem jöttök. Jó lett volna ropni egyet, de majd csapunk egy pótszilvesztert. Ha hamarabb érkeznétek, Kozma Gábor néven foglalva az asztal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Fél hetet ígértél valamelyik nap azért igyekeztem én is úgy belőni az időpontot. De Wolfiék is akkor jönnek kb, max az ajtóban bevárjuk egymást. Na megnézem azt a jégert, szerintem egy gyűszűnyi is elég lesz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Fél hetet ígértél valamelyik nap azért igyekeztem én is úgy belőni az időpontot. De Wolfiék is akkor jönnek kb, max az ajtóban bevárjuk egymást. Lehet, kicsit sokat felejtek mostanában :rolleyes: Kezdek félni, hogy ez már kóros. Menjetek be nyugodtan, de sietünk mi is :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Én is 18:30-ra emléxem, de nincs jelentősége.A lényeg, hogy ott leszünk.Ha gáz a muzsika, mejünk a főtérre.Ott DJ-k keverik a zenét, és az elmúlt évekhez képest, lényegesen melegebb van, egy szabadtéri bulihoz! :lol: Amúgy meg csak ne itassatok! :D :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Amúgy meg csak ne itassatok! :D :rolleyes: :blink: Turci féle profi mandarinnal se? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Beszéltünk a szervezővel szilveszter ügyben, lehet süteményt is vinni, ami felszívja kicsit a piát. Na meg megerősített abban is, hogy piát lehet vinni. 7-ig kellene elfoglalni a helyünket, szóval szerintem fél 7 körül mi már megyünk. Ehun'van-e. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Turci féle profi mandarinnal se? :lol: :rolleyes: Majd iszom amit viszünk! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 JÓ MULATÁST !!!!! Kartársak... :rolleyes: BUÉK MINDENKINEK !!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Ehun'van-e. :rolleyes: Mondtam én, hogy én vagyok a ludas :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
penge76 Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Sziasztok Boldog Uj Évet Mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Sziasztok Boldog Uj Évet Mindenkinek. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Elmaradt évzáró jövő szombaton? 16.-a Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Elmaradt évzáró jövő szombaton? 16.-a E mánn inkább évnyitó lesz pádre! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 E mánn inkább évnyitó lesz pádre! :P Nevezzük a nevén a gyereket: Kajázás! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts