Gepard Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Ma este? Én igen, de hogy hol azt nem tudom. Most megyek Joe-hoz utána (ha addig nem hívtok) El Bandi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Most megyek Joe-hoz...... Én meg vóóttam.Kellett kis itineres segítség, mert a sötétbe' v.mi furcsa, számomra ismeretlen környékre tévedtem..... :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Tiszta mozgalmas estém vóót. Két db Pisti is meglátogatott :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Tiszta mozgalmas estém vóót. Két db Pisti is meglátogatott :lol: Ma minden út hozzád vezet......kivéve amin először mentem! :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Ma minden út hozzád vezet......kivéve amin először mentem! :rolleyes: :blink: Az is ide vezetett volna.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Az is ide vezetett volna.... :rolleyes: Közben írtam a szilveszteri buli kívánság zeneileg oldalára pár szösszenetet.Ha v.kinek eszébe jut még olyan előadó akinek a zenéjére lehet "rázni" ne tartsa vissza!A 80'-as évek slágerei nekem már nagyon régiek! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Késve érkeztem, mobilom is lemerült. El bandinál és La Verdénél is voltam de nem találtam senkit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Késve érkeztem, mobilom is lemerült. El bandinál és La Verdénél is voltam de nem találtam senkit. Én is 20:10 körül értem oda, de nem volt senki. Kimentem a kútra kereket pumpálni, és hazamentem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Lehet, újra a körbetelefonálós dolog lenne a nyerő.Mert így.......na meg ilyen időben.....meg itt ez a válság is..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 20:30 körül voltam ott....de akkor elkerültük egymást. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 20:30 körül voltam ott....de akkor elkerültük egymást. :rolleyes: küldtem egy sms-t de már az sem ment át... na majd legközelebb. Most pesten vagyok, de megyek haza csak még nem tudom mikor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Tomi023! Ma 13 órától Kecskeméten leszek a KMK-ban de nem tudom, hogy meddig majd hívni foglak amikor végzek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Bögöltem a TAR-on, aztán találtam egy ilyen képet-e..... Ha Pajáék is benne lesznek, csinálhatnák majd v.mikor egy újabbat.....vagy bárhol.... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Ha Pajáék is benne lesznek, csinálhatnák majd v.mikor egy újabbat.....vagy bárhol.... :blink: :lol: Csak várjuk meg amíg elolvad a hó! :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Csak várjuk meg amíg elolvad a hó! :rolleyes: :lol: jah nehezen sül a fagyos kolbász :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 jah nehezen sül a fagyos kolbász :rolleyes: Tapasztalat? :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Most találkoztam Turci Cartárssal... mentem menteni... :lol: Sikerült beindítani a dízelt is... igaz sokadik próbálkozásra, bebikáztuk... :blink: Etanol ide-vagy oda,-8 fokba is 2x indítás után indult a gépsas :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Most találkoztam Turci Cartárssal... mentem menteni... :lol: Sikerült beindítani a dízelt is... igaz sokadik próbálkozásra, bebikáztuk... :blink: Etanol ide-vagy oda,-8 fokba is 2x indítás után indult a gépsas :rolleyes: nekem nem indul az omega most itt áll pesten, behavazva, és nem indul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 nekem nem indul az omega most itt áll pesten, behavazva, és nem indul. most nehogy azt mond, hogy menjek Téged is menteni... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 most nehogy azt mond, hogy menjek Téged is menteni... :rolleyes: :blink: megpróbálom beindítani, de holnap reggel lesz érdekes, reggel 6-kor indulok Bácsbokodra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Ma jelezte Gepárd cartárs és Turci mandarinlé felellős is, hogy velünk tart szilveszterezni. Ennyien már csak jól érezzük magunkat, ha netán a buli nem lenne első osztályú is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Csak várjuk meg amíg elolvad a hó! :rolleyes: ;) No problem. Nagyobb tüzet rakunk... :D :blink: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 No problem. Nagyobb tüzet rakunk... :D :rolleyes: :blink: :lol: Vagy körberakjuk kisebb tüzekkel a nagyot, hogy melegítsék. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Esetleg ez? Ami benne van a 3500-as belépőben: -WELCOME PÁLINKA -VACSORA -MŰSOR -PEZSGŐ -VIRSLI 1. Joe + Reni + Hajni??? 2. Losi + Timi 3. Gepard + Timi 4. Turci 5. Többiek????? Akkor a szekciós évzárót áttegyük januárra? Második hétvége jó lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Akkor a szekciós évzárót áttegyük januárra? Második hétvége jó lesz? Sztem szerencsésebb lenne. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts