warwolf Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 A tavalyi buli 5 kiló volt.A tányérok és poharak műanyagok voltak ,de nagyon jó fajtából.Egyszerű,és abszolút nem puccos buli volt.A zenészt néha le kellet volna cserélni,de egyébként jó buli volt....Vittünk sütit ,és kiegészítő piát is. Némi átfedéssel akkor az én storym is stimmel! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December15, 2009 Megoszt Elküldve December15, 2009 Némi átfedéssel akkor az én storym is stimmel! :lol: Te már az inflációval növelted az árat. Vagy a közvetítői díjat számoltad fel... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 KOMA Évzáró 2009! 1. Gepard + Timi. Csalánosi oké, 27.-től oké. 2. GSiCsabi Csalánosi. 19-től bármikor 3. Udi ? 4. J0hnny ? 5. Joee ? 6. Losi ? 7. Füri ? 8. Turci ? 9. Tomi ? 10. Morgó ? 11. Paja ? 12. Endyka ? 13. Többiek?? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 KOMA Évzáró 2009! 1. Gepard + Timi. Csalánosi oké, 27.-től oké. 2. GSiCsabi Csalánosi. 19-től bármikor 3. Udi (kiharcolom, hogy ott legyek ha meglesz a fix időpont) 4. J0hnny ? 5. Joee ? 6. Losi ? 7. Füri ? 8. Turci ? 9. Tomi ? 10. Morgó ? 11. Paja ? 12. Endyka ? 13. Többiek?? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 KOMA Évzáró 2009! 1. Gepard + Timi. Csalánosi oké, 27.-től oké. 2. GSiCsabi Csalánosi. 19-től bármikor 3. Udi (kiharcolom, hogy ott legyek ha meglesz a fix időpont) 4. J0hnny ? 5. Joee ? 6. Losi ? 7. Füri ? 8. Turci ? 9. Tomi ? én nem leszek jelen. 10. Morgó ? 11. Paja ? 12. Endyka ? 13. Többiek?? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Te már az inflációval növelted az árat. Vagy a közvetítői díjat számoltad fel... :blink: :lol: Idén a tag nem jön haza Angliából, szal a tavalyi GAMF-os dolog storno ami az Ő vonalát illeti. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 KOMA Évzáró 2009! 1. Gepard + Timi. Csalánosi oké, 27.-től oké. 2. GSiCsabi Csalánosi. 19-től bármikor 3. Udi (kiharcolom, hogy ott legyek ha meglesz a fix időpont) 4. J0hnny ? 5. Joee ? 6. Losi ? 7. Füri ? 8. Turci ? 9. Tomi ? én nem leszek jelen. 10. Morgó ? 11. Paja ? 12. Endyka ? 13. Többiek?? :rolleyes: Nekem 29.-e nem jó . A többi megfelelhet. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Idén a tag nem jön haza Angliából, szal a tavalyi GAMF-os dolog storno ami az Ő vonalát illeti. :rolleyes: Esetleg ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Többiek?? :rolleyes: Nekünk szinte semmi nem jó, de ha tudunk pontosan majd megoldjuk hogy jó legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Mit szólnátok a 28.-ához? Az vasárnap... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Mit szólnátok a 28.-ához? Az vasárnap... :rolleyes: Hát mi éppen nem sok jót. Vagy fürdőbe viszem a családot vagy a keresztlányunkhoz megyünk látogatóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Mit szólnátok a 28.-ához? Az vasárnap... :rolleyes: Hétfő..... :blink: Amúgy nekünk is leginkább az időpont ami necc, mert feleség 1.0 melózik a 2 ünnep között is.Ezért nem írok konkrétumot. De 28.a környékén még sztem mindenki a bejglimérgezési tünetekkel fog küzdeni..Ezért lehet szerencsésebb lenne a szilveszter közeli időpont.Lehetőség szerint 16:00 környékén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Esetleg ez? Nem rossz 5let, megnéztem.Az ár baráti, kaja ide v. oda, kérdés mennyire akar retro bulit, mert a 90'-es évek eleje/közepe lenne zeneileg szerencsés.Nekünk legalább ish... :rolleyes: Hiszen akkor voltunk fiatalok, vagy mijaszösz! :blink: Kérdés a többiek hogyan vélekednek róla, mert csak úgy lenne az igazi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Hétfő..... :D :blink: Bekker.. ezt jól elírtam... :lol: szóval a vasárnapot akartam írni... vagyis 27 De ahogy elnézem a dolgot, nagyon nem jó ez az idei, 2 ünnep közti időpont, hogy mindenki ráérjen egyszerre Lehet, hagyni kéne akkor jövőre... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Lehet, hagyni kéne akkor jövőre... :rolleyes: Az se lenne akkora nagy tragédia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Nem rossz 5let, megnéztem.Az ár baráti, kaja ide v. oda, kérdés mennyire akar retro bulit, mert a 90'-es évek eleje/közepe lenne zeneileg szerencsés.Nekünk legalább ish... :rolleyes: Hiszen akkor voltunk fiatalok, vagy mijaszösz! :blink: Kérdés a többiek hogyan vélekednek róla, mert csak úgy lenne az igazi.... Állítólag jó szokott lenni, és már az is pozitívum, hogy nem élőzene van hanem disco. Az ár meg igen csekély, még ha a kaja nem is nagy szám akkor sem fogom sajnálni ezt az összeget. Mi megyünk úgy fest egy kis társasággal, de jobb lenne ha még többen lennénk. Beszéltünk a szervezővel és még van hely egyenlőre, de fogy. Ma délutánra ígértem, hogy visszahívjuk és mondunk létszámot, ha valaki jönni akar az csörögjön már rám. Aztán ha később döntitek el akkor sincs gáz, ha még lesz jegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Ma délutánra ígértem, hogy visszahívjuk és mondunk létszámot, ha valaki jönni akar az csörögjön már rám. Aztán ha később döntitek el akkor sincs gáz, ha még lesz jegy. Akkor mi jelentkeztünk is! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Akkor mi jelentkeztünk is! :rolleyes: Turci is meggondolja még hétvégéig, és valószínű, hogy ő is jön. Amúgy vasárnapig kellene összefussunk pénz ügyben, mert hétfőn megyünk a jegyekért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Amúgy vasárnapig kellene összefussunk pénz ügyben, mert hétfőn megyünk a jegyekért. Okés, megkereslek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Okés, megkereslek. :D Ne fenyegess!!! :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Turci is meggondolja még hétvégéig, és valószínű, hogy ő is jön. Amúgy vasárnapig kellene összefussunk pénz ügyben, mert hétfőn megyünk a jegyekért. Lehet, hogy mi is megyünk. A 3500-ban nincs benne a fogyasztás ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Lehet, hogy mi is megyünk. A 3500-ban nincs benne a fogyasztás ugye? Ami benne van: -WELCOME PÁLINKA -VACSORA -MŰSOR -PEZSGŐ -VIRSLI Ha eldöntitek még a hétvégéig, akkor hozhatok nektek is jegyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Lehet, hogy mi is megyünk. A 3500-ban nincs benne a fogyasztás ugye? Csoki, ropi, kóla, ahogy Atommanó mondaná! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Ma este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Ma este? Részemről sajnos meló.12h rlz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts