Gepard Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Volt már valaki télen kécsén? Én még nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Ma este valaki ,valahol, valamikor ? :lol: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Ma este valaki ,valahol, valamikor ? :lol: :huh: :D Részemről 19:30 Bundi.Egészen 20:10-ig várni fogok a bárkire, de ha nem jön a senkisem, mejek haza. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Részemről 19:30 Bundi.Egészen 20:10-ig várni fogok a bárkire, de ha nem jön a senkisem, mejek haza. :huh: Gepárddal ketten gyűltünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Gepárddal ketten gyűltünk! :lol: Délutános 7 rlz... :huh: most értem haza... Majd jöv7végén gyűlök én is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Volt már valaki télen kécsén? Én már voltam télen Kécskén Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 nem jó ez így, hogy egyre ritkábban találkozik a kecskeméti team. kell egy meet ha Turci hazajön, elmehetnénk vacsizni de csak úgy ha mindenki ott lesz. Turci mikor jössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 nem jó ez így, hogy egyre ritkábban találkozik a kecskeméti team. kell egy meet ha Turci hazajön, elmehetnénk vacsizni de csak úgy ha mindenki ott lesz. Turci mikor jössz? Előre-utólag láthatóan dec.18-án lódulok meg ha csak a hatalmas Josh félisten másképp nem dönt!Ez azt jelenti hogy én szeretnék 18-án hajnalba elindulni akkor éjjel otthon vagyok!Viszont ha csak este tudok indulni akkor 19-én valamikor érek haza!Hogy mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Én már voltam télen Kécskén Érdemes elmenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Érdemes elmenni? Igen!!! Ja Kécskére? :huh: Azt nem tudom, várjuk a választ. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Érdemes elmenni? Jah, hogy a fürdő milyen azt nem tudom... :lol: Én csak Kécskén voltam télen... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Jah, hogy a fürdő milyen azt nem tudom... :lol: Én csak Kécskén voltam télen... :huh: ÓÓÓÓ bammeg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 ÓÓÓÓ bammeg :huh: :lol: :lol: :D amúgy télen Kécskén is hideg van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 :huh: :lol: :lol: amúgy télen Kécskén is hideg van :angry: A kérdés az, hogy van fedett gyógymedence és ilyesmi, vagy fagyoskodás van?! A hideggel azért csak tisztábavolt mindenki eddig :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 A kérdés az, hogy van fedett gyógymedence és ilyesmi, vagy fagyoskodás van?! A hideggel azért csak tisztábavolt mindenki eddig :huh: :lol: Erre csak 2 linket tudok Neked: Tiszakécske I. Tiszakécske II. Itt találsz bővebb infót... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Mikor megyünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Erre csak 2 linket tudok Neked: Tiszakécske I. Tiszakécske II. Itt találsz bővebb infót... :huh: Kösz a segítséget, de ezeken már túl vagyok. Az adott linkeken nem igen van arról infó, hogy érdemes-e menni télen. Látom, hogy nyitva vannak de ha csak a pezsgő-és az úszómedence fedett, akkor sok értelme nincs menni. Arra lettem volna kíváncsi, hogy valaki járt-e már téli időszakban és hogy mit tapasztalt. Gyulán például tudom, hogy a félig fedett medencéhez ilyenkor építenek zárt közlekedőt, hogy ne fagyjon meg az ember stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Arra lettem volna kíváncsi, hogy valaki járt-e már téli időszakban és hogy mit tapasztalt. Én itt kméten ill. Majsán is voltam télen, igazi feeling.Itt helyben az volt a tuti, mikor ültem a termálban kint, és közben esett a hó.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Én itt kméten ill. Majsán is voltam télen, igazi feeling.Itt helyben az volt a tuti, mikor ültem a termálban kint, és közben esett a hó.... :huh: kell az FM Transmitter? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Én itt kméten ill. Majsán is voltam télen, igazi feeling.Itt helyben az volt a tuti, mikor ültem a termálban kint, és közben esett a hó.... :huh: Majsára mi is szoktunk járni, az fajin. Nah meg a gyulai várfürdő is tetszett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Srácok, a disznóvágással mi legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Srácok, a disznóvágással mi legyen? Részemről nem aktuális, megjött a bírságom a gyorshajtásra... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Részemről nem aktuális, megjött a bírságom a gyorshajtásra... :huh: Részünkről sem nagyon beleszorítható a költségvetésbe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Gepárd Szalonka ügyben van megoldás... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Részemről nem aktuális, megjött a bírságom a gyorshajtásra... :huh: Ne is mond.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts