paja Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Hát már reggel régen volt..... :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Este? :huh: Megyek.. fél 8 EB? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 én is! fél 8 EB Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Olrájt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Köd előttem, köd utánam...én is megyek.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Hé EMBEREK! Nagyon feledésbe merült ez a Majsai kiruccanás. Ki kellene már találni rá valamit, mert lassan itt a karácsony és akkor mindenki szalad-fut stb. Másik gondolat, hogy szilveszterre akarunk valami party-t szervezni? Gondoltam, hogy ha lenne valami terem ahol meg lehetne elyteni egy ksi dínom-dánomot, akkor csak össze tudnánk szerezni egy kis hangtechnikát és batyus bál jelleggel érezhetnénk magunkat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Hé EMBEREK! Nagyon feledésbe merült ez a Majsai kiruccanás. Ki kellene már találni rá valamit, mert lassan itt a karácsony és akkor mindenki szalad-fut stb. Másik gondolat, hogy szilveszterre akarunk valami party-t szervezni? Gondoltam, hogy ha lenne valami terem ahol meg lehetne elyteni egy ksi dínom-dánomot, akkor csak össze tudnánk szerezni egy kis hangtechnikát és batyus bál jelleggel érezhetnénk magunkat. el lehet ezt tenni jövőre? nekem nem nagyon van már szabad hétvégém, de ez ne befolyásoljon benneteket. Ha összejön a csapat akkor menjetek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 el lehet ezt tenni jövőre? nekem nem nagyon van már szabad hétvégém, de ez ne befolyásoljon benneteket. Ha összejön a csapat akkor menjetek! A K.majsait, a kiállítástól számított 6 hónapon belül lehet felhasználni! ( pl, az enyimen nix kiállítási dátum :huh: ) :lol: A Mórahalmit, 2010.márc.31.-ig lehet felhasználni! A T.kécskeit viszont csak 2009.dec.23-ig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 A K.majsait, a kiállítástól számított 6 hónapon belül lehet felhasználni! ( pl, az enyimen nix kiállítási dátum :lol: ) :lol: A Mórahalmit, 2010.márc.31.-ig lehet felhasználni! A T.kécskeit viszont csak 2009.dec.23-ig! Azt hittem a majsait is csak az idén lehet felhasználni. Kécskére viszont nekem is van 2 jegyem. Viszont amit nem értek, hogy zárójelben azt írja a jegyen, hogy "2 fő egyidejű belépése esetén" :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Kécskére viszont nekem is van 2 jegyem. Viszont amit nem értek, hogy zárójelben azt írja a jegyen, hogy "2 fő egyidejű belépése esetén" :huh: Akkor csak az egyikre vonatkozik az ingyenbelépő, a másiknak fizetnie kell.Tehát ha te egyedül oda mész, hogy helo gyüttem, akkor mondják majd, hogy gratula, és ezt így nem lehet felhasználni és megvetetik veled a teljes árú felnőtt belépőt.Majsán detto. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Akkor csak az egyikre vonatkozik az ingyenbelépő, a másiknak fizetnie kell.Tehát ha te egyedül oda mész, hogy helo gyüttem, akkor mondják majd, hogy gratula, és ezt így nem lehet felhasználni és megvetetik veled a teljes árú felnőtt belépőt.Majsán detto. Ó hogy a jó édes ............ anyukat! Ki van ez találva rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Ó hogy a jó édes ............ anyukat! Ki van ez találva rendesen. Mint a narancsos párt szlogenje.Mindenki hozzon magával még1 embert! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Az e-heti meet részemről kimarad. Van még két kilincsrugóm, nem Johnnyié az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 Én jönnék ma, ha lesz valami. Egy pizza a laVerdeben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 Én jönnék ma, ha lesz valami. Egy pizza a laVerdeben? Nekem technikai okok miatt kell kihagynom!Remélem elnézitek nekem! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 no gyerünk már, toljunk már egy pizzát. ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 no gyerünk már, toljunk már egy pizzát. ;-) A mai meetet én is kihagyom... éjszakás műszak rlz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 A mai meetet én is kihagyom... éjszakás műszak rlz... :huh: Sajnos szintén zenész.Bemejek korábban.Péézkeresés rlz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 no jól van... akkor keresek alternatívát... :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Sajna én sem tudtam menni, Feri haverom Audi 80-as kábelköteg cseréjével szívtunk este 11-ig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Sajna én sem tudtam menni, Feri haverom Audi 80-as kábelköteg cseréjével szívtunk este 11-ig. Miért kellett hozzányúlni? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 Ó hogy a jó édes ............ anyukat! Ki van ez találva rendesen. Ha tudunk egy időpontot akkor én majd egyeztetek a fürdővel, hogy ne legyen gond az ha többen megyünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 Ha tudunk egy időpontot akkor én majd egyeztetek a fürdővel, hogy ne legyen gond az ha többen megyünk. Tiszakécskére csak nekünk meg Csabiéknak van jegyünk, ha jól tudom!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Tiszakécskére csak nekünk meg Csabiéknak van jegyünk, ha jól tudom!? Aki adott vért annak. Plusz egy amit Zozor felajánlott. A másik két helyre 11 plusz van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Aki adott vért annak. Plusz egy amit Zozor felajánlott. A másik két helyre 11 plusz van. Mi jegyeink december 23-ig szólnak csak szóval nekünk ami szóba jöhet az dec. 6.12.19. Bár weboldalon nem igen találtam infót, hogy van-e télen zárt medence meg ilyesmi. Volt már valaki télen kécsén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts