Kacsero Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Ma este lesz valami meet? Ha igen, hol? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Ma este lesz valami meet? Ha igen, hol? :D Tomival mi Lurdyba megyünk, alá kell írni pár klubos papírt. Sajnos a ma estét kihagyjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Tomival mi Lurdyba megyünk, alá kell írni pár klubos papírt. Sajnos a ma estét kihagyjuk. Hát, akkor lehet énsenem megyek be, úgysem lesz akkor nagyon senkisem bent... úgyis éccakára megyek dolgozni... Majd jöv7en akkor.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Azon kellene akkor gondolkodni, hogy (van nálam 11, plusz az én fürdőbelépőm) mikor megyünk le Majsára, és/vagy Mórahalomra pancsolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Azon kellene akkor gondolkodni, hogy (van nálam 11, plusz az én fürdőbelépőm) mikor megyünk le Majsára, és/vagy Mórahalomra pancsolni. köv hétvége? kolbászfesztivál? utána majsa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 köv hétvége? kolbászfesztivál? utána majsa? Nem bánnám ha megvárnátok vele! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Nem bánnám ha megvárnátok vele! :D Fene akar veled egy medencébe ücsörögni :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 köv hétvége? kolbászfesztivál? utána majsa? Következő hétvége, mint írtam nekem nem jó, utána lehet Majsa. Legalább eszünk belga csokit, meg iszunk hozzá mandarint. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Következő hétvége, mint írtam nekem nem jó, utána lehet Majsa. Legalább eszünk belga csokit, meg iszunk hozzá mandarint. :D Az nekünk is jó, viszont nem tudom a mandarinos hazaér-e addigra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Következő hétvége, mint írtam nekem nem jó, utána lehet Majsa. Legalább eszünk belga csokit, meg iszunk hozzá mandarint. :D Mi is beneveznénk...A szülinapi 7vége nekem senemjó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Következő hétvége, mint írtam nekem nem jó, utána lehet Majsa. Legalább eszünk belga csokit, meg iszunk hozzá mandarint. :D El kell szomorítsalak!Ki mondott belga csokit még itt nem láttam!Olyat igen amit német boltokba is lehet kapni!De valamit viszek majd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 El kell szomorítsalak!Ki mondott belga csokit még itt nem láttam!Olyat igen amit német boltokba is lehet kapni!De valamit viszek majd! Ha más nincs hozzál mandarinlevet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Következő hétvége, mint írtam nekem nem jó, utána lehet Majsa. Az október utolsó 7végéjével, csak annyi gond van, hogy akkor meg halottak napja van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Nem bánnám ha megvárnátok vele! :) Konkrétan, mikor is leszel itthon? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Konkrétan, mikor is leszel itthon? :D Ha minden jól megy nov.6 vagy 7-én indulok haza!Ha dolgozunk 6-án akkor 7.hajnalba indulok kb 18óra az út! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Ha minden jól megy nov.6 vagy 7-én indulok haza!Ha dolgozunk 6-án akkor 7.hajnalba indulok kb 18óra az út! Akkor ha esetleg nov.8-ra raknánk a pancsizást? Persze ha a többieknek is megfelel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Akkor ha esetleg nov.8-ra raknánk a pancsizást? Persze ha a többieknek is megfelel? meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Akkor ha esetleg nov.8-ra raknánk a pancsizást? Persze ha a többieknek is megfelel? meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Akkor ha esetleg nov.8-ra raknánk a pancsizást? Persze ha a többieknek is megfelel? Meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Hétvége? Mikor megyünk le kolbászt enni? pl szombat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Hétvége? Mikor megyünk le kolbászt enni? pl szombat? Sajnos nem tudok menni, most kicsit sok píízt vitt el a gépsas... szvl az idén kihagyon.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Sajnos nem tudok menni, most kicsit sok píízt vitt el a gépsas... szvl az idén kihagyon.... :D sajnálom, többiek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 sajnálom, többiek? Tuti nem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 akkor sztornó inkább. én sem megyek marad a favágás meg valami random picsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 akkor sztornó inkább. én sem megyek marad a favágás meg valami random picsa Ebként egy péntek v. szombat esti fürdőzés szvsz jobb 5let, jó kis progi is..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts