tomi023 Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 1. Joee: péntek , szombat 2. Kacsero: péntek, szombat 3. Paja: Csak péntek jó... 4. J0hnny: péntek 18:00 után, szombat ok 5. Endyka: péntek, szombat du: OK! 6. Gepard bármelyik nap ok. 7. Udi péntek 18:30 után, szombat ok! 8. Tomi023 bármelyik nap jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 1. Joee: péntek , szombat 2. Kacsero: péntek, szombat 3. Paja: Csak péntek jó... 4. J0hnny: péntek 18:00 után, szombat ok 5. Endyka: péntek, szombat du: OK! 6. Gepard bármelyik nap ok. 7. Udi péntek 18:30 után, szombat ok! 8. Tomi023 bármelyik nap jó Skacok, ok... DE MELYIK HÉTEN? Melyik péntek? Melyik szombat? B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Skacok, ok... DE MELYIK HÉTEN? Melyik péntek? Melyik szombat? B) :blink: Most hétvégén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 (edited) Most hétvégén. :blink: óóó... ok! B) 1. Joee: péntek , szombat 2. Kacsero: péntek, szombat 3. Paja: Csak péntek jó... 4. J0hnny: péntek 18:00 után, szombat ok 5. Endyka: péntek, szombat du: OK! 6. Gepard bármelyik nap ok. 7. Udi péntek 18:30 után, szombat ok! 8. Tomi023 bármelyik nap jó 9. Speed: nekem 8... csak most szóljatok, hogy mikor ne úgy mint tavaly... :D --> javítok! Szerintem legyen szombat! Módosítva Április11, 2006 : Speed Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Lessz esetleg esőnap ? Ha Paja nem tud jönni akkor a párja is kihozhatja a kocsit! ( nem esszük meg ) A kápolna rét sem rossz, én valamelyik nap ott fotóztam a füvön ültetés után. Csak az ótók lesznek lekattintva ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Lessz esetleg esőnap ? Csak az ótók lesznek lekattintva ? Szerintem is-is. Tavaly is csináltunk olyat, hogy félkörívben beálltaunk a verdákkal és lefotóztuk. Úgy is, hogy elé állt a tulaja. Ha megnézed a kecskeméti weboldalt, azon sem én vagyok, hanem a menyasszonyom :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Sz@r idő esetén jövőhét? Ahogy elnéztem egész héten borongós-rossz idő lessz! :blink: Bár a Szilárd mindig téved... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 MET kecskeméti előrejelzés erre a hétre Szóval péntekre még záporokat ír, de szombat ra már nem ír esőt... bár változékony időt jelez... (ami ki tudja mit takar... :blink: ) B) Szóval lehet, hogy a szombat délután jobb lenne. Főleg azért, mert azért péntek esete már eléggé kevés a fény 7-8 körül... Talán tényleg jobb lenne egy napos szombat délután, tökéletes fényviszonyokkal. Sokkal szebbek az autóink is akkor! :D Én mindenképpen a szombatra szavazok részemről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 MET kecskeméti előrejelzés erre a hétre Főleg azért, mert azért péntek esete már eléggé kevés a fény 7-8 körül... Talán tényleg jobb lenne egy napos szombat délután, tökéletes fényviszonyokkal. Sokkal szebbek az autóink is akkor! :blink: Én mindenképpen a szombatra szavazok részemről. Én is szombatra szavazok. Normális minőségű képet pénteken 7-8 körül már nem tudunk készíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Én is szombatra szavazok. Normális minőségű képet pénteken 7-8 körül már nem tudunk készíteni. jaja. Szóval szerintem legyen szombaton időben - főleg, ha süt majd a nap - ca. 4-5 körül legkésőbb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Szombat nekem is jobb lenne! Első lökös kicsit lassan halad...még a csiszolás stádiumában van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Részemről is a szombat lenne a megfelelő időpont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Akkor szeritem azt megdumáltuk, hogy legyen szombat. Kérdés az időpont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Hol lenne a fotózás? Nem ismerem még ki magam Kecsón.. Nekem úgy néz ki vállalható a Szombat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Hol lenne a fotózás? Nem ismerem még ki magam Kecsón.. Nekem úgy néz ki vállalható a Szombat. Az még később dől el... de szerintem majd összefutunk valahol és onnan megyünk a helyszínre. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Szerintem meg nem muszáj pont most fotózni, mert ahogy elnézem nem mindenki jelezte a részvételt még. Ha jól gondolom ettől azért mi többen vagyunk. Edit, Demo, Balázs, Pjoc, Morgó, Viktorbácsi, velük mi lesz? Nameg Paja is gondban van egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Szerintem meg nem muszáj pont most fotózni, mert ahogy elnézem nem mindenki jelezte a részvételt még. Ha jól gondolom ettől azért mi többen vagyunk. Edit, Demo, Balázs, Pjoc, Morgó, Viktorbácsi, velük mi lesz? Nameg Paja is gondban van egy kicsit. Azért ennyi embert összeszedni szerintem nem lesz egyszerű... :blink: Nem sok esély van rá, hogy mindenki ráérjen egyszerre... de legyünk optimisták! B) Hátha! Amúgy Gepárdnak igaza van, nem kell ezzel rohanni! Ráér akár néhány hét múlva is... főleg, ha akkor már jó idő lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Amúgy Gepárdnak igaza van, nem kell ezzel rohanni! Ráér akár néhány hét múlva is... Főleg, hogy a lényeg az lenne, hogy mindenki szerepeljen rajta. Más: A II. Szelidi Öszzeröfi-t Aug. 4.-5.-6.-ára tervezzük. Ha valakinek nagyon nem jó az időpont az legyen kedves jelezze. Azért ez a dátum, mert a Veterán tali, és a Szemesi Blitz Weekend közé esik félidőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 A fotózást június 01-06 között kellene csinálni, Kacsero akkor van itthon. Szerintem ha időben szólunk mindenkinek, akkor menni fog ez. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 A II. Szelidi Öszzeröfi-t Aug. 4.-5.-6.-ára tervezzük. Ha valakinek nagyon nem jó az időpont az legyen kedves jelezze. Azért ez a dátum, mert a Veterán tali, és a Szemesi Blitz Weekend közé esik félidőben. Ez jól hangzik.... :blink: Elég távoli még az időpont, de megoldható... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 A fotózást június 01-06 között kellene csinálni, Kacsero akkor van itthon. Szerintem ha időben szólunk mindenkinek, akkor menni fog ez. :blink: Egyetétrek! ;) Lehet, hogy addigra már a nyári kerék is rajta lesz az autón! B) :D :D Ja és úgy tudom, addigra már Demó is otthon lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Ha esetleg mégis a pénteki meet. előtt lenne a képkészítés, megkérnék Valakit, hogy dobjon 1 sms.-t, mert ma délutántól már nem leszek net közelben! (indulok haza!!!) Holnaptól akár telefonon is el lehet érni, otthon leszek!!! :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Részemről jó máskor is, sőt talán egy nyáriasabb, melegebb napon tuti, hogy jóbb képeket lehetne csinálni, mint ilyen szűrt fényben!! De nekem kell alkalmazkodni, úgy is a Kecsóiak döntenek.... :blink: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Mivel úgy tűnik, hogy elég megosztott ez a fényképezősdi dolog, szvsz. tartsuk olyan időben, amikor nincs ilyen retek, szép tixták maradnak a gépek, és mindenki ráér.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Én ma este visszaszerelem a lököst és akár most fotózunk szombaton akár később... Egyébként eső csak keleten várható, a felhőzet péntektől felszekedozik és jó idő lesz szombaton. A reptéri időjós szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts