warwolf Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Ha az a múltkori hely akkor inkább EB. Ez a piac háta mögött van, a nyitott résszel szemben, ahogy jössz be a Jókairól, rögtön balra.Messze nem a Vacsi köz. legyen EB aztán esetleg kerti, új a tulaj meg a dekor, egy osztálytársam üzemelteti. Ma voltam ott anyukával enni, és hátt......a csapnivaló jelző illett a legjobban rá.Hiába a felszolgáló Kriszti személyes ismerete és varázsa, az étel.......hátt.....messze alul múlja a korábban megszokott minőséget.pedig nem v.mi bonyolult dolgot ettünk.......talán szerencsére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Én is csatlakoznék ma! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Srácok. Pénteken Földházi Tomi temetése 15.45-kor lesz. Mikor és hol találkozzunk előtte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 ma Turci megrendelte a koszorút. szerintem 15 óra-kor találkozzunk a buszállomáson a shell kúton Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 ma Turci megrendelte a koszorút. szerintem 15 óra-kor találkozzunk a buszállomáson a shell kúton Így van, beszéltem Vele az előbb... holnap intéz szallagot a kocsikra... A 15-óra nemkéső? amúgy nekem jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Így van, beszéltem Vele az előbb... holnap intéz szallagot a kocsikra... A 15-óra nemkéső? amúgy nekem jó... Csabi,Én és Gepi találkozunk 3/4 3-kor Csabinál onnan megyünk!Ha valaki jön akkor velük találkozhatunk a busz állomáson 15 órakor!Holnap elintézem hogy a koszorút amit a Club nevében csináltattam kivigyék és meg kérdezem be mehetünk e kocsival!Szallagokat pedig szintén intézem holnap! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Csabi,Én és Gepi találkozunk 3/4 3-kor Csabinál onnan megyünk!Ha valaki jön akkor velük találkozhatunk a busz állomáson 15 órakor!Holnap elintézem hogy a koszorút amit a Club nevében csináltattam kivigyék és meg kérdezem be mehetünk e kocsival!Szallagokat pedig szintén intézem holnap! Nem tudom srácok, de ha én családomban történne ilyen akkor nem biztos hogy örülnék ekkora herce-hurcának. Szerintem egy koszorú, és 2-3 ember megjelenése a temetésen bőven szép gesztus. Nem kell ezt túl ragozni (persze ez csak az én véleményem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Car-társak. Akkor ma aki a széchenyiből indul a temetésre, talizzunk nálam a parkolóba, 14.45-kor, utánna meg megyünk a buszállomáshoz a kagylós benyakúthoz...15.00-ra! 14.00-ig nem leszek elérhető telón sem, mert éjszakás vok, és alszok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Car-társak. Akkor ma aki a széchenyiből indul a temetésre, talizzunk nálam a parkolóba, 14.45-kor, utánna meg megyünk a buszállomáshoz a kagylós benyakúthoz...15.00-ra! 14.00-ig nem leszek elérhető telón sem, mert éjszakás vok, és alszok :rolleyes: Úgy néz ki csak 4-en megyünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Lesz este meet a temetés miatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Lesz este meet a temetés miatt? Igen lesz szokott helyen és időben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Részemről ma nem vagyok.Korán kell beérnem éccakázni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Ma este lesz valami tali? :rolleyes: Én délutános vok, szvl, ha nem az EB-nél lesztek 22- után, akkor lécci dobjon valaki 1 sms-t, hogy merre! THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Ma este lesz valami tali? :rolleyes: Én délutános vok, szvl, ha nem az EB-nél lesztek 22- után, akkor lécci dobjon valaki 1 sms-t, hogy merre! THX! Na én csak most olvasom ezt, de úgy érzem már mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Na én csak most olvasom ezt, de úgy érzem már mindegy. Jah... végülis Tomi küldött sms-t, hogy La Verdébe vagytok, utánna meg 10-kor hívott, hogy elment mindenki haza! <_< THX Tomi :rolleyes: Majd jöv 7en... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Jah... végülis Tomi küldött sms-t, hogy La Verdébe vagytok, utánna meg 10-kor hívott, hogy elment mindenki haza! <_< THX Tomi :rolleyes: Majd jöv 7en... pedig a pen drive is nálam volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Jah... végülis Tomi küldött sms-t, hogy La Verdébe vagytok, utánna meg 10-kor hívott, hogy elment mindenki haza! <_< THX Tomi :rolleyes: Majd jöv 7en... Ne is akadj fenn rajta!Én tök jót pihentem itthon és még a kajáért se fizettem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Ne is akadj fenn rajta!Én tök jót pihentem itthon és még a kajáért se fizettem! :rolleyes: Annyira nem gond... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Srácok! Az idén megyünk IDE? Szerintem a szombati nap lenne jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Srácok! Az idén megyünk IDE? Szerintem a szombati nap lenne jó! http://www.kolbaszfesztival.eu/pictures/mf01.jpg[/] akár 23-án is mehetnénk nem? ott alvósra? Gyulán fürdéssel krisztina apartman? 23 az én szülinapom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 akár 23-án is mehetnénk nem? ott alvósra? Gyulán fürdéssel krisztina apartman? 23 az én szülinapom. Hát, az az igazság, nem rossz az ötlet, de részemről már mondtam Bazsinak, hogy megyek/megyünk segíteni paprikázni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Hát idén ismét nemet kell mondanom, családi ünnepség lesz akkor. Egy 60. szülinapot ünneplünk meg szűk (60fő) családi körben. ne mán..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 23 az én szülinapom. Szintén zenész! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 akkor menjünk másik napon!lesz 4 nap vazze egyen csak ráértek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts