Gepard Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 no megállj csak "paraszt" :lol: ]http://kepfeltoltes.hu/080930/K_p002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Timi azt mondta csináljunk pólót ezzel a képpel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Timi azt mondta csináljunk pólót ezzel a képpel. :lol: Nem találom a traktoros képet,de majd Bazsitól elkérem,na attól dobsz majd hátast! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :lol: :lol: :lol: Vót röhögni? :lol: Na majd ezé kapsz! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 A Csalibra-soknak tetszett a rendezvény a visszajelzések alapján, én is csatlakozom hozzájuk, jó volt. Az általuk készített képeket majd belinkelem ide, ha hazajutottam a saját képeimet is feltöltöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 http://www.crc.eoldal.hu/fotoalbum/nincs-m.../2009-kecskemet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 :lol: :lol: :lol: http://caddik.shp.hu/hpc/elemkepek/caddik/...21192017823.jpg :lol: Ehhez csak annyit tudok hozzá fűzni hogy SALOM!Könnyesre nevettem magam!De én kérek elnézést Johnny nevében! :P :D :D Képpel nem idézünk. Gepard. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Hogy ez nekem nem jutott eszembe!Majd Hanukára kitalálok valamit! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Ehhez csak annyit tudok hozzá fűzni hogy SALOM!Könnyesre nevettem magam!De én kérek elnézést Johnny nevében! :lol: :lol: :lol: Képpel nem idézünk. Gepard. Ok főnök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Köszönöm szépen Turci Car-társnak a mai segítséget, és fuvart :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Köszönöm szépen Turci Car-társnak a mai segítséget, és fuvart :lol: Ahogy szoktam volt mondani van mit!De amúgy nem tesz semmit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 http://www.sziszi.com/ii_palyanap_20090912_by_sziszi.rar 24:00 körül fog élni ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 http://www.sziszi.com/ii_palyanap_20090912_by_sziszi.rar 24:00 körül fog élni ! Az Ön által keresett file nem található. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 http://www.sziszi.com/ii_palyanap_20090912_by_sziszi.rar 24:00 körül fog élni ! Az Ön által keresett file nem található. Ez azt jelenti, hogy az URL-ben megadott fájlt eltávolították a tárhelyről, vagy az Ön által megadott URL hibás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Már műkszik a link, köszi Sziszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Aki 616MB (646 487 680 bájt) 323db JPG -et töltött le az már a jót töltötte aki nem az szedje újra ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 holnapi mini meetre mindenki hozza magával ami nála maradt a pályanapról...thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 holnapi mini meetre mindenki hozza magával ami nála maradt a pályanapról...thx Nálunk csak ÜRES ásványvizes palack maradt... az is kell? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Nálunk csak ÜRES ásványvizes palack maradt... az is kell? :lol: azt a szelektívbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 azt a szelektívbe Nálam nem sok minden maradt ha nem felejtem el akkor viszem!Ha Udi papinak 3 hete viszem a navit akkor ezek is oda érnek........................................................................... ................................................................................. ................................................................... .................................egyszer! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Ma hol fogunk talizni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Ma hol fogunk talizni? Bundi?Bár én javasolnám a Király pizzériát is, igaz ott nem vagyunk ott annyira szem előtt.Feltéve ha ez még cél esetleg.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Bundi?Bár én javasolnám a Király pizzériát is, igaz ott nem vagyunk ott annyira szem előtt.Feltéve ha ez még cél esetleg.... Ha az a múltkori hely akkor inkább EB. Hasmenésem volt a pizza után, a pizza széle eléggé ki volt szárítva, és hát a kiszolgálás sem a leggyorsabb. Ja és nem is volt minden amit kértünk. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Ha az a múltkori hely akkor inkább EB. Hasmenésem volt a pizza után, a pizza széle eléggé ki volt szárítva, és hát a kiszolgálás sem a leggyorsabb. Ja és nem is volt minden amit kértünk. Szerintem. EB jaffa kár lenne addig be húzódni bárhová míg jó idő van szerintem!De ahogy gondoljátok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 legyen EB aztán esetleg kerti, új a tulaj meg a dekor, egy osztálytársam üzemelteti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 EB jaffa kár lenne addig be húzódni bárhová míg jó idő van szerintem!De ahogy gondoljátok! Jó az EB. Sokáig úgy sem maradhatunk ugye? Sürgős kortyolni valónk van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts