Turci Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Nem tudom mit gondoltok de dél előtt szerintem ne erőltessük a pecséteket a szabályzaton kívül!Ha sokan lesznek egyszerre akkor ok de addig nem kellene! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Természetesen ez is olyan dolog amit majd meglátunk, hogy miként alakul éppen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Beszélgettem én is pár haverral és mi is egyet értünk hogy ez a füredis pecsételős kötelezés nem fog tetszeni a népnek. Amúgy calibrások között jönni fog opeldevils is, ha tudunk szorítsunk neki is helyet a kiállított autók között. Szerintem érdemes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Természetesen ez is olyan dolog amit majd meglátunk, hogy miként alakul éppen. 1et értek. Ha nagy lesz a tumultus akkor bemondja a speaker, hogy mostantól csak füredis pecséttel lehet felmenni a pályára. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Tényleg nagyon lecsó!A calibra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Tényleg nagyon lecsó!A calibra És nagyot tud szólni is, de mondjuk akkor már áram kell neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Remélem megérkezik holnap a steady cam cucc amit kb. 2 hete rendeltem....sajnos postán adták fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Remélem megérkezik holnap a steady cam cucc amit kb. 2 hete rendeltem....sajnos postán adták fel. Majd szurkolok, bár nem tudom mi az :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 1et értek. Ha nagy lesz a tumultus akkor bemondja a speaker, hogy mostantól csak füredis pecséttel lehet felmenni a pályára. Szerintem. Valami ilyesmire gondoltam én is. Ja ha még nem mondtam volna: kecskemet.opelklub.hu Lassan megint kellene foglalkozni az oldallal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Ja ha még nem mondtam volna: kecskemet.opelklub.hu Lassan megint kellene foglalkozni az oldallal. Na majd elmegyek egy kis továbbképzésre hozzád,aztán bevállalom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Na majd elmegyek egy kis továbbképzésre hozzád,aztán bevállalom. Na végre má hasznod is lesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Ma akkor lesz valami, mármint menni kell ki délután a pályára? Ha igen, mikor? :lol: Mai nap már nem melózok, szvl, egész nap ráérek... telón elérhető vok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Bakker nem tudok aludni az idegtol. Tegnap este utolso esemenyekent, 11 kor szedtem ki Reni a Hollobol a nagyon fajin metros bulibol. Megitattak a szerencsetlent ugy, hogy a laban nem birt menni. Ugy kellett kezben kihozni. 1 korul mar agyba is tudtam dugni. Szoval kerdeses hogy mi lesz reggel, de ha nem birok bele eletet varazsolni akkor viszem anyamat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Bakker nem tudok aludni az idegtol. Tegnap este utolso esemenyekent, 11 kor szedtem ki Reni a Hollobol a nagyon fajin metros bulibol. Megitattak a szerencsetlent ugy, hogy a laban nem birt menni. Ugy kellett kezben kihozni. 1 korul mar agyba is tudtam dugni. Szoval kerdeses hogy mi lesz reggel, de ha nem birok bele eletet varazsolni akkor viszem anyamat. Bakker... :lol: Fajin kollegák, direkt leitatták.... :lol: De ne idegeskedj, be tud állni a Móni is a beléptetéshez segíteni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Bakker... :lol: Fajin kollegák, direkt leitatták.... :lol: Szép kis társaság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Na lassan irány Füri doki!Gyógyítani kell a verdát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Srácok, nagyon köszönjük mindenkinek a tegnapi teljesítményét, nélkületek nem ment volta ilyen flottul a dolog. Érezhető volt, hogy néha kevesen vagyunk, de látszik a csapaton, hogy jó társaság, és megoldja a problémákat. Elnézést ha néha kiabáltunk, és idegesek voltunk, de ez velejárója egy ilyen nagyszabású bulinak. Mégegyszer köszi a türelmet, hozzállást, és kitartást, nagyot alkotott a csapat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Osceola Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Hali . Annak a néhány Fiestá-snak aki kint volt tetszett a találkozó , az egyik beülhetett az etanolos versenyautóba súlyfölöslegnek és baromira élvezte ! Ők legközelebb is eljönnek , és hoznak magukkal még egy embert . :lol: Én is jól éreztem magam , a család is élvezte a kőrözést a pályán . A karom jól leégett meg a fülem , a képem megúszta Kösz a sapkát Csabi . Legközelebb is jövök . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Osceola Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Egyik Fiestás "Csipi" képei a taliról : http://picasaweb.google.hu/CsipiFFK/200909...yanapKecskemet# Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Udi ha kell FTP szólj, nekem nagyon kellenek a csajos képek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Udi ha kell FTP szólj, nekem nagyon kellenek a csajos képek! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 :lol: :lol: :lol: []http://caddik.shp.hu/hpc/elemkepek/caddik/caddikJa8wgvub921192017823.jpg :lol: no megállj csak "paraszt" :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Na majd előszedem a traktoros képeidet! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 no megállj csak "paraszt" :lol: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :lol: :lol: :lol: a pestieknek: az ott egy krumpliföld, nem McD :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts