Joee Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 01, Tomi semmit (segít nyilatkozni a szóvivőnek "szakmai" kérdésekben) 02, Gepard semmit (segít nyilatkozni a szóvivőnek "szakmai" kérdésekben) 03, Attila pályabíró+parkoltatás 04, GSiCsabi szlalom+kit-car 05, Joee beléptetés 06, Reni beléptetés 07, Losi pályabíró+parkoltatás 08, Móni szlalom 09, J0hnny szlalom+kit-car 10, Corsás Tomi a festékboltból ? 11, Morgó pályabíró+parkoltatás 12, Dini beléptetés+pályára felengedés 13, Petra beléptetés+pályára felengedés 14, Andris ? Dénesékkel jön, együtt legyenek valahol 15. Demó pályára felengedés+safety car 16. Demó+1 haverja pályabíró 17. Demó+1 haverja pályabíró 18. Kiss Tamás (Free Street) kiállítók+tuning versenyek 19. Udi sajtó+video 20. Turci pályára felengedés 21. Ancsi (Reni munkatársa) gyerekprogik segítője, véradás segítője, kresz teszt segítője 22. Axxon parkoltatás, pályabíró 23. Zoli (kollégám, klubtag) 24. Dóri(j0hnny huga) beléptetésnél vagy bárhol segít. 25. Laja (Joee sógor) 26. Eszter 50% (Valkai asszonya) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Alakul...Losi sem jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Alakul...Losi sem jön. Próbálok toborozni, de nem sok sikerrel :lol: Sógór melóból jön reggel :lol: Eszternek kérdéses, hogy melózik-e délig, ha nem akkor jön reggel ő is. Anyám is kijön szívesen ha tud mit segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Próbálok toborozni, de nem sok sikerrel :lol: Sógór melóból jön reggel :lol: Eszternek kérdéses, hogy melózik-e délig, ha nem akkor jön reggel ő is. Anyám is kijön szívesen ha tud mit segíteni. Fürediék 3-an jönnek. Van egy postás csaj aki jönne segíteni, PPs Gábor is segít és ma hívott Márk, hogy segít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Fürediék 3-an jönnek. Van egy postás csaj aki jönne segíteni, PPs Gábor is segít és ma hívott Márk, hogy segít. Nah egyből jobban hangzik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 07, Losi pályabíró+parkoltatás :lol: :lol: mi van? Losi hogyhogy nem jön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Szerintem azért leszünk elegen... :lol: Ami pl, engem jobban idegesít, hogy az időjárás nem igazán akar a mi oldalunkon állni....:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Szerintem azért leszünk elegen... :lol: Ami pl, engem jobban idegesít, hogy az időjárás nem igazán akar a mi oldalunkon állni....:lol: nem lesz 35 fok. na és? csináljuk a dolgunk és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Felhős időt ír, ami még nem is lenne olyan nagy baj. Csak ne essen!!!!! (valaki zsírozza le!!!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Felhős időt ír, ami még nem is lenne olyan nagy baj. Csak ne essen!!!!! (valaki zsírozza le!!!!) Meg történt!Meg fenyegettem az öreget fenn ha esik le váltom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Meg történt!Meg fenyegettem az öreget fenn ha esik le váltom! :lol: Be is borult :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Talán nem lesz nagyon meleg, de esni sem fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Esős futam esélye minimális....de ha esik is nem probléma. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Ma lesz valami meet Pályanappal kapcsolatosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Ma lesz valami meet Pályanappal kapcsolatosan? lesz ha visszaértem pestről de még el sem indultam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 lesz ha visszaértem pestről de még el sem indultam Így elég nehéz lesz megtudni, hogy mikor lesz, de majd csörgök. Mentő OK Roncs OK Kötöző OK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Szuper! Ha megvan az időpont szóljatok kb. 40 perc kell, hogy átérjek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Szuper! Ha megvan az időpont szóljatok kb. 40 perc kell, hogy átérjek. :lol: OK! 4 küröl felhívom Tomit és írok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Szuper! Ha megvan az időpont szóljatok kb. 40 perc kell, hogy átérjek. :lol: Udi papi!40 perc alatt pestről haza érek nem félegyházáról! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Gyere át és lemérjük...kapsz 10 perc előnyt... 10. emeletről lépcsőn kell lemenni (lift javítás alatt), elmész 3 km-t a garázsig előveszed a verdát...soroljam? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Joee má ne hívjál, itthon vagyok. 17-tól bnt vagyok aki tud jöjjön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Joee má ne hívjál, itthon vagyok. Már késő...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Joee má ne hívjál, itthon vagyok. 17-tól bnt vagyok aki tud jöjjön. Az előzetes megbeszélésnek megfelelően öcsém 6 körül érkezik. Én majd csak 7 felé esem be. Tomi a "zöld" hölggyel felvettem a kapcsolatot, és megbeszéltünk egy randit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Tomi a "zöld" hölggyel felvettem a kapcsolatot, és megbeszéltünk egy randit. nagyon jó :lol: oda megyek én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts