tomi023 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 01, Tomi semmit 02, Gepard semmit 03, Attila pályabíró+parkoltatás 04, GSiCsabi szlalom+kit-car 05, Joee beléptetés 06, Reni beléptetés 07, Losi pályabíró+parkoltatás 08, Ancsi Móni szlalom 09, J0hnny szlalom+kit-car 10, Corsás Tomi a festékboltból ? 11, Sziszi Morgó pályabíró+parkoltatás 12, Dini beléptetés+pályára felengedés 13, Petra beléptetés+pályára felengedés 14, Andris ? 15. Demó pályára felengedés+safety car 16. Demó+1 haverja pályabíró 17. Demó+1 haverja pályabíró 18. Kiss Tamás (Free Street) kiállítók+tuning versenyek 19. Udi sajtó+video 20. Turci pályára felengedés 21. Ancsi (Reni munkatársa) gyerekprogik segítője, véradás segítője, kresz teszt segítője 22. Axxon parkoltatás, pályabíró Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 04, GSiCsabi szlalom+kit-car A kit-car mit is takarna? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 01, Tomi semmit (segít nyilatkozni a szóvivőnek "szakmai" kérdésekben) 02, Gepard semmit (segít nyilatkozni a szóvivőnek "szakmai" kérdésekben) 03, Attila pályabíró+parkoltatás 04, GSiCsabi szlalom+kit-car 05, Joee beléptetés 06, Reni beléptetés 07, Losi pályabíró+parkoltatás 08, Ancsi Móni szlalom 09, J0hnny szlalom+kit-car 10, Corsás Tomi a festékboltból ? 11, Sziszi Morgó pályabíró+parkoltatás 12, Dini beléptetés+pályára felengedés 13, Petra beléptetés+pályára felengedés 14, Andris ? 15. Demó pályára felengedés+safety car 16. Demó+1 haverja pályabíró 17. Demó+1 haverja pályabíró 18. Kiss Tamás (Free Street) kiállítók+tuning versenyek 19. Udi sajtó+video 20. Turci pályára felengedés 21. Ancsi (Reni munkatársa) gyerekprogik segítője, véradás segítője, kresz teszt segítője 22. Axxon parkoltatás, pályabíró Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 péntek délután el kell kezdeni felkészíteni Virágot a sajtóst! Ki tudja? Részemről a próbafelvételt vállalom az esti talin, a szükséges infókat a klubról, pályáról, rendezvényről valaki megbeszélhetné vele (nekem sokáig tartana :lol: ) Bioetanolos részről viszek olvasni valót neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Reni barátnője szerintem nem fogja díjazni, hogy nem együtt csinálják amit csinálnak. (szokásos senkit nem ismerek szöveg) Arra gondoltam hogy Turci, Reni, Ancsi meg én megoldjuk egész nap a beléptetést, de persze ez nem erőszak. Ha más a terv akkor inkább nem cibáljuk ki a hölgyet oda. Mondjuk leszünk elegen már lassan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Reni barátnője szerintem nem fogja díjazni, hogy nem együtt csinálják amit csinálnak. Arra gondoltam hogy Turci, Reni, Ancsi meg én megoldjuk egész nap a beléptetést, de persze ez nem erőszak. Ha más a terv akkor inkább nem cibáljuk ki a hölgyet oda. Mondjuk leszünk elegen már lassan :lol: Ezt jobban díjaznám én is!Meg vallom őszintén!És így nem maradnék ki a felvonulásból sem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Ezt jobban díjaznám én is!Meg vallom őszintén!És így nem maradnék ki a felvonulásból sem! :lol: Majd eldönti a főnökség :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Majd eldönti a főnökség :lol: Naná de próbálkozni szabad! :lol: Nekem a felengedés ellen sincs kifogásom,amit mondanak csinálom!Legalább nem kell gondolkoznom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Tomi csak összeírt valamit, lehet rajta változtatni. Ez még nem a Biblia. :lol: Vasárnap megbeszéljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 megjöttek a plakátok, lehet széthordani, kiragasztani. eddig: Malom 10db Univer 5db Füredi 1db Tormási 4db Kósa 1db Vizes 1db KTV 1db Kisbolt 1db Richo 1db Radiál Gumis 5db Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Kértem egy színpadot! Mi a helyzet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Mai meet-en az utcán fogunk próbafelvételt csinálni, jó volna ha előtte klubtagok felkészítenék a szóvivőt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Mai meet-en az utcán fogunk próbafelvételt csinálni, jó volna ha előtte klubtagok felkészítenék a szóvivőt. :lol: A Pit-ben fogjuk felkészíteni, stílszerűen. :lol: :lol: Tomi, mi ez a színpad dolog? Akkor nem a Sztár reklámból visszük? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 megjöttek a plakátok, lehet széthordani, kiragasztani. eddig: Malom 10db Univer 5db Füredi 2db Tormási 4db Kósa 1db Vizes 1db KTV 2db Kisbolt 1db Richo 1db Radiál Gumis 5db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Kértem egy színpadot! Mi a helyzet? Adnék, de jelenleg nincs itthon 1 db sem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 01, Tomi semmit (segít nyilatkozni a szóvivőnek "szakmai" kérdésekben) 02, Gepard semmit (segít nyilatkozni a szóvivőnek "szakmai" kérdésekben) 03, Attila pályabíró+parkoltatás 04, GSiCsabi szlalom+kit-car 05, Joee beléptetés 06, Reni beléptetés 07, Losi pályabíró+parkoltatás 08, Ancsi Móni szlalom 09, J0hnny szlalom+kit-car 10, Corsás Tomi a festékboltból ? 11, Sziszi Morgó pályabíró+parkoltatás 12, Dini beléptetés+pályára felengedés 13, Petra beléptetés+pályára felengedés 14, Andris ? 15. Demó pályára felengedés+safety car 16. Demó+1 haverja pályabíró 17. Demó+1 haverja pályabíró 18. Kiss Tamás (Free Street) kiállítók+tuning versenyek 19. Udi sajtó+video 20. Turci pályára felengedés 21. Ancsi (Reni munkatársa) gyerekprogik segítője, véradás segítője, kresz teszt segítője 22. Axxon parkoltatás, pályabíró 23. Zoli (kollégám, klubtag) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 megjöttek a plakátok, lehet széthordani, kiragasztani. eddig: Malom 10db Univer 5db Füredi 1db Tormási 4db Kósa 1db Vizes 1db KTV 1db Kisbolt 1db Richo 1db Radiál Gumis 5db Trilak festékbolt Széchenyi (corsás Tomiék) 2db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Vizesnek nem maradt!Ktv-hez 2db Füredihez szintén 2 db ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Gáspárban ki tudnék rakni egyet ha van még ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Gáspárban ki tudnék rakni egyet ha van még ! Van. Este bejössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Ma nem tudok, de adjátok oda Joe-nak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Ma nem tudok, de adjátok oda Joe-nak. Nállam van. Hétvégén elviszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Holnap valszeg lenézünk ide! Ha van kedve valakinek jönni akkor ne habozzon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Megy a KTV-n a hírdetés! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 TrióTV-n is.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts