tomi023 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 elkészült a szerintem végleges plakát valakinek valami 5lete ha nincs akkor megy nyomtatásba. Malom 6db Tormási szalonok 2db máshova kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ha mész a KTV-be, OCG-t alias Osztro Gábort üdvözli Udi...(anno a Kiskun TV-nél együtt dolgoztunk) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Kajálási lehetőségről, díjakról mit lehet tudni? Maradt az a verzió hogy autóval 1800Ft annak is aki nem akar pályára menni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Kajálási lehetőségről, díjakról mit lehet tudni? Maradt az a verzió hogy autóval 1800Ft annak is aki nem akar pályára menni ? Kérek egy büfé étlapot, holnap úgy is megyek ki a pályára. Díjak? Bazi nagy kupák! Az autós belépő 1.800 Ft (klubtagnak 1.300 Ft) ezzel nem csak a pályára hanem minden autós eseményen részt vehet. Ha nem szeretnéd behozni az autód akkor a kinti murvás parkolóban tudsz parkolni és a látogatói jeggyel bejöhetsz. Hányan lennétek így? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Audiklub 6 autóval tuti, Vadkerti Gumis Feri hozza a két veteránját. Tomi a Szigetiékhez vittél A4-es plakátot? Nagyon szépen dolgozik a társaság dícséret mindenkinek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Tomi a Szigetiékhez vittél A4-es plakátot? nem jutottam el hozzájuk. a plakát letölthető a sajtószobából ez már a végleges. Ma kaptam meg a két utolsó logót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 :lol: nagyon ügyek a kolléga, dicséret neki, hallgassátok a malom rádiót, én már hallottam a reklámot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Kérek egy büfé étlapot, holnap úgy is megyek ki a pályára. Díjak? Bazi nagy kupák! Az autós belépő 1.800 Ft (klubtagnak 1.300 Ft) ezzel nem csak a pályára hanem minden autós eseményen részt vehet. Ha nem szeretnéd behozni az autód akkor a kinti murvás parkolóban tudsz parkolni és a látogatói jeggyel bejöhetsz. Hányan lennétek így? Díjak kapcsán gondolom azt akarták kérdezni, hogy mire fog díj járni, milyen kategóriák lesznek, de rákérdezek mire gondolt. Majd ott eldönti mindenki mit akar. A murvás parkoló az a pálya oldalában a toronynál értendő? 13 a konkrét jelentkező, de szerintem olyan 20 körül lesz, lesz hely hogy csapatba állhassunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Újabb kérdés, a gyerekprogram mit takar pontosan ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Újabb kérdés, a gyerekprogram mit takar pontosan ? Ez ugye függ a gyerekek létszámától is!A két óvónő arra gondolt egy asztalnál lehet rajzolni egynél pedig papír sárkányt lehetne készíteni!Nyilván olyas valami kell amibe bármikor bárki be tud kapcsolódni!mivel nem egyszerre jön mindenki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ha van ötlet toljátok szerintem nem rossz!A díjazást valamikor délután a két lány segítségével megoldjuk!Ha ez így jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Díjak kapcsán gondolom azt akarták kérdezni, hogy mire fog díj járni, milyen kategóriák lesznek, de rákérdezek mire gondolt. Majd ott eldönti mindenki mit akar. A murvás parkoló az a pálya oldalában a toronynál értendő? 13 a konkrét jelentkező, de szerintem olyan 20 körül lesz, lesz hely hogy csapatba állhassunk? Még pontosan nem tudom milyen kategóriák lesznek de tuningból 3 kategória (9kupa), szlalom(3kupa), leggyorsabb autó(3kupa), és még sok-sok meeten pontosítunk. A murvás a kapun kívül van linkeltem azt a térképet azon látszik. Ha szeretnétek egy helyre parkolni semmi gond a torony mellett a pálya szélén csinálunk helyet, kiszalagozzuk, a kadettesek mellett lesz hely, de aki beáll a teljes árat kell, hogy kifizessen. Csak szóljatok hogy áll a helyzet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ha van ötlet toljátok szerintem nem rossz!A díjazást valamikor délután a két lány segítségével megoldjuk!Ha ez így jó hm.. mire is gondoltam.. jaj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 hm.. mire is gondoltam.. jaj :lol: Na pont ezért kértünk két fel két hozzá értő embert akik gyerekekkel foglalkoznak!Ezt kortól függetlenül mindenki meg tudja csinálni!És még lehet meg is marad nekik,ha vége a pályanapnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Értem. A kiállítói területen milyen autók lesznek kiállítva, van még hely ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Na pont ezért kértünk két fel két hozzá értő embert akik gyerekekkel foglalkoznak!Ezt kortól függetlenül mindenki meg tudja csinálni!És még lehet meg is marad nekik,ha vége a pályanapnak! miva??? Én a díjkiosztás a 2 hölgy segítségével.. arra reagáltam.... de leírni mégse írhattam le, hogy szeretni is fogják az embert legalább pár percig... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 miva??? Én a díjkiosztás a 2 hölgy segítségével.. arra reagáltam.... de leírni mégse írhattam le, hogy szeretni is fogják az embert legalább pár percig... :lol: :lol: Ebbe ne reménykedj! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Értem. A kiállítói területen milyen autók lesznek kiállítva, van még hely ? hány hely kellene? mit szeretnél kiállítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Egy hely, az enyémnek, estleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Egy hely, az enyémnek, estleg. Részemről rendben van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Gumis kijön, csinál egy boxot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Részemről rendben van! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Köszi bocs azt elfelejtettem mondani, hogy körbe kell ragasztanod az autót pályanappal és igazoltan menned kell 3000 km-t addig belföldön, és a pályán meg vállalsz élményszerző autóztatást ingyen :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Köszi Csőrikés Cali nem jön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts