tomi023 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Most a marketinges nem elég kreatív? :huh: :lol: ezt én is tudom de ezzel nem vagyunk előrébb. A malom rádió szpot szövege: Ismét Pályanap a kecskeméti gokart pályán! Szeptember 12-én Egész nap szabad autózás a pályán, autós ügyességi versenyek, az év autója bemutató Tormási autóház, Free Street tuning autó kiállítás pioneer autóhifi show, Füredi Autósiskola balesetmegelőzés, E85 környezetbarát üzemanyagok bemutatása és véradás. mindenkit szeretettel várunk Szeptember 12 Pályanap a kecskeméti gokart pályán Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 ezt én is tudom de ezzel nem vagyunk előrébb. A malom rádió szpot szövege: Ismét Pályanap a kecskeméti gokart pályán! Szeptember 12-én Egész nap szabad autózás a pályán, autós ügyességi versenyek, az év autója bemutató Tormási autóház, Free Street tuning autó kiállítás pioneer autóhifi show, Füredi Autósiskola balesetmegelőzés, E85 környezetbarát üzemanyagok bemutatása és véradás. mindenkit szeretettel várunk Szeptember 12 Pályanap a kecskeméti gokart pályán Tormási tett valamit a kondérba? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Tormási tett valamit a kondérba? :huh: igen rendőrség, füredi, petőfi népe, piac de lehet valami kimaradt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 igen rendőrség, füredi, petőfi népe, piac de lehet valami kimaradt! Akkor nem szóltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Akkor nem szóltam... inkább a kreatívba segíts! Gyorsan a szpotot holnap le kell adni mi mehet adásba! LOSI ZÁSZLÓK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Akkor nem szóltam... Ne is! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 szerda este 18:00 próbafelvétel nálam Csabi gyere! Na csak a csabi fogja nyoni a próbafelvételt? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Ne is! :huh: az új aláírás link: http://palyanap.com/news.php ezt tegye be mindenki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 inkább a kreatívba segíts! Gyorsan a szpotot holnap le kell adni mi mehet adásba! LOSI ZÁSZLÓK! Örülök hogy élek,kivan vasalva az agyam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 az új aláírás link: http://palyanap.com/news.php ezt tegye be mindenki! Ne csináld már bakker!Nekem az előzőt is Joee tette be aláírásnak!Turci vagyok nem Bill Gates :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 mi legyen a szórólapokkal? Pályanap szórólap árak: 115g 4+0 A/6 egy oldalon nyomva 1000db 38 Ft+áfa/db A/6 egy oldalon nyomva 2000db 26 Ft+áfa/db A/6 egy oldalon nyomva 3000db 18 Ft+áfa/db A/6 egy oldalon nyomva 5000db 11 Ft+áfa/db 115g 4+0 A/5 egy oldalon nyomva 1000db 46 Ft+áfa/db A/5 egy oldalon nyomva 2000db 27 Ft+áfa/db A/5 egy oldalon nyomva 3000db 19 Ft+áfa/db A/5 egy oldalon nyomva 5000db 13 Ft+áfa/db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Na csak a Csabi fogja nyoni a próbafelvételt? :huh: Én biztos nem, csak elmegyek meghallgatni,amit a tesód mond :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 a malomból: A Malom Rádióba mikor küldesz egy szöveges anyagot, amelyre készíthetünk egy szpot-ot? Várjuk az A1-es plakátokat is, valamint ha készül szórólap azt is. tehát valaki segítsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mibe kell a segítség? Bevinni a malomba a plakátot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Én biztos nem, csak elmegyek meghallgatni,amit a tesód mond :huh: :lol: ^_^ Nem soká jön és szólok neki hogy mizu!Lehet izgulni fog az elején! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Mibe kell a segítség? Bevinni a malomba a plakátot? azt az embereim kiragasztják jövő héten a reklámszöveget kell megírni, és a meghívóleveleket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 azt az embereim kiragasztják jövő héten a reklámszöveget kell megírni, és a meghívóleveleket. Már, bocs,hogy megkérdezem, de nem lehetne még a héten kitenni? :lol: A reklámszöveg, ahogy olvastam,fentebb, már megvan... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Már, bocs,hogy megkérdezem, de nem lehetne még a héten kitenni? :lol: A reklámszöveg, ahogy olvastam,fentebb, már megvan... :huh: már bocs folyamatban van több szponzori tárgyalásom és nem kaptam meg minden logot. PL Bling-Bling még nincs rajta de a lányokat kapjuk Kósa Kolor kiállít pályázatot egyengeti ...... a reklámszöveg nincs készen, szeretném ha kreatívan bele javítanátok, mert gyermekprogi nincs benne pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Tényleg ha minden megvan minek várni jövő hétig! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 már bocs folyamatban van több szponzori tárgyalásom és nem kaptam meg minden logot. PL Bling-Bling még nincs rajta de a lányokat kapjuk Kósa Kolor kiállít pályázatot egyengeti ...... a reklámszöveg nincs készen, szeretném ha kreatívan bele javítanátok, mert gyermekprogi nincs benne pl. OK! Bocs, csak érdeklődtem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 OK! Bocs, csak érdeklődtem... :huh: nincsen semmi :lol: ^_^ B) na felkerült a pályaszabályzata olvassátok át van e benne hiba: http://palyanap.com/articles.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Jah, ma összefutottam, Axxon Car-társsal, és ha úgy sikerül intéznie, akkor jön Ő is ki segíteni...de gondolom, majd feljön fórumozni, és hozzászól... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 LOSI ZÁSZLÓK! Zászlók nálam, hiánytalan a készlet, Kiskaszával beszéltem holnapra meglesz, hogy a tűzoltók milyen autóból darabolhatják ki újra Demót.Ez már úgy is megy neki! :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 na felkerült a pályaszabályzata olvassátok át van e benne hiba: http://palyanap.com/articles.php Ha jól emléxek, akkor vasárnap azt beszéltük, hogy nem lesz konkrét csoportba beosztás... aki akar menni, az megy, és ha megvan az 5 autó, akkor indulnak... Ami még észrevétel: a "FIGYELEM", és a "Zászlójelzések a pályán" szöveget, külön bekezdésbe kellene szedni... hogy ne legyen ennyire egybe az egész... :lol: A zászlók szinét szintén, és kiemelni vastag betűvel. Szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Ha jól emléxek, akkor vasárnap azt beszéltük, hogy nem lesz konkrét csoportba beosztás... aki akar menni, az megy, és ha megvan az 5 autó, akor indulnak... Ami még észrevétel: a "FIGYELEM", és a "Zászlójelzések a pályán" szöveget, külön bekezdésbe kellene szedni... hogy ne legyen ennyire egybe az egész... :lol: A zászlók szinét szintén, és kiemelni vastag betűvel. Szerintem a formázást Xray-re bízom, nekem nem csinálja a preview jó de kint nem. ez a régi írás, akkor ezt írtuk. szerintem tartsuk magunkat hozzá. aztán majd eltekintünk a csoportoktól. de szerintem ha nem lesznek csoportok akkor túl nagy sor lesz a pályára hajtásnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Kósa már mondott valami konkrétat Tomi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts