tomi023 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Ma akkor hányra ér haza mester úr:? Pontosabban hányra menjünk a Jókaira? 18:00 jókai nincs semmi baj, elméletileg most már működik de a szakemberek majd megvizsgálják. Bármilyen kérdés esetén Hemi segít! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Én ezt leveleztem le, és adtam meg Joe-nak, a többiről nem tudok. Kicsit sokan intézték már ezt, ezért volt némi kavar szerintem. Azért csak nem dőlt össze a világ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Kicsit sokan intézték már ezt, ezért volt némi kavar szerintem. Azért csak nem dőlt össze a világ :huh: Joee az ilyen!Kis kavaró gép!No meg olyan mint a kis elefánt:nehezen tanul,könnyen felejt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Joee az ilyen!Kis kavaró gép!No meg olyan mint a kis elefánt:nehezen tanul,könnyen felejt! :huh: Na én aztán imádok kavarni. Más: Sziszi nem jön este és nem kíván a rendezvény alatt segédkezni. Ha az előkészületekben kell segítség, akkor szóljunk neki, azt mondta. A caliclub eddig 11 autóval jön, az indított lista szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Más: Sziszi nem jön este és nem kíván a rendezvény alatt segédkezni. No comment! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Mi a gond Jónás? Előkészületekben, utómunkában segítek, ha nem kavartátok volna agyon akkor webes részt is vittem volna. A rendezvényre jönnek ismerősök akikkel együtt szeretnék lenni, nem nagyon izgat ha neked ez nem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Mi a gond Jónás ? Ezt inkább én kérdezem tőled! Miért száltál ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 előzőben ott a válasz Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 előzőben ott a válasz Ez olyan tipikus rád jellemző hozzáállás... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Nem értem és nem is érdekel mi bajod van, szerintem csak a szokásos kötekedősödi tört rád. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Nem értem és nem is érdekel mi bajod van, szerintem csak a szokásos kötekedősödi tört rád. Engem sem érdekel,fizetsz,kijösz,hiszti meg nem kell! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Na elmész te a p....ba, a hisztiddel együtt ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Ne bókolgassatok már egymásnak!!! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Na elmész te a p....ba, a hisztiddel együtt ! Az bassza a csőrőd hogy nem te intézed a webes dolgot? Hányszor ígérted meg?Hányszor hívott emiatt Joee? Ígérgetéssel tele a padlás,szorít az idő,legközelebb ha terhes a dolog szólj előre,megoldjuk máshogy. Ennyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Tudtam én, hogy nem kellett volna felírnom a fórumra, hogy mit mondott Sziszi, csak gondoltam jobb ha mindenki tudja, hogy ne számítsunk rá a rendezvényen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Hányszor ígérted meg?Hányszor hívott emiatt Joee? Mondjuk pár hívásom volt ez ügyben tényleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Tudtam én, hogy nem kellett volna felírnom a fórumra, hogy mit mondott Sziszi, csak gondoltam jobb ha mindenki tudja, hogy ne számítsunk rá a rendezvényen. Nincs itt ezzel gond,szóljon az elején,hogy bocs nem érek rá ilyenre,nincs gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Az bassza a csőröm hogy neked mindenbe bele kell pofáznod, mert olyan dolgozó lány okos vagy. Tőlem viheti bárki a webes részt én csak a tárhelyet intéztem. És ha én vinném is akkor is ugyanígy érnék rá, úgyhogy tartsd meg magadnak az összeesküvés elméleteidet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Mondjuk pár hívásom volt ez ügyben tényleg. Képzeljétek, nekem is volt, ingyen volt, gyorsabban nem ment, meg is van több mint egy hete weboldal azóta se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Az bassza a csőröm hogy neked mindenbe bele kell pofáznod, mert olyan dolgozó lány okos vagy. Tőlem viheti bárki a webes részt én csak a tárhelyet intéztem. És ha én vinném is akkor is ugyanígy érnék rá, úgyhogy tartsd meg magadnak az összeesküvés elméleteidet. Rendben! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Képzeljétek, nekem is volt, ingyen volt, gyorsabban nem ment, meg is van több mint egy hete weboldal azóta se. Senki nem mondta, hogy neked nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 nincs semmi gond, Sziszi nekünk kellett volna beszélnünk azt kész. de most má asszem mind1. A tárhely elérhetőségét elküldtem, megkaptad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Megkaptam, majd mondod ha fel kell tölteni valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Sajnos az idén én sem tudok 100%-ot nyújtani, de megpróbálok lélekben veletek lenni... :huh: Na jó, most komolyan.... B) Ha van olyan dolog amiben kell a segítségem megoldjuk, pl. :szalag , rádió...stb. Belefogtunk lakásalakításba és babavárásba... ^_^ Pisti (Gepárd) már a kiságyat is látta.... :P Ma épp vízművezek, így kimaradok a megbeszélésből is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Vigyázz, mert te is megkapod hogy ne hisztizz még a végén ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts