Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskeméti régió találkozói

uhuhu

Recommended Posts

Joee az ilyen!Kis kavaró gép!No meg olyan mint a kis elefánt:nehezen tanul,könnyen felejt! :huh:

Na én aztán imádok kavarni.

Más:

Sziszi nem jön este és nem kíván a rendezvény alatt segédkezni.

Ha az előkészületekben kell segítség, akkor szóljunk neki, azt mondta.

A caliclub eddig 11 autóval jön, az indított lista szerint.

Megosztás:

Az bassza a csőröm hogy neked mindenbe bele kell pofáznod, mert olyan dolgozó lány okos vagy. Tőlem viheti bárki a webes részt én csak a tárhelyet intéztem. És ha én vinném is akkor is ugyanígy érnék rá, úgyhogy tartsd meg magadnak az összeesküvés elméleteidet.

Megosztás:

Az bassza a csőröm hogy neked mindenbe bele kell pofáznod, mert olyan dolgozó lány okos vagy. Tőlem viheti bárki a webes részt én csak a tárhelyet intéztem. És ha én vinném is akkor is ugyanígy érnék rá, úgyhogy tartsd meg magadnak az összeesküvés elméleteidet.

Rendben! :huh:

Megosztás:

Sajnos az idén én sem tudok 100%-ot nyújtani, de megpróbálok lélekben veletek lenni... :huh:

Na jó, most komolyan.... B) Ha van olyan dolog amiben kell a segítségem megoldjuk, pl. :szalag , rádió...stb.

Belefogtunk lakásalakításba és babavárásba... ^_^ Pisti (Gepárd) már a kiságyat is látta.... :P

Ma épp vízművezek, így kimaradok a megbeszélésből is... :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.