tomi023 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 csak így akkor nem értem eme kérdést :huh: : mit nem értesz? a pénzügyeket pü nagyon szívesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Figyeljünk a költségekre. az A/1-es papír plakátok kinyomtatása 2.400 Ft/db a 4-5db 9600-12000 Ft. Ezt én nem tudom finanszírozni, a Blitz után. Kérem a szekció vezetője és gazdasági vezetője beszélje ez meg! Keresünk Pályanap szponzort! Ha csak 30 ezret ad az is kell!!! Akkor legyen a Malomba 2-3 db az elég frekventált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Tomi023! Ha elküldöd nekem képfájlként A4-es formátumban akkor kinyomtattom és kirakom a kirakatba, bőven elég az A4-es ha a bejárati ajtóra rakom. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Tomi023! Ha elküldöd nekem képfájlként A4-es formátumban akkor kinyomtattom és kirakom a kirakatba, bőven elég az A4-es ha a bejárati ajtóra rakom. :huh: oké THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Megkérdeztem helyben A4-es színes nyomtatás 50% lefedettség felett 1-100 db-ig 100 Ft/db. :huh: Nyomtatok 4-5 darabot és kirakom több ismerős boltjába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Demó tegnap este jelezte, hogy 3 ember biztos hogy tud jönni segítőnek, vele együtt.Tehát pályabíró és tsai..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 mit nem értesz? a pénzügyeket pü nagyon szívesen! mind1... lementettem a képet, bent a cégnél megpróbálom kinyomtatni A3-ba vagy A4-be, ha jó lesz, akkor ott kirakom úgy... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 figyu ide ha egyénileg nyomtattok akkor inkább dobok cdr-t vagy tiff-et!!! A színes fénymásolós nyomtatósdi sokkal olcsóbb! és szinte minden sarkon van. Azok meg tudnak corelt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Pályanapos szélvédőmatricák nálam, akinek kell eljöhet felragasztani, vagy estére ragasztunk. Javasolnám, hogy a nagyobb reklámérték miatt most ne a szokott helyen, hanem a CP-ben talizzunk.!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Részemről OK! Este megyek át talizni...talán végre sikerül összerakni az Fx-et.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Részemről OK! Este megyek át talizni...talán végre sikerül összerakni az Fx-et.... :huh: Gyere át korábban,nálam összerakjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Ha előbb olvastam volna....na mind1 összeraktam. Klímásbox-on rövidebb bowdenek vannak...ha ezt tudom a műszerfal visszarakása előtt kicseréltem volna. Szerencsére nagy nehezen de sikerült bepattintani minden bowdent a helyére. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 vasárnap este 18 h meeting nálam a jókain! - gyermekprogramok? - szlalom terve (Gepard Csabi lemérték a pályát) - pályán kívüli versenyek pontozása, díjazása - ceremónia mester személye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 vasárnap este 18 h meeting nálam a jókain! - gyermekprogramok? - szlalom terve (Gepard Csabi lemérték a pályát) - pályán kívüli versenyek pontozása, díjazása - ceremónia mester személye? Jövő héten kellene menjünk kilincselni pár helyre Tomi!De majd holnap meg beszéljük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 http://palyanap.com/M%e1sodik%20p%e1lyanap%20g%f6rbe.jpg mindenki az aláírásába tegye be a palyanap.com-os linket! Xray hamarosan feltölt valami weboldalt. én csak ezt a képet tudtam feltenni :huh: és kérek ide egy felragasztott hátsó szélvédőt! muti meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 http://palyanap.com/M%e1sodik%20p%e1lyanap%20g%f6rbe.jpg mindenki az aláírásába tegye be a palyanap.com-os linket! Xray hamarosan feltölt valami weboldalt. én csak ezt a képet tudtam feltenni :huh: és kérek ide egy felragasztott hátsó szélvédőt! muti meg Holnap este láthatod mindet!Bőség zavara lesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 http://palyanap.com/M%e1sodik%20p%e1lyanap%20g%f6rbe.jpg mindenki az aláírásába tegye be a palyanap.com-os linket! Xray hamarosan feltölt valami weboldalt. én csak ezt a képet tudtam feltenni :huh: és kérek ide egy felragasztott hátsó szélvédőt! muti meg Corsára nem raktam fel,visszadtam Pistinek,astrán fent van,de felül a piros résznél penderedik fel. Szorólapok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Tomi023! Megbeszélésre átmegyek viszont késni fogok mivel 17-18 óráig Skype-on kell kapcsolatot teremteni Chicago - Kkfháza között (family meeting). Kb. 18:30-ra érek oda... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Mi is ott leszünk Renivel és ha minden igaz Sziszi is jön. Renivel úgyfest jön majd a metros barátnője a pályanapra segíteni a beléptetésnél vagy ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Üdv. Két probléma van így hirtelen, egyik hogy nem használunk szóközt meg ékezetet webcímben mert akkor ilyen kriksz-kraksz-os lesz a webcim mint a pályanapos banner esetében. (http://www.palyanap.com/M%e1sodik%20p%e1lyanap%20g%f6rbe.jpg) A másik meg, hogy még mindig nincs összelinkelve a tárhely a domain-el, ami igen csak aktuális lenne már, mert addig hiába töltünk fel bármit nem fog látszani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Osztom tanult kollegám véleményét! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Üdv. Két probléma van így hirtelen, egyik hogy nem használunk szóközt meg ékezetet webcímben mert akkor ilyen kriksz-kraksz-os lesz a webcim mint a pályanapos banner esetében. (http://www.palyanap.com/M%e1sodik%20p%e1lyanap%20g%f6rbe.jpg) A másik meg, hogy még mindig nincs összelinkelve a tárhely a domain-el, ami igen csak aktuális lenne már, mert addig hiába töltünk fel bármit nem fog látszani. elküldtem a jahósra, elvileg minden kész az én webtárhelyemen van a pályanapos domain. Xray is megkapta, ő is szerkeszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Kissé túl variáltátok a dolgot, úgy látom. Nem értem miért kellett tárhelyet intézzek ha most meg a tiéden lesz a cucc. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Kissé túl variáltátok a dolgot, úgy látom. Nem értem miért kellett tárhelyet intézzek ha most meg a tiéden lesz a cucc. :huh: te is intéztél tárhelyet? erről nem tudtam. Gepard azt mondta, hogy Pista elintézte a domaint, azt megvettük, és már csak tárhely kell. Mondtam neki akkor tegyük az enyémre, úgy is van hely, és nem kerül pézbe. De ez nem baj ugye :lol: ? szeretném ha jönnél ma! 18:00 jókai Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Domain megvan. Köllene IP cím hova mutasson, vagy név szerverek, amit hozzá lehet adni. Az IP-vel kapcsolatban este fog a srác hívni, de most ő sincs itthon. Ne hívjon küldje el mélben, ki tudja hol leszek este :huh: :lol: ^_^ Én ezt leveleztem le, és adtam meg Joe-nak, a többiről nem tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts