Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskeméti régió találkozói

uhuhu

Recommended Posts

A pályanapos matricákkal mi a helyzet???!!!

Arról volt szó, hogy már BW-n lesznek... utánna, hogy ezen a 7-en...de már szerda van... ^_^

Holnaptól nem lesz Tomi... szóval megint egy 7 csúszás.... :huh:

Sztem, nagyon el kellene már kezdeni reklámozni....

Vagy csak engem érdekel ennyire a dolog? :lol:

matrica terv készen van, nem volt időm feltenni

Ha holnap valaki bemegy a céghez a Gabinak segít belinkelni ide akkor mindenki láthatja

Megosztás:

2009. szeptember 12.-én - szombaton - kerül megrendezésre a II. Opel-es pályanap Kecskeméten,a Gokart pályán.

Egy kicsi, de annál lelkesebb Opel-es csapat, második alkalommal rendezi meg a kecskeméti gokart pályán eme találkozót az autózás szerelmeseinek,valamint a márka kedvelőinek szórakoztatására.

Sokunkban régóta él a vágy, hogy autózzunk egy kicsit a Gokart pályán,Kecskeméten. Régi vágyunk, hogy leteszteljük vezetési tudásunkat és megtapasztaljuk, vajon olyan jók vagyunk-e egy valódi versenypályán is, mint azt magunkról hisszük. Ez eddig elérhetetlen volt. Ezzel a rendezvénnyel sokak számára lehetőség nyílik erre, egy Opel Márka Találkozó keretei között.

A vöröskereszt bevonásával és a véradással szeretnénk az eseményt közhasznúvá is tenni.

Közös hobbink az autónk.Ez hozott össze bennünket,amely okból elkerülhetetlenül barátságok szövődtek és jelenleg kb.20 ember alkotja ezt az összetartó baráti társaságot. Sok hasznos ötletet, segítséget, és tanácsot kaptunk egymástól. Jelenlegi tervünk, e rendezvényt felhasználva, másokkal is megosztani az élményeket, új barátságokat szőni, új arcokat megismerni.

Várunk minden Opel-lel, illetve más autóval rendelkező érdeklődőt, kortól és nemtől függetlenül!

Gyertek minél többen és érezzük jól magunkat!

Megosztás:

Nem leszek itthon csütörtökön!

Nem tudunk meetet tartani.

a legkorábbi időpont vasárnap 17 óra

Vasárnap nekünk nem jó, max esti órákban.

Kb 20.00-ra már tudunk menni.

Ha holnap lesz valami akkor ott is csak a délután 5-óra utáni időpontok jók, de nem biztos hogy addig már net közelbe jutok,

szóval ha valaki dobna egy sms-t azt megköszönném :huh:

Megosztás:

hány darab kellene? Mert egyszerre nyomtatnám ki!

Akkor számoljunk:

Gepárd: 1

GSiCsabi: 1

Morgó: 1

Udi: 1

Losi: 1

Füri: 1

Paja: 1

J0hnny: 1-2?

Tomi023: 1-2?

Joee: 1-2?

Gepárd öccse: 1?

Ahova kettőt írtam, ott majd eldönti a "tulaj", hogy akar-e mindkét autójára felrakni! :huh:

Szerintem, kb 10-15 darab biztos...és itt csak a kecsói szekciót számoltam... de ahogy olvastam más topikba, van rá érdeklődő máshonnan is... ^_^

Szóval, szerintem, nyugodtan nyomtass vagy 30 db-ot, úgyis el fog fogyni :lol:

Megosztás:

És szerintem a matrica is qrva jó lett.

Bannernak is elmenne.

Többen beszéltük, hogy fizetjük saját zsebből, de kell a kocsikra minél előbb kitenni.

Nyomtassad!!!

Ne csináljunk 40-50 pólót?

Max, ha marad ki, akkor jó lesz a kecskeméti csapatnak. A múltkor úgyis arról volt szó, hogy kellene póló.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.