tomi023 Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 A pályanapos matricákkal mi a helyzet???!!! Arról volt szó, hogy már BW-n lesznek... utánna, hogy ezen a 7-en...de már szerda van... ^_^ Holnaptól nem lesz Tomi... szóval megint egy 7 csúszás.... :huh: Sztem, nagyon el kellene már kezdeni reklámozni.... Vagy csak engem érdekel ennyire a dolog? :lol: matrica terv készen van, nem volt időm feltenni Ha holnap valaki bemegy a céghez a Gabinak segít belinkelni ide akkor mindenki láthatja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 matrica terv készen van, nem volt időm feltenni Ha holnap valaki bemegy a céghez a Gabinak segít belinkelni ide akkor mindenki láthatja 14:00 után ráérek. Helyet holnapra meetre megpóbálok intézni, de nem ígérek semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 2009. szeptember 12.-én - szombaton - kerül megrendezésre a II. Opel-es pályanap Kecskeméten,a Gokart pályán. Egy kicsi, de annál lelkesebb Opel-es csapat, második alkalommal rendezi meg a kecskeméti gokart pályán eme találkozót az autózás szerelmeseinek,valamint a márka kedvelőinek szórakoztatására. Sokunkban régóta él a vágy, hogy autózzunk egy kicsit a Gokart pályán,Kecskeméten. Régi vágyunk, hogy leteszteljük vezetési tudásunkat és megtapasztaljuk, vajon olyan jók vagyunk-e egy valódi versenypályán is, mint azt magunkról hisszük. Ez eddig elérhetetlen volt. Ezzel a rendezvénnyel sokak számára lehetőség nyílik erre, egy Opel Márka Találkozó keretei között. A vöröskereszt bevonásával és a véradással szeretnénk az eseményt közhasznúvá is tenni. Közös hobbink az autónk.Ez hozott össze bennünket,amely okból elkerülhetetlenül barátságok szövődtek és jelenleg kb.20 ember alkotja ezt az összetartó baráti társaságot. Sok hasznos ötletet, segítséget, és tanácsot kaptunk egymástól. Jelenlegi tervünk, e rendezvényt felhasználva, másokkal is megosztani az élményeket, új barátságokat szőni, új arcokat megismerni. Várunk minden Opel-lel, illetve más autóval rendelkező érdeklődőt, kortól és nemtől függetlenül! Gyertek minél többen és érezzük jól magunkat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 14:00 után ráérek. Helyet holnapra meetre megpóbálok intézni, de nem ígérek semmit. én pápán leszek ha kellen telefonon elértek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 J0hnny! A másik topicban kicsit belejavítottam, mert ahogy beszéltük nem csak opelek lesznek. Attól, hogy meghívunk pár klubot még, ne sajátítsuk ki teljesen opeles nappá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 J0hnny! A másik topicban kicsit belejavítottam, mert ahogy beszéltük nem csak opelek lesznek. Attól, hogy meghívunk pár klubot még, ne sajátítsuk ki teljesen opeles nappá. Ok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Aki szeretne aktívan részt venni a szervezésben és a lebonyolításban az írja be magát ide! 1, Tomi 2, Gepard 3, Attila 4, GSiCsabi 5, Joee 6, Reni 7, Losi 8, Ancsi 9, J0hnny 10, Corsás Tomi a festékboltból 11. 12. 13. 14. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Nem leszek itthon csütörtökön! Nem tudunk meetet tartani. a legkorábbi időpont vasárnap 17 óra Vasárnap nekünk nem jó, max esti órákban. Kb 20.00-ra már tudunk menni. Ha holnap lesz valami akkor ott is csak a délután 5-óra utáni időpontok jók, de nem biztos hogy addig már net közelbe jutok, szóval ha valaki dobna egy sms-t azt megköszönném :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Aki szeretne aktívan részt venni a szervezésben és a lebonyolításban az írja be magát ide! 01, Tomi 02, Gepard 03, Attila 04, GSiCsabi 05, Joee 06, Reni 07, Losi 08, Ancsi 09, J0hnny 10, Corsás Tomi a festékboltból 11, Sziszi 12, 13, 14, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Égő Ákossal most beszéltem, az e85 tuning klub (sátorral, pattogatott kukoricával), és a Saab 900 klub is tiszteletét teszi a rendezvényünkön. Ha minden oké akkor a vezess.hu-ra is kerülhet cikk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Égő Ákossal most beszéltem, az e85 tuning klub (sátorral, pattogatott kukoricával), és a Saab 900 klub is tiszteletét teszi a rendezvényünkön. Ha minden oké akkor a vezess.hu-ra is kerülhet cikk. Isteni! Azon agyalok,hogy írok Karottának és Winklernek is! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Isteni! Azon agyalok,hogy írok Karottának és Winklernek is! :huh: Ahogy érzed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 szélvédőre 90x25cm 1.000 Ft/db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090814/379639718M_s...ltoltes.hu_.jpg szélvédőre 90x25cm 1.000 Ft/db Mikor lehet felragsztani?? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 hány darab kellene? Mert egyszerre nyomtatnám ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 hány darab kellene? Mert egyszerre nyomtatnám ki! Akkor számoljunk: Gepárd: 1 GSiCsabi: 1 Morgó: 1 Udi: 1 Losi: 1 Füri: 1 Paja: 1 J0hnny: 1-2? Tomi023: 1-2? Joee: 1-2? Gepárd öccse: 1? Ahova kettőt írtam, ott majd eldönti a "tulaj", hogy akar-e mindkét autójára felrakni! :huh: Szerintem, kb 10-15 darab biztos...és itt csak a kecsói szekciót számoltam... de ahogy olvastam más topikba, van rá érdeklődő máshonnan is... ^_^ Szóval, szerintem, nyugodtan nyomtass vagy 30 db-ot, úgyis el fog fogyni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 EL BANDI este8? Ha kész lenne a matrica addigra, ragaszthatnánk is... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Csabi nagyon klassz a lelkesedésed! Kinyomtatom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 És szerintem a matrica is qrva jó lett. Bannernak is elmenne. Többen beszéltük, hogy fizetjük saját zsebből, de kell a kocsikra minél előbb kitenni. Nyomtassad!!! Ne csináljunk 40-50 pólót? Max, ha marad ki, akkor jó lesz a kecskeméti csapatnak. A múltkor úgyis arról volt szó, hogy kellene póló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Csabi nagyon klassz a lelkesedésed! Kinyomtatom! :huh: Most ezzel mi a gond?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 :huh: Most ezzel mi a gond?? :lol: Az én olvasatom szerint nincs vele gond, inkább meg vagy dícsérve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 tudunk ma meetet tartani? pályanappal kapcsolatban? 17-18 körül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 tudunk ma meetet tartani? pályanappal kapcsolatban? 17-18 körül? Én kész vagyok! Mélykékkel 5-ig buliztunk ZP-ben és ma szigetre is megyünk! Olyan rongyláb táncot leb4szott Pista,hogy sírva röhögtem! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 tudunk ma meetet tartani? pályanappal kapcsolatban? 17-18 körül? 17.00-kor a Jókain! Szerintem, erről volt korábban már szó... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Sajna mi 16.00-ra névnapi buliba megyünk. Onnan nem szabadulunk szerintem este 8-ig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts