warwolf Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 1, Tomi 2, Gepard 3, GSiCsabi 4,Losi (zászlók nálam.Majd előkeresem őket.) 5, Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 - véradás (mindenki kap belépőt a mórahalmi, és a kécskei fürdőbe) - tűzoltók bemutatója (autóból mentés) - rendőrök (sebességmérés, felvonulás, autós üldözés a pályán, vectra bemutató, szondáztatás a pályára felhajtókat) - tuning autó kiállítás - veterán autó kiállítás - tuning cégek bemutatója - autómentő - autósiskola (szimulátor, tesztlap, stb..) - szlalomverseny (piactér) - pályán autózás (bukósisakot a pályán adnak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Átküldtem Sziszinek a programtervezetet és beszéltem is vele. Tárhelyet kapunk, a domain meg bejegyzés alatt. Elvileg már kész kell legyen. Weboldalt csak valami egyszerűbb változatban tud csinálni, kérdés hogy valaki tud-e valami desingesebb verziót készíteni? Ha nem, akkor marad a primitív. Mikor is lesz pontosan? Hadilábon állok a dátumokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Átküldtem Sziszinek a programtervezetet és beszéltem is vele. Tárhelyet kapunk, a domain meg bejegyzés alatt. Elvileg már kész kell legyen. Weboldalt csak valami egyszerűbb változatban tud csinálni, kérdés hogy valaki tud-e valami desingesebb verziót készíteni? Ha nem marad a primitív. Mikor is lesz pontosan? Hadilábon állok a dátumokkal. Beszélek Xray Dudival! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Aki szeretne aktívan részt venni a szervezésben és a lebonyolításban az írja be magát ide! 1, Tomi 2, Gepard + Attila (öcsém) 3, GSiCsabi 4, Joee + Reni 5, Losi (zászlók nálam.Majd előkeresem őket.) 6, 7, 8, Így pontosabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Pályanap szórólap árak: 115g 4+0 A/6 egy oldalon nyomva 1000db 38 Ft+áfa/db A/6 egy oldalon nyomva 2000db 26 Ft+áfa/db A/6 egy oldalon nyomva 3000db 18 Ft+áfa/db A/6 egy oldalon nyomva 5000db 11 Ft+áfa/db 115g 4+0 A/5 egy oldalon nyomva 1000db 46 Ft+áfa/db A/5 egy oldalon nyomva 2000db 27 Ft+áfa/db A/5 egy oldalon nyomva 3000db 19 Ft+áfa/db A/5 egy oldalon nyomva 5000db 13 Ft+áfa/db Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 ebéd után kell beszélnem az alpolgármester úrral... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 ebéd után kell beszélnem az alpolgármester úrral... A Jenővel a hivatalbó'? :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Aki szeretne aktívan részt venni a szervezésben és a lebonyolításban az írja be magát ide! 1, Tomi 2, Gepard 3, Attila 4, GSiCsabi 5, Joee 6, Reni 7, Losi 8, Ancsi 9, 10, Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Aki szeretne aktívan részt venni a szervezésben és a lebonyolításban az írja be magát ide! 1, Tomi 2, Gepard 3, Attila 4, GSiCsabi 5, Joee 6, Reni 7, Losi 8, Ancsi 9, j0hnny 10, Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Pénteken el kellene utaznom így jó lenne ha csütörtökön találkoznánk. ki tud jönni csütörtökön este 6ra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Nem szeretnék bele okoskodni a dolgokba, hiszen csinálom amit kértek, de Márknak nem kellene szólni? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Nem szeretnék bele okoskodni a dolgokba, hiszen csinálom amit kértek, de Márknak nem kellene szólni? :huh: tud róla, ma is találkoztam vele, kérdezte kell-e segíteni, megbeszéltük, hogy most még nem, de tartjuk a kapcsolatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Pénteken el kellene utaznom így jó lenne ha csütörtökön találkoznánk. ki tud jönni csütörtökön este 6ra? Részemről okés a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Pénteken el kellene utaznom így jó lenne ha csütörtökön találkoznánk. ki tud jönni csütörtökön este 6ra? Én tuti nem tudok ott lenni,hétvégén nem megyek most haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Pénteken el kellene utaznom így jó lenne ha csütörtökön találkoznánk. ki tud jönni csütörtökön este 6ra? Elvileg nekem is okés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 ki tud jönni csütörtökön este 6ra? Nekem is jó a csütörtök. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Kérdés már csak az, hogy hova menjünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Kérdés már csak az, hogy hova menjünk? Úgy tudom, TOMI-nál, a Jókain, lesz a meet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Úgy tudom, TOMI-nál, a Jókain, lesz a meet :lol: OK! Igyekszem nem elfelejteni, de ha mégis akkor csörrentsetek már meg :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Részemről ish, 16:30 után bármikor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Részemről vállalom az esemény videozását és ha kell médiákban dolgozó régi kollégákkal is feltudom venni a kapcsolatot. Megbeszélésre sajnos nem tudok átmenni de MSN-en és Skype-on elérhető leszek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Nem leszek itthon csütörtökön! Nem tudunk meetet tartani. a legkorábbi időpont vasárnap 17 óra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Nem leszek itthon csütörtökön! Nem tudunk meetet tartani. a legkorábbi időpont vasárnap 17 óra :lol: ^_^ facca... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 A pályanapos matricákkal mi a helyzet???!!! Arról volt szó, hogy már BW-n lesznek... utánna, hogy ezen a 7-en...de már szerda van... ^_^ Holnaptól nem lesz Tomi... szóval megint egy 7 csúszás.... :huh: Sztem, nagyon el kellene már kezdeni reklámozni.... Vagy csak engem érdekel ennyire a dolog? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts