J0hnny Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 :) :( :P :hiya: Hááááá én assszem így nem megyek :lol: :D :D Mé?Hun leszel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Mé?Hun leszel? papírkutya pesti, korai neki a 6 óra. ilyen korán még sose nyitotta ki a szemét de volt már olyan, hogy nem csukta le :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Mé?Hun leszel? Lehet, hogy a Margít-híd budai hídfőjénél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 papírkutya pesti, korai neki a 6 óra. ilyen korán még sose nyitotta ki a szemét de volt már olyan, hogy nem csukta le :) Ember, ilyenkor általában még "le sem feküdtem aludni" állapotban vagyok :( :P :hiya: Ne magadból indulj ki :D :D Mr. lelépünk mondvacsinált indokokkal szelidről :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Mr. lelépünk mondvacsinált indokokkal szelidről :) :( Jogos! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Ez valahogy nekem is megfordult a fejemben... Szerintem beszélek Xray Dudival és ha szépen megudvarolom a srácot csinál egy bannert,hogy máris körbe lehessen reklámozni. Kinyomtatjuk fekete fehérben kicsiben és én is szórhatom pesten(plázák) és otthon is szétlehet dobálno Carloék boltjában,Kis és társa,Tormási stb. Nem hiszem,hogy bármelyikünknek szüksége van a helyi vagy nagyvárosi racsingolókra és balhés emberekre,még ha anyagilag fontos is lehet. Teljesen egyetértek. Felesleges, a helyi racsingolókat beengedni. pont ez az! ki kell termelni kb 350 ezret! ehhez kevés a 200 opel Miből gondolod, hogy "csak" 200 opel fog eljönni? a 3 évvel ezelöttin voltak annyian... :( SZVL jól gondoljátok át, én személy szerint, nem támogatom, hogy teljesen nyitott legyen a pályanap! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Teljesen egyetértek. Felesleges, a helyi racsingolókat beengedni. Miből gondolod, hogy "csak" 200 opel fog eljönni? a 3 évvel ezelöttin voltak annyian... :( SZVL jól gondoljátok át, én személy szerint, nem támogatom, hogy teljesen nyitott legyen a pályanap! :) Nekem az lenne az ötletem ezzel kapcsolatban, hogy meghívásos alapon, szólnánk néhány klubnak akik elhoznák a tagjaikat, és ők vigyáznának rájuk. Audi, (vadkerti gumis, és társai), Fiesta, (öcsémék), Suzuki (Wolfi, Maci, SS...) Trabisok (Tomi) stb... Főleg fronthajtásosakra gondolok, mert driftelni szigorúan tilos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Suzuki (Wolfi) Annyira nem ismerem őket, hogy felelősséget is tudjak értük bizonyos értelmben vállani, és ha minden jól menne, lassan elvonatkoztatnék a márkától.... más: A múltkori lelkes hajléktalankaland elkerülése érdekében nem kellene máshol tartani a mai meetet?Pl. Dómus parkoló, vagy ilyenek.....Csak egy 5let persze.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Csajok lesznek a mai meeten ? :( Anyóka is jönne, dumcsizni..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Csajok lesznek a mai meeten ? :P Anyóka is jönne, dumcsizni..... :( Nálunk most nem.Gyerkőcök itthon.Kövi meeten már okés lehet a dolog. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Üdv Mindenkinek! Először is köszönöm, hogy ott lehettem Szelíden. Másodszor mindenkit akit érint attól szeretnék elnézést kérni a szombati események miatt. Nem magyarázom a bizonyítványomat én választottam. Harmadszor meg azért kérek elnézést hogy csak ilyen későn kérek elnézést. Az igazság az hogy még most is vörös a fejem ha eszembejut a dolog. Negyedszer meg kárpótolok majd mindenkit amint erre lehetőségem van. :) üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Másodszor mindenkit akit érint attól szeretnék elnézést kérni a szombati események miatt. Nekem csak mesélték! :) Nagy buli lehetett! :( Emiatt ne szabadkozz, mert ahogy mondtad, TE választottad! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Üdv Mindenkinek! Először is köszönöm, hogy ott lehettem Szelíden. Másodszor mindenkit akit érint attól szeretnék elnézést kérni a szombati események miatt. Nem magyarázom a bizonyítványomat én választottam. Harmadszor meg azért kérek elnézést hogy csak ilyen későn kérek elnézést. Az igazság az hogy még most is vörös a fejem ha eszembejut a dolog. Negyedszer meg kárpótolok majd mindenkit amint erre lehetőségem van. :) üdv Egyik oldalról sajnállak,másik oldalról irigyellek,de tudod az asszony olyan,mint egy kert!Nyomlálni kell mert gazos lesz és a fejedre nő! :( Mondjuk azért a sörért nagyon kár,meg amúgy sem tesz jót a hajnak! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 msnen megkeresett egy Károly aki lehet jön ma este meetre. Új G Astrás. 19:30 ElBandi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 19:30 ElBandi Nekem 22.00-ig meló van...szvl, 22.15 körül érek csak be... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Nekem 22.00-ig meló van...szvl, 22.15 körül érek csak be... :) megvárunk megvárunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 megvárunk megvárunk Köszi... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 koncentráljunk a pályanapra. SOS kell egy meeting. Aki szeretne aktívan részt venni a szervezésben és a lebonyolításban az írja be magát ide! 1, Tomi 2, Gepard 3, 4, 5, és mindenki hozzon még egy embert. Meet nálam valamelyik este, akár péntek, de mindenki jöjjön el! Joee vedd fel a kapcsolatot Sziszivel a palyanap.com miatt! Kell az oldal!, indítsátok el! Kinél vannak a pályabírós zászlók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 koncentráljunk a pályanapra. SOS kell egy meeting. Aki szeretne aktívan részt venni a szervezésben és a lebonyolításban az írja be magát ide! 1, Tomi 2, Gepard 3, 4, 5, és mindenki hozzon még egy embert. Meet nálam valamelyik este, akár péntek, de mindenki jöjjön el! Joee vedd fel a kapcsolatot Sziszivel a palyanap.com miatt! Kell az oldal!, indítsátok el! Kinél vannak a pályabírós zászlók? Matricát és szorólapot a héten nyomjad! Elviszem pesten pár helyre!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Aki szeretne aktívan részt venni a szervezésben és a lebonyolításban az írja be magát ide! 1, Tomi 2, Gepard 3, GSiCsabi 4, 5, Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Tomi. Ha kész a matrica küldj nekem vagy 10-et. Címemet tudod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 koncentráljunk a pályanapra. SOS kell egy meeting. Meet nálam valamelyik este, akár péntek, de mindenki jöjjön el! Nekem jó a péntek, de sztem, ne este 8-kor, hanem hamarabb 6-7, mert éjszakára megyek... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Tomi! Matricát ide is küldj, és kiosztok párat. :huh: Mennyiséget rád bízom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Aki szeretne aktívan részt venni a szervezésben és a lebonyolításban az írja be magát ide! 1, Tomi 2, Gepard 3, GSiCsabi 4, Joee + Reni 5, Tomi: palyanap.com úgy tudom mar elintézve, kellene egy programtervezet stb. Szerintem Sziszi is segít aktívan mindenben, de megyek hozzá este és rákérdek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Aki szeretne aktívan részt venni a szervezésben és a lebonyolításban az írja be magát ide! 1, Tomi 2, Gepard + Attila (öcsém) 3, GSiCsabi 4, Joee + Reni 5, ... kellene egy programtervezet stb. Küldök emailt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts